Filter

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd!

Fijne ervaring om hier te bestellen! De website was duidelijk, er was veel keuze en de bezorging was ontzettend snel! Een heel klein dingetje: Soms is het wat lastig om te vinden wat je zoekt en moet je vrij specifieke zoektermen gebruiken, en dat is af en toe even puzzelen. Maar verder een hele fijne ervaring met deze website!

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

Levering zeer snel, volgens afspraak. Produkt was wat je mag verwachten

Klantenservice is geweldig! Snelle reactie en levertijd is ook supersnel!

Feestwinkel is Top.

Zeer veel keus op de site en mooi ingedeeld in categorieën. Mooi pak uit gezocht en zit prima, de maten kloppen. Besteld en morgen is het er. Ik denk dat kan niet, maar de volgende dag was het er echt. Super snelle levering dus, top.

Snelle reactie

Na online mijn vraag te hebben gesteld, werd ik dezelfde dag gebeld. Deze dame hielp mij keurig wn kundig. Ook heeft zij contact gezocht met leverancier of enkele producten nog leverbaar zijn. Over dit contact ben ik heel tevreden.

makkelijk aangekocht, snel geleverd,

super !

ziet er super geweldig uit ik ben zeer tevreden !

Formidabele

Koop al jaren, via hun onze outfits meedenkend, contact alles loopt soepel, niks is te gek hou zo vol toppers en tot de volgende keer.

Snelle service prima spullen.

Had een outfit nodig voor een feestje met thema “goud”. Wij deze site kon ik prima terecht en dag later waren de spullen in huis. Zeer tevreden!

zeer goed

Het effect is goed gelukt niet de boze clown maar een hele vrolijke

Gemakkelijk bestellen, snelle verzending!

Goed aanbod en snel en gemakkelijk bestellen, binnen een uur was het verzonden!

‘s Avonds besteld, volgende ochtend geleverd!

Supersnelle levering!

Overzichtelijk en snel mijn product gevonden

Even snel wat shoppen voor halloween. Top assortiment

Je krijgt waar je voor betaald

Vlotte levering zoals gezegd. Maat klopt en product gelijk aan de afbeelding op de website.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Voor €36 euro een uitstekend kabouterpak!

Geweldig!

De levering was heel snel! Goeie kwaliteit en ik heb echt een top feest gehad!

Ik vond het een fijne site, leuke en kwalitatief goede kleding! De levering was ook erg snel! Dus eigenlijk echt perfect

Goede kwaliteit, snel geleverd

Heel tevreden met kwaliteit en service! Mijn jurk is hoog kwaliteit en past goed. Er was vertraging met mijn hoed maar ik kreeg updates en ik mocht kiezen wanneer deze werd bezorgd – en het was precies op tijd. Heel blij mee!

Snelle levering, pak naar verwachting

Met een mooie korting hebben wij een jaren 70 pak gekocht. Het kwam snel en het pak overtrof onze verwachtingen. Het zag er geweldig uiteen viel heel goed om het lijf van onze zoon. Hij kreeg de hele avond complimenten op het jaren 70 feest.

Pakketjes kwamen precies aan op dat afgesproken datum. Retourneren ook gemakkelijk

Snelle levering en artikels prima

Snelle levering en artikels prima

Snel in huis, prima service

Heel gemakkelijk besteld, fijne website zeer overzichtelijk, Helaas had ik de eerste keer mijn bestelling verkeerd , mannetje was zwaarder geworden over de zomer, vond zelf van niet, maar de peaky blunders outfit verried zijn omvang,duidelijk op de feiten gedrukt is er een maatje groter besteld en is manlief op dieet, retour afhandeling was perfect geregeld, en het grotere outfitje paste perfect. Voortaan heb ik mijn adresje voor feest artikelen gevonden, ik zeg doen.

Géweldig

Ongelooflijk snelle uitgebreide website en snelle service! Artikelen de volgende ochtend alles al in huis!

Excellent

the cost was inexpensive, the service was outstanding, deliver in just over 12 hours is impressive.

Heel goed en snel bezorgd. Dank u

Snel thuis bezorgd

8 Savannahweg