Filter

Tevreden!!

Blij met mijn aankoop! Dank voor de nette en snelle levering.

Super service.

Het was de eerste keer doch zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij Feestwinkelxl.nl. Ik had mijn bestelling binnen de twee dagen wat super snel is.Ik ben dus een tevreden klant.

Leuk pakje!

Super snelle levering, prima! Niets op aan te merken.

Snelle levering, netjes verpakt en netjes op de hoogte gehouden over levermoment. Blij met superleuke carnavalsoutfit (maar daar ging het niet om, geloof ik ;-))

Super snelle service

Appeltje eitje zien bestellen en volgende dag binnen

Super snelle levering. Deel van aankoop zou pas later bezorgd worden, maar alles was al een dag later in huis. Top!

Perfect!

Maten opgemeten, pakje rond 1600 besteld, volgende dag rond 1400 in huis. Past perfect!

Uitstekend!

Snelle levering en kind is heel blij met haar leuke aardbeien pak! Prima kwaliteit!

wat je bestelt wordt inderdaad de volgende dag geleverd

het bestelde wordt de volgenda dag afgeleverd en voldoet

Waardeloze kwaliteit

Mijn zoon had het pak net aan en ging zitten toen scheurde het pak. We wisten dat het pak van dunne stof was, maar hadden de hoop dat deze toch 1 carnaval mee kon. Helaas wat dit dus niet het geval. Ik heb een mail gestuurd met dit verhaal. Gelukkig bevestigde de klantenservice dat het niet zo snel kapot had mogen gaan. Ik heb hier een vergoeding voor gekregen, dus dat is netjes.

Makkelijk besteld, snel binnen, netjes verpakt

Het bestelproces was makkelijk. Na bestellen had ik mijn bestelling de volgende dag binnen. Alles wat netjes verpakt, inclusief hoesje om mijn pak later netjes in te bewaren. Zeer tevreden.

Kwam precies op de tijd dat aangeven was perfect

Goed costuum voor een lage prijs. Snelle afhandeling. Zeker een aanrader.

Super service

‘s avonds besteld andere dag in huis

Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle bezorging alleen goed letten op wat je bestelt kleine lettertjes

Pakket snel binnen na bestelling

Pakket zorgvuldig verpakt en snel binnen

Geweldig alles netjes op tijd en verzorgd toppir

Volgende als ik iets nodig heb besteld ik weer bij jullie

Het pakketje werd bezorgd zal gezegd

Super leuke outfit voor mijn wedstrijd!

Ik heb even moeten wachten door een foutje van post nl maar ik ben super blij met mijn bestelling. Hele goede communicatie gehad met feestwinkelXL en zij hebben gelijk mijn bestelling terugbetaald. Ik kon vrijwel direct daarna een nieuwe bestelling plaatsen en gelukkig was het product dat ik wilde nog op voorraad. Binnenkort doe ik mee aan een wedstrijd met o.a. themewear dus ik ben heel blij dat ik mijn kostuum hier kon kopen!

Alles netjes. Verpakt en optijd binnen !!!

Alles prima verzorgd... het feestje kan beginnen

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over mijn ervaring met feestwinkel XL. Ik had eerst bij een andere webshop besteld maar was daar niet tevreden over de levering en de kwaliteit van de producten. Bij feestwinkel was dat compleet het tegenovergestelde! Levering ging snel en goede kwaliteit van het product. Voortaan bestel ik gelijk hier en zal ik zeker vrienden aanraden dit ook te doen!

Snelle bezorging

Bezorging was snel, en de artikelen kwamen gewoon prima in een doos verpakt.

Snelle levering!

Onze order is snel geleverd en de communicatie was helder. Wij zijn er blij mee!

Super snel bezorgd!

Snelle bezorging, de maten komen overeen en de afbeelding ook.

Top snel en zeer netjes verpakt !!!

Super winkel mooie spullen top geleverd ! Klasse super

8 Savannahweg