Filter

Super!!

Super binnen 1 dag het spul binnen!

alles volgens verwachting

juiste levering snel en prima kwaliteit

Leuke kleding snel bezorgd

Onze kleding is snel bezorgd. Maat tabellen kloppen precies met wat je thuis kan meten. Top

Gekregen wat ik besteld had. Helemaal top!

Super snel en netjes geleverd. Mooie kwaliteit. Heel blij met mijn bestelling! Bedankt

In een woord top en snelle levering

TOP

Alles was netjes in gepakt. De maten klopte. Levering zoals aangegeven geen dag te laat.

we hadden jeugdkamp voor de kinderen van het zwemmen. De tenten waren allemaal landen, dus ik was als begeleider als mijn land verkleed. De meiden vonden het zo leuk!!!

Leuk Halloweenpak

Zoontje heeft het gepast en is er helemaal blij mee! Alles keurig geleverd.

Snel, goede communicatie en goede prijs

Snel binnen en goede prijs

Super snel

Na bestelling pakket snel netjes verpakt thuisbezorgd gekregen. Fijn want het feestje komt eraan.

zeer vlugge bediening

maat is oke

Top!!

Snelle levering en een geweldig mooi kostuum! Ik was verbaasd over de kwaliteit!!

Prijs- kwaliteit=zeer ok

Mooi hondenkostuum, beetje onhandig met alle velcrootjes. Narrenpak is mooi! Alleen lijkt het alsof er een hamer bijzit en dat is niet zo.

Duidelijk om te bestellen En volgens afspraak geleverd Zie je niet vaak meer tegenwoordig Super

Verliep soepel

Alles verliep duidelijk en soepel.

Top pak, veel plezier van gehad

voor een vrijgezellen feest een pak gehaald. het paste perfect en zag er goed uit!

Leuk assortiment en prima service

Een aantal pakken besteld welke vlot werden geleverd, een 2e bestelling kwam helaas een dag later maar dat werd tijdig aangegeven.

Helemaal naar de zin!

Eerste ervaring met deze website en die is gelijk goed!

Het is een top bedrijf!

De bezorging was super snel en verder was het goed ingepakt. De kwaliteit was goed en paste perfect. Ik ben super blij met de feest winkel, volgende als ik wat nodig heb ga ik hier zeker weer bestellen. Kortom het ideale bedrijf voor uw verkleed kledij! Groet kees

Snelle levering en verbazend goede prijs/kwaliteitverhouding

Vorig weekend was ik uitgenodigd op een gothic themafeest. Dit feest lag al maanden vast, maar toch slaagde ik erin om een bestelling voor dit evenement uit te stellen. Last minute alsnog een bestelling geplaatst bij Feestwinkel in de hoop alles nog tijdig te krijgen, maar tot mijn verbazing was de levering er binnen de 2 werkdagen. De kledij is kwestie van prijs/kwaliteitverhouding ideaal. Echte aanrader om in de toekomst nog bestellingen te plaatsen..

Snel bezorgd en precies zoals omschreven geleverd. Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Snelle en goede levering.

Duidelijk en snel!

Mooi pak, hij valt wat kleiner dan verwacht maar zit goed.

Supersnelle levering

Wat er beloofd wordt wordt gedaan!

Super goed, niets te klagen.

Pak en maat zijn realistisch en we hebben een topdag gehad.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW