Top pak, veel plezier van gehad

voor een vrijgezellen feest een pak gehaald. het paste perfect en zag er goed uit!

Leuk assortiment en prima service

Een aantal pakken besteld welke vlot werden geleverd, een 2e bestelling kwam helaas een dag later maar dat werd tijdig aangegeven.

Helemaal naar de zin!

Eerste ervaring met deze website en die is gelijk goed!

Het is een top bedrijf!

De bezorging was super snel en verder was het goed ingepakt. De kwaliteit was goed en paste perfect. Ik ben super blij met de feest winkel, volgende als ik wat nodig heb ga ik hier zeker weer bestellen. Kortom het ideale bedrijf voor uw verkleed kledij! Groet kees

Snelle levering en verbazend goede prijs/kwaliteitverhouding

Vorig weekend was ik uitgenodigd op een gothic themafeest. Dit feest lag al maanden vast, maar toch slaagde ik erin om een bestelling voor dit evenement uit te stellen. Last minute alsnog een bestelling geplaatst bij Feestwinkel in de hoop alles nog tijdig te krijgen, maar tot mijn verbazing was de levering er binnen de 2 werkdagen. De kledij is kwestie van prijs/kwaliteitverhouding ideaal. Echte aanrader om in de toekomst nog bestellingen te plaatsen..

Snel bezorgd en precies zoals omschreven geleverd. Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Snelle en goede levering.

Duidelijk en snel!

Mooi pak, hij valt wat kleiner dan verwacht maar zit goed.

Supersnelle levering

Wat er beloofd wordt wordt gedaan!

Super goed, niets te klagen.

Pak en maat zijn realistisch en we hebben een topdag gehad.

Snelle levering leuke outfit

Leuke outfit gevonden. Maten kloppen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Voor een darttoernooi. Van de pdc waren wij op zoek naar een leuk pak. Al snel kwam ik via Google op jullie site terecht. Makkelijk de items te vinden en te bestellen. Snelle levering dus kortom goede service.

Snellere verzonden

Geweldig artikelen, Fijn dat bij jullie meer keuzes heeft.

Super mooi pak!

Kwaliteit is top en kan lang mee. Geweldige service, was snel in huis.

Pakket optijd binnen, en werd goed op de hoogte gehouden van wanneer het pakket kwam en wanneer het verzonden was. Goeie service

Supertoffe partykleding

Fijne website, Snelle levering

Leuke spullen

Leuke artikelen hebben ze in deze winkel en ook fijn dat je wordt verwezen naar de accessoires onder het product, zodat je je outfit compleet kan maken. En ook snel geleverd, heel fijn.

Prima winkel

Bloes was precies wat ik nodig had!

Levering en kwaliteit top

Makkelijk betalen, snelle verzending en kwaliteit zoals verwacht!

Mooi gemaakt en netjes. Snel geleverd.

Snel geleverd en product zoals verwacht.

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Super kwaliteit

Vandaag besteld is echt morgen in huis zelfs als ik in de avond besteld volgende dag 10 uur brengt post.nl mijn bestelling echt super

Wat een keuze! Door de goede zoekmachine kom je makkelijk tot een aankoop.

snel en in orde

de pakjes waren er de dag dat het afgesproken was en alles was perfect en paste ook mooi.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Het was mijn eerste ervaring met Feestwinkel XL. Die is goed bevallen. De levering was snel, de kwaliteit prima en de prijskwaliteit- verhouding ook..

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire