Leuke set

Valt goed op maat. Prima kwaliteit voor feest kleding

Heel goed!

Cowboyjurk past perfect en is hetzelfde als hoe deze afgebeeld word. Snelle levering ook.

Leuke kleding. Voor weinig geld

Mooi kleding. en snel geleverd .

Top ! prijs en levertijd waanzinnig

Duidelijke website, goed te filteren. Binnen 5 minuten, alle dieren en jungle pakken bekeken, binnen prijs range. keuze gemaakt en besteld. Pak voldeed in alle opzichten, en prijs was goedkoopste die ik kon vinden. levertijd, voor 23:45 besteld volgende dag in huis !! GROOTST. Zeer tevreden !

Goed en mooi

Heel mooi kostuum met alles erop en eraan. Mooie pruik ook. Snelle goede levering.

Geweldig snelle levering ,top!!!

S,avonds besteld en volgende dag geleverd , ....

Snel, eenvoudig en enorm duidelijk!

Mijn ervaring was super bij FeestwinkelXL.nl Ruim assortiment, betaalbaar en ontzettend duidelijk. Wat ik vooral als pluspunt heb ervaren is de duidelijke levertijden van producten welke in je winkelmand hebt zitten, niet alles is de volgende dag in leverbaar maar verwijder je dat item uit je winkelmand en stopt er eventueel een alternatief is dan kun je snel een leuke betaalbare outfit scoren. Super fijn en handig! Voor herhaling vatbaar.

Snelle en vlotte levering

Overzichtelijke site en correcte afhandeling. Sneller en vlotte levering. Ik raad aan!

Super snelle verzending

Duidelijke bestel wijze Super snelle verzending Vriendelijke mevrouw aan de telefoon Kleding zit meteen goed

Top, goede levering van product naar ware afbeelding.

Duidelijke stappen om eenvoudig te bestellen. Goed overzicht van levering en snelle afhandeling. Zeer tevreden!

Goede service en snel bezorgt.

Feestwinkel heeft goede service.

Was de volgende dag geleverd. Robin hoodje is blij!

Snelle levering, netjes verpakt en goed product!

Een Batman pak gekocht om met mijn zoon naar de Dutch Comicon te gaan. Ruime keuze bij Feestwinkel.nl, pakken in alle soorten, maten en uitvoeringen. Na bestelling werd deze binnen 4-5 dagen geleverd, perfect! Goed en veilig verpakt in stevige kartonnen doos en leek precies op het pak op de site. Super shop ervaring dus !

Snel en correct

Het kostuum was correct beschreven op de website, maar de foto was een beetje misleidend omdat er nog andere attributen afgebeeld waren die niet tot het item behoorde. Maar de verwerking op de site ging heel vlot, en werd correct geleverd de dag nadien zoals aangegeven.

Het was super snel bezorgd

Er was ruim genoeg keuze en het was de volgende dag al in huis!

Als eerste mega veel keuze, hele snelle levering en goede communicatie over de status van de levering. Erg blij met mijn aankoop!

SUPER

Super levering, super kostuum. Snel geleverd en makkelijk om te bestellen, fijne site.

Snelle levering!

De site is heel duidelijk en voor de betaling ook. De kleren waren helemaal als verwacht en goede kwaliteit + de snelle levering was Ideaal!

Correct en prima

Snelle levering en zoals verwacht

Helemaal tevreden top service

Mooie website goeie service om 23.00 uur besteld de volgende dag al in huis, Toppie

Snelle bezorging van het artikel. Kwaliteit is prima

Redder in nood, super snel geleverd

In eerste instantie een outfit bij een ander bedrijf besteld, maar die kon de levertijd niet waarmaken. Last minute, de avond van tevoren bij feestwinkel besteld en alles was op tijd binnen. Overigens ook veel complimenten gekregen over mijn outfit, wat natuurlijk een leuke plus is.

Super snelle levering!

Had het politie pakje in de avond besteld. Dezelfde avond nog meegegaan met dhl. En had het de volgende dag al binnen.

Compleet naar verwachting

Snel, correct en compleet. Alles wat ik wil mbt een bestelling…

Snel, makkelijk en goeie kwaliteit!!

Laat de Bingo maar beginnen mensen, helemaal blitz met mijn nieuwe glitterjas!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW