Filter

Duidelijke website en snelle en correcte verzending

Gewoon geweldig

De levering was perfect. Mijn kleding was de dag na bestelling al binnen. De pakken zitten lekker en passen perfect

Prima service, snelle levering

Eerst was de maat van product niet goed, retourzending gedaan en nieuwe maat besteld. Het verliep allemaal vlekkeloos en heldere communicatie van Feestwinkel XL

Snelle goeie levering

'sAvonds besteld, volgende dag in huis. Prima kwaliteit, nette levering. Echt een aanrader!

Super snelle levering

Super tevreden over mijn bestelling bij FeestwinkelXL. Volgens de website zou mijn bestelling op dinsdag worden bezorgd, maar uiteindelijk mijn pakket al op maandag mogen ontvangen. Alles was netjes verpakt en mooi op tijd binnen voor ons feestje :)

Vlotte aankoopervaring

Voor de aankoop van mijn object was het duidelijk, overzichtelijk en voldoende foto's. De levertermijn stond correct vermeld alsook alles wat te maken heeft met betrekking tot de betaling. Aangename ervaring.

Snel binnen en precies goed!

Pakketje was snel binnen! Maat klopte perfect en ziet er super leuk uit. Ik weet wel wie er het leukst verkleed is op dit feestje

Correcte afhandeling

Na het bestellen van mijn outfit heb ik direct een bevestigings mail ontvangen. De volgende dag zat mijn pakket al in de bus, verpakt in een doos die ik zo open kon scheuren dmv speciaal systeem. Outfit verpakt in een nette hoes en top top in orde. Tot het volgende verkleed feestje!

Degelijk snel en prima service.

Naar verwachting geleverd en bezorgd. Ook qua levertijd duurde het niet lang. Qua qualiteit kan je niet het beste verwachten en is deze qualiteit helemaal prima ten opzichte van de prijs.

Super snel

Snelle levering zoals beloofd. Op woensdagmiddag besteld en de volgende dag geleverd. Helemaal top!

Snel, gemakkelijk en waar voor je geld

Snel, gemakkelijk en waar voor je geld

Snelle levering en goede kwaliteit

Geen opmerkingen Snel geleverd en een goede kwaliteit van het stof

Prima,

Me bestelling is snel bezorgd. Eaar ben ik nlij mee

snel en juiste produkt geleverd

was zeer eenvoudig om via de searchengine het juiste produkt te vinden en te bestellen.

Snelle levering. Alles duidelijk gecommuniceerd

Snelle bezorging

Makkelijk bestellen, snel in huis. Product is goed.

Goed geleverd en snel bezorgd!

Snel bezorgd, stond binnen 24 uur. Dat was het ook maandag besteld en was dinsdag bezorgd. Dat was fijn en voor een redelijke prijs en kwaliteit is goed!

veel keuze, snelle levering

voor elk feestje wat wils. ruime keuze en snel geleverd tegen een prima prijs.

Bardzo dobrze

Wszystko ok. Polecam

Snelle levering, en precies zoals de foto

Super fijn! Goed kostuum van mooie kwaliteit en snelle levering waardoor ik last minute toch nog een outfit had. Mega blij mee geweest.

uitstekende

snelle service

Mooi pak en snelle levering

Zondag besteld, maandag eind de middag ontvangen. Heel fijn. Netjes ingepakt en kwaliteit is goed

Super snel en mooi

Grote keuze, supersnelle levering Mooi materiaal

Uitstekend!

Ik had last minute een pak nodig en dankzij feestwinkel XL is dat gelukt. Hele snelle levering.

Subliem

Iedereen was danig onder de indruk van mijn kostuum Pennywise met bijhorende masker!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW