Geweldige service!

Artikel was zoals voorgesteld. En zeer snel geleverd,heel blij er mee.

Snelle en correcte levering. Fijne communicatie via mail met betrekking van de bestelling.

fijne website

ik wou graag iets simpels en leuks voor een drukke moeder. dit had ik gevonden in een leuke rok. en handig dat er dan ook bij staat dat er een kinderversie is. en eventuele accessoires. zo was ik snel klaar met zoeken. lekker makkelijk en snelle levering

Eenvoudig besteld en supersnel geleverd.

Ik heb last minute een pak besteld. De volgende dag al geleverd (bij de buren). Maar welke. Snel een berichtje naar de Feestwinkel. Kreeg om 22.30 uur nog een reactie terug. Super snel allemaal dus. Pak zat prima en een goede eerste dag carnaval mee gevierd.

Geen enkele op of aanmerking, zeer tevreden!

Ze leveren netjes optijd en over de artikelen kan ik niks slechts zeggen ik zal dit zeker aanraden en hier vaker bestellen.

Snelle levering, product zoals beschreven.

Alles verliep heel soepel, product zoals beschreven. En gelijk de dag erna binnen. Top shop!

Maat zoals omschreven.

Super leuk pak

Mooi pak en lekker draagbaar. Ik heb wel een maat groter besteld dan mijn zoon normaal draagt.

Heel snel geleverd

Ik had de pakken besteld, met gedachte dat ze miss 2/3 dagen daarna binnenkwamen. Volgende dag (denk nog geen 24 uur later) stonden ze op me stoep. Echt top

De carnavals kleding was prima

De bezorging niet het was niet op Marhulzenpad 3 bezorgd maar op Marhulzen 3 totaal andere weg en dat betekent dat een vrouw van dicht bij 90 jaar het pakket bij mij moet bezorgen dit is te gek voor woorden

Goed product.

Het pak was snel binnen en is van goede kwaliteit.

Mooi pak en snel ontvangen

De beschrijving bij de onesie klopte volledig en de bezorging was vlot. Niks op aan te merken!

Snel geleverd. Top kwaliteit

Super pakken. Snel geleverd en super kwaliteit

Super snelle en goede service!!

De compleetheid van het assortiment en goede service hier omheen is top. Vandaag bestellen morgen in huis. Niets belemmerd je meer om naar de verkleedpartij te gaan. :-)

Maatvoering klopt niet en item scheurde doormidden met passen

Kostuum voor kind gekocht. Maat 10 tot 12 jaar was zo grootbals kledingmaat jonger broertje van 7 (128). Jonger broertje wilde dus wel passen. Scheurt het item direct op de naad omdat de stof zo weerzinwekkend dun polyester betrof. Terugsturen a retourlabel van 7 euro is de moeite niet waard.

Zelfs eerder geleverd dan aangegeven

Prima service , duidelijke maatgeving zodat je de juiste maat kan bestellen

Kloar voor t lampengat

Snel en goed verzorgd Klaar om te feesten in Eindhoven

Snel Verzonden, info over maatvoering mag duidelijker

Pakje was snel en op tijd binnen voor Carnaval. Wel zou het fijn dat er duidelijk op de website vermeld wordt dat dit politiejurkje voor kinderen heel erg klein valt. Je moet 2 maten groter echt wel bestellen! (Dit had ik toevallig op een andere website gelezen waar ze hetzelfde pakje ook verkochten maar al uitverkocht was)

Goede en snelle service

Kan vrijwel niet beter

Heb eerst een pak gekocht wat iets te ruim viel, en heb die vervolgens terug gestuurd. Heb mijn geld netjes terug gekregen binnen een paar werkdagen. Heb daarna een iets duurder pak gekocht, maar was het zeker waard. Heb beide pakken binnen 2 werkdagen binnen gekregen, zoals belooft. Enige min puntje was, dat bij het eerste pak wat ik besteld had, er bij stond dat hij klein viel. Maar toen ik het pak binnen kreeg viel die juist vrij groot.

Goede producten!

Top carnaval gehad door de pakken!

Super site

Goede site , snelle levering

Snelle service en erg tevreden met de kleding!

Helemaal top carnaval gehad met de mannen in onze pakkie. Pruik maakte het helemaal af!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW