Snelle bezorging, overzichtelijk bestellen en goede kwaliteit zonder schade.

Bestellen was overzichtelijk en de site was makkelijk navigeerbaar. Zeer uitgebreid aanbod voor iedereen is er wel iets. Alle maten beschikbaar die ik nodig had. Bestelling kwam snel, nog eerder dan de eerder verwachte bezorgdatum. Alles was geleverd in goede staat en de kwaliteit ziet er zeer goed uit.

Kei goed

Gewoon goed ouwe !!!

Pak te klein

Maten op de site kloppen niet. Speciaal de Maten aangehouden wat bij artikel stond is het dik 15 cm te kort. Balen ! Kost me ook nog eens extra verzendkosten. Dus totaal 11 euro verzendkosten en geen pak.

Goede snelle verzending.mooi product

Bestellen ging snel product zoals omschreven

schnelle und guter Preis

nach der Bestellung kam die Ware schon nach drei Tagen. der Preis geht auch völlig in Ordnung

Snelle goede service

Niks op aan te merken, alles snel gevonden. vlot kunnen afhandelen en betalen en alles correct en goed geleverd!

Levering op tijd. Artikel precies zoals op de foto. Voor een maat XL vond ik hem wel erg groot vallen.

Complimenten voor de gebruikersvriendelijke website. Door de duidelijke thema's waaruit je kan kiezen, ben je snel op de goede plek. Het product (in dit geval een superman-pak) staat duidelijk omschreven en er worden extra suggesties gegeven over attributen die je er bij kan kopen.

Na een probleem bij post NL, stuurde ik een mailtje naar de klantendienst. Ik kreeg zeer snel een antwoord. Mijn pakket werd teruggestuurd en mijn geld stond de dag nadien al terug op mijn rekening.

Goede overzichtelijke shop, goede prijs en snelle verzending!! sneel

Je gaat makkelijk door de shop doordat die overzichtelijk is en snel navigeert. Na bestellen word je via mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Snelle levering!

De kostuums waren er binnen 24 uur. De maten klopte allemaal en wij hebben een top dag gehad.

Goede diensten

Was een leuk pak en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van de website. De levering was bovendien erg snel, wat ik erg waardeer. Ook was het product uitstekend verpakt, waardoor het in perfecte staat aankwam. Dit draagt zeker bij aan een positieve winkelervaring. Ik beveel deze service van harte aan.

Alles duidelijk en goed geregeld

Goede en snelle levering

Product werd keurig verpakt en super snel geleverd. Goede informatie ontvangen.

alles ging perfect, snel gevonden en snel geleverd

perfect

Perfecte service en leuke kleding

Ik heb voor het eerst als curvy vrouw zeer leuke kleding kunnen scoren. Service is top. Er was 1 ding verkeerd verzonden, ik kon een gratis retour label krijgen i.p.v tegen betaling retourneren. Dit was echt heel fijn, ik mocht ook direct mijn retouren erbij doen. Top service. Nu nog wachten op de retour betaling. Als dat ook goed verloopt dan ben ik op en top tevreden

Vlot en makkelijk

Zoals het hoort. Bestelling voldoet aan verwachtingen

TOP

top product, juiste info ivm de maatvoering. Levering exact zoals beloofd! Zoals het hoort dus! 5*

Je krijgt wat je vraagt

Exact wat ik dacht besteld te hebben kreeg ik. Vlotte levering

Uitstekende service

Mooie kwaliteit van pakje, en zeer snel gekeverd. Top!

goede koopervaring

Heel leuk kleedje, valt wel een beetje kort voor de rest heel goede service!

het wordt hiermee een feest.

Alles snel geleverd en goede kwaliteit.

Zeer prettig

Bestelling ging makkelijk en ook uiterst snel verzonden. Dat motiveert om gauw nog eens een bestelling te plaatsen.

Carnavalspakken gekocht voor het hele gezin bij FeestwinkelXL.nl. Zeer tevreden, mooie pasvorm en kleuren.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire