Past perfect en hier ga ik absoluut de blitz meemaken tijdens de foute party van vrienden. Snelle bezorging. Helemaal toppie!!

Correcte afhandeling

Correcte en snelle afhandeling. Ook bij het retourneren.

Goeie service, makkelijk besteld en snel geleverd. We waren de ster van de avond met onze kostuums.

Snel en correct

Mooi assortiment aan carnavalskleding. Doen wat ze beloven.

Op tijd binnen!

Product ziet er goed uit, bezorging mooi op tijd binnen!

Doen wat ze beloven!

Fijne bestelwijze waarbij ook duidelijk aangegeven wordt als de levering langer duurt. Dan genoeg keuze om een andere optie te kiezen.

Doen wat ze beloven!

Inderdaad binnen 24 uur geleverd, keurig verpakt en kwalitatief goede kleding! Het feest kan dus snel beginnen.

Tevreden dochter bij halloween

De dochter was heel tevreden met haar cheerleaders-outfit. Mooi op tijd geleverd en netjes verpakt.

Leuke outfit voor themafeestje

Via de site een leuke, betaalbare outfit gevonden voor een themafeestje. Beloofde levertijd niet nagekomen (donderdag besteld vrijdag in huis) maar kwam wel keurig netjes verpakt na het weekend.

Pakket kwam een dag later dan aangegeven, maar oke!

Voor 11:45 besteld was volgende dag in huis wat in mijn geval niet zo was. Gelukkig had ik het de dag daarna niet gelijk nodig. Verder goede grote website, en goede verkoper. Mag misschien iets meer worden op verdeeld in thema's en dan ook huidige onderwerpen. Maar assortiment is dusdanig ruim dat er altijd wel iets te vinden is voor elk scenario!

Service zoals ze aanbieden. Correct.

Snelle levering en goede maat

Ik had maandag een bestelling geplaatst en kreeg hem de volgende dag al in huis! De prijs is prima, niet te hoog en van goede kwaliteit!

Goede dienstverlening en snelle levering.

Ik zocht nog een kostuum maar had nog maar 1 dag de tijd. Het is fantastisch dat je via deze site een levering op de volgende dag kunt krijgen.

Snelle, verzorgde en perfecte levering.

Late weekend bestelling zeer snel geleverd.

Snel bezorgd en vergissing direct hersteld

Per ongeluk 1 item dubbel besteld en dat werd nog op tijd uit mn bestelling gehaald door een vriendelijk e-mailende medewerker. Fijn dat dat zo opgelost kon worden in plaats van via retourneren.

Supersnelle levering

Heel snel geleverd en voor dat geld echt goeie kwaliteit

Bestelling correct en binnen de beloofde termijn geleverd.

Alles was snel en in goede staat geleverd.

Snel, makkelijk en goede kwaliteit

Het product werdt binnen minder dan 24 uur geleverd- hoe beloofd. Kwaliteit beter dan verwacht. Past goed (true to size)

Niet normaal goed

Ik was dronken toen ik mijn prachtige Batman masker bestelde en kan niet meer herinneren dat ik dat heb gedaan dus het kwam onverwachts aan. Geweldig verhaal, goeie herinneringen!

zoals beschreven!

heb nu meerdere jaren voor carnaval / halloween kleren gehaald, ben nog nooit teleurgesteld. ook een van de meer betaalbare sites.

Super snel!

Eind van de dag een bestelling geplaatst en werd de volgende ochtend al bezorgd. Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd goed en snel!

Makkelijk te vinden en te bestellen producten die ik graag wou hebben

Bij het doorzoeken van de pagina's met alle producten, kon ik makkelijk aangeven wat ik zocht. Ik kon dan een keuze maken uit de voor mij bij elkaar gezette producten, waarvan ik mijn keuze kon maken. Dat was lekker makkelijk. Kon mijn bestelling makkelijk plaatsen en betalen en kreeg na een paar minuten de bevestiging dat mijn bestelling ontvangen was. Enkele dagen kreeg ik netjes verpakt in een doos mijn bestelling thuis afgeleverd. Alles zat netjes in de doos en ik was er erg blij mee. Ik ben dus een heel tevreden klant.

Leuk webwinkel initiatief!

Ik vond het echt leuk om bij jullie te winkelen. Allemaal leuke kostuums om uit te kiezen en een echte aanrader. Ik ben voornemens om volgende keer nog een helm en een schild te halen wat bij mijn bestelling past. Verder, en ik had nog niet gekeken, wil ik nog een Romeinse harnas/kostuum te kopen als die er is. Mocht die er niet zijn. Wellicht een leuk idee om mee te nemen. Bedankt!

Prima product snelle verzending

Goede service, duidelijke site en snelle bezorging

Mijn ervaring is erg goed met FeestwinkelXL, want ik kon alles snel en makkelijk vinden wat ik nodig had. En toen ik het gevonden had, was het daarna makkelijk afronden met bestellen. Ik had mijn pakketje op dinsdagmiddag besteld en had hem woensdagmiddag al in huis!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire