Filter

Zeer prettig ervaren

Toegankelijke website. Heel gemakkelijk online bestellen. Vandaag besteld is ook echt volgende werkdag in huis. Heel fijn!

Heel goed en snel geregeld

Leuk pak, goede maatvoering. Prima service

Artikelen besteld en krijg gelijk bericht en een dag later alles binnen. Goed verpakt. Tevens contact met klantenservice om met korting volgende artikelen te kopen en zelfs op lange termijn een regeling om met korting meerdere artikelen te kopen. Heel fijn.

Top en snelle service!

Fijne snelle levering

Makkelijk te bestellen en snel bezorgt. Zeer tevreden!

Snel binnen, fijn! Van 1 ketting was kleur anders dan getoond

Tevreden! 's avonds besteld en de volgende dag bezorgd, heel fijn! 1 van de 2 (peace-)kettingen was zilver-achtig ipv blauw zoals op het plaatje, verder alles naar verwachting.

Goede klantenservice

Na het ontvangen van het pak kwam ik er helaas achter dat er een productie foutje in zat. Na het melden kon het pak terug, met een extra vriendelijke mail en hulp van de klantenservice. Direct een nieuwe besteld die wel in orde is. Alles binnen een paar dagen afgehandeld! Top service, ga zo door!

Correct en snelle levering.

Prima contact, goed en netjes uitgeleverd. Materiaal ziet er goed uit. Hoed wat aan de kleine kant voor volwassenen. Geen elastiek, waardoor je net het juiste hoofd voor moeten hebben. Verder tevreden

Snelle levering na bestelling

Snel iets kunnen vinden, snel iets kunnen krijgen in korte tijd voor een uitvoerig

soepel proces

Makkelijk te bestellen, goede leveringsinformatie en geleverd zoals beloofd.

Snel

Snelle levering. Goede kwaliteit producten. Heel blij mee

Goeie kwaliteit Wel jammer dat squidgame pak in zakje gepropt zat. Even zorgen dat netjes in zakje komt.

Mooi verkleedpak

Mooi afgewerkt pak. Goed op maat gemaakt.

Super gemakkelijke sitezeer gebruiksvriendelijk!!

Het bestellen via deze site is een fluitje van een cent, ook de ontvangst van het bestelde artikelen ging supersnel. Kortom een echte aanrader!!

Snelle levering, veel keus

Voor wat gekkigheid op zoek geweest, en terechtgekomen bij feestwinkelxl.nl . Veel keus, en vlotte bezorging, alsmede de keus hebben tussen bezorgende partijen maken het een shop-to-go-to voor de toekomst!

Simpel en snel

Alles ging simpel en snel: het bestellen, het betalen en ook het ontvangen. Het was de volgende dag in huis.

Duidelijke communicatie en snelle levering

2 pakken besteld en keurig op tijd geleverd. Het goede is dat ze het ook allemaal in 1 pakket verpakken, dus geen onnodige dozen of verschillende verzendingen.

Alles zoals afgesproken!

Alles is compleet geleverd en op tijd !

Ik heb mijn bestelling laat in de avond geplaatst en zoals beloofd de volgende dag al in huis. Bestelling was keurig verpakt en voldeed ook aan mijn verwachting. Ik kan iedereen aanraden om bij Feestelijke te shoppen. Ga zo door Feestwinkelxl.

snel

het product werd zeer snel geleverd, de Keelin jurk die ik besteld heb is prachtig

Geweldige service! Helemaal blij

Voor een feest heb ik meerdere outfits besteld, waarvan er eentje te groot was. Supersnelle reactie op de mail met een geweldige oplossing’

Super snelle levering. En een duidelijke site met veel artikelen

Snelle levering en keurig verpakt

Het feest kan inderdaad nu beginnen

2x bestelling verkeerd ontvangen

Kleedje 1ste keer besteld, verkeerd ontvangen. Klacht ingediend, terug gestuurd naar hun hun met bon en het juiste terug besteld. En dan terug verkeerd ontvangen!!!!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW