Filter

Goede service maar info bij profuct kan beter

Snelle levering en goede communicatie die ik had omtrent mijn artikel. Echter omdat er te weinig info bij het artikel vermeld werd heb ik 4x apart het artikel moeten bestellen, dus 4x verzendingskosten. Normaal heb ik maat 36 maar dit paste helemaal niet waardoor ik vervolgens maat 38 kocht die ook niet goed zat, maat 42 net hetzelfde om uiteindelijk bij maatje 40 te belanden.

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Prima ervaring. Raad het aan.

Helemaal top!

Makkelijk besteld en betaald en snel geleverd! Prima ervaring en absoluut de blits gemaakt met m’n aankopen. Een echte aanradert!

Prettig te winkelen bij ur

Is tot nu toe goed bevsllen

Goede kwaliteit

Outfit was uitgebreid, goede prijs en netjes geleverd in een ritszak.

Très bien

Très bien

Snel vezorgd

Er was een missende onderdeel bij een pak. Echter werd dit door de klantenservice direct goed opgepakt en binnen 24 uur rechtgezet! Fantastisch!

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd en goed ingepakt. Mijn zoontje is blij met zijn pak.

Producten voldoen aan verwachting en snelle levering

goed duidelijk en snel geleverd

duidelijke internet site online , alles goed verlopen en sneller als aangeven geleverd

Snelle levering, goed verpakt en goede communicatie.

hele goeie kwaliteit en goeie levering

het was heel makkelijk om te bestellen en het kwam ook super snel binnen! De kwaliteit is ooo echt top

Top kwaliteit + super snelle service. Het is letterlijk de ochtend nadat ik de avond daarvoor besteld had, al geleverd. Wat een service!

Snelle correcte levering

Een artikel kon niet direct geleverd worden, goede informatie gekregen en enkele dagen later alles correct geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit.

We hebben 2 verschillende pakjes besteld. Beide van goede kwaliteit, stevig gemaakt, kunnen meermaals gebruikt worden

Super leuk pak

Mooi pak voor de prijs. Was een leuk cadeau voor laatste dag van collega.

Super goed

Sneller geleverd dan eerst werdt aangegeven

Mooi op tijd en kwaliteit naar verwachting!

Voldoet aan verwachting, mooi op tijd geleverd

Uitstekende service en kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Prima en snelle levering.

Veel keus en snelle levering.

Betrouwbaar en goed!

Voor een leuk diner op zoek naar een thema outfit. Snel en makkelijk de opties kunnen beschouwen op de website. Proces daarna verliep soepel en de volgende dag keurig bezorgd. Betrouwbaar en goed!

Snelle levering! Alleen valt het klein

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW