Filter

Complete outfit snel gevonden, volgende dag in huis. Top!

Voor een verkleedfeest vrij last-minute op zoek gegaan naar een piratenoutfit. Bijzonder veel keuze op FeestwinkelNL.nl. Alles wat ik zocht (en meer) gevonden, eenvoudig besteld en de volgende dag al in huis. Boven verwachting. Chapeau!

Veel en simpel

Je hebt keiveel keuze en alles is zo eenvoudig te bestellen

Super snelle en goede service!

Echt vandaag besteld morgen in huis, super snelle service dus. De juiste producten in huis gekregen.

Super snelle en goede service!

Het kleedje van Minnie Mouse voldoet perfect aan de verwachtingen. Het is van goede kwaliteit en past mooi. De dag na bestelling al geleverd. Een super tevreden dochter (en mama) hier!

Kwam goed en snel aan.

Kreeg het pakketje ruim optijd en alles was mooi verpakt.

Goede service en communicatie

Na een defect geleverd, werd ik snel te hulp geschoten via de mail. Hierdoor kon ik snel mijn pakket retourneren en een nieuw jurkje bestellen. Deze is snel geleverd en is in goede kwaliteit!

Geweldig, snelle levering

Duidelijke website snelle levering

Vandaag voor 23:00 besteld morgen in huis.helemaal waar top service

Voor mijn grote bestelling was alles op voorraad en de volgende dag al in huis. Top ervaring altijd!

Zeer correct in afhandeling service

Probleem met PostNL direct opgelost en teruggestort Nadien opnieuw besteld en correct afgeleverd in winkelpunt ipv thuisbezorgd Een voorbeeld voor alle online business

Zeer snelle service.

Ik had het s’avonds besteld en de volgende dag in de namiddag kregen we ons pakketje. Alles was mooi verpakt.

Leuk pakje voor scherpe prijs

Ik had voor Halloween snel een simpele outfit nodig. Die heb ik hier gauw kunnen vinden. Het is een leuk pakje en gemakkelijk aan te trekken. Voldoet aan de verwachtingen!

Goede service, snelle levering

TOP, wat een feest.

Snelle levering en het verwachte product

Super snelle levering, binnen 18 uur lag bij mij in huis

Leuke site, met goeie kwaliteit spullen. En service is super snel!!

Maten verkeerd

Ik kocht de S/M size, er stond dat deze is voor 1.71m-1.79m, ik ben zelf 1.72m en het pak is te klein voor mij, ik heb zelf wat aanpassingen moeten doen op het pak maar dit was ook niet gemakkelijk door de goedkope stof dat het pak uit gemaakt is, maar veel meer verwachtte ik ook niet voor deze prijs.

Makkelijk alles te vinden en snel verzonden.

Snelle levering zoals beloofd

Mijn zoon wilde het liefst zo snel mogelijk zijn Halloween kostuum hebben en zoals beloofd werd het kostuum een dag later bezorgd! De website is duidelijk en overzichtelijk.

Precies zoals afgebeeld.

Precies als afgebeeld. Enige nadeel dat je op de site niet kan vinden van watvoor materiaal het product gemaakt is.

zeer goede kwaliteit en hele snelle levering!

Kerstman pak ziet er goed uit en de levering was super snel en top! alles kwam netjes aan in verpakking en zit lekker

Super snel en duidelijk

Snel geleverd, duidelijke website. Ideaal voor verkleedfeestjes.

Uitstekende klantenservice!

Had een tropisch feestpakket besteld met enkele accessoires. De aflevering liep niet helemaal soepel, omdat er bij het afhaalpunt iets was misgegaan. Ik werd uitstekend en naar tevredenheid geholpen door de telefonische helpdesk - en later ook via mail. Kom daar maar eens om bij andere klantenservices..... Bestelde producten waren prima!

Goede producten, snelle levering

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Ruim assortiment.

Zeer klantvriendelijk

Mijn bestelling was niet in zijn geheel te leveren op de bezorgdag. Netjes een mail ontvangen of ik de gehele bestelling wat later wilde ontvangen of dat ik de keuze maakte om de bestelling geleverd te krijgen zonder het ene niet voorradige item. Bestelling in zijn geheel een dag later ontvangen. Super!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW