Filter

Verzending verliep perfect, geen problemen mee gehad. Goede kwaliteit product

Goede kwaliteit, goede maat. Snelle levering

super overzichtelijk

alles is goed geregeld, veel keuze en op voorraad. dag erna al thuis bezorgd. het is betaalbaar. thankx en succes met jullie bedrijf

Supersnelle levering, fijne en overzichtelijke website

Toelevering en website!

Uitstekende service en communicatie

Goede communicatie per mail

Snel geleverd en retour is snel geregeld

Bestelling de volgende dag in huis. Moest helaas iets retour sturen, maar dat was snel geregeld. Je kan een retourlabel aanmaken en betalen met Ideal. Keuze uit verschillende postbezorg bedrijven, maar je mag ook zelf kiezen. Retour sturen is dus niet gratis, maar dat is duidelijk te vinden op de website.

Snel geleverd en leuke kleding!

Top snel wat een Top winkel

Top online winkel

Veel keus in heldere communicatie

Duidelijke levertijden aangegeven en veel keuze in producten voor diverse doelgroepen.

Goed verpakt en snelle levering.

Volgende dag al in huis. Verschillende items netjes bij elkaar en de outfit in een aparte bag. Handig om te bewaren.

Ik had al een keer eerder besteld en toen was het ook al meteen de dag daarna binnen. Nu weer. Ik had daarvoor ook mailcontact gehad voor wat vragen en ben toen ook super geholpen. Zou er zeker nog een keer bestellen!

Alles prima artikelen goed, levering, goed, prijs kwaliteit ook goed.

Precies wat ik kocht en snel geleverd

Super mooie jas goede kwaliteit snel in huis

Besteld volgende dag in huis

Op het moment dat ik het Donut kostuum wilde bestellen, bleek deze uitverkocht. Na een mailtje te hebben gestuurd aan de klantenservice, kreeg ik binnen een paar een reactie en kon ik het pakje alsnog bestellen. Al de volgende dag kregen we het pakje binnen: hele blije dochter!

Overzichtelijke site met veel keus, alleen hier vinden we een vossen jurk voor mijn dochter. Snel in huis.

Een mooie website. Veel keuze in kleding en een snelle levering! Dus een toppie bedrijf en zou het ook aanbevelen aan iedereen

Jammer dat terug sturen geld kost

Meerdere pakken besteld waar een er niet goed van zit , dat jammer dat terug sturen geld kost

Superdepuuper

Top service! Snelle levering dus als je te laat bent en nog snel wat nodig hebt….. bestel en het is snel binnen!

Top! We kregen wat we in gedachten hadden

We gingen naar de moose bar en hadden bij jullie allemaal hetzelfde topje besteld. Superleuke foto’s hebben we als herinnering!

Mooi en prijstechnisch gezien breed aanbod

Snelle complete levering

Snel en kwaliteit geleverd

Mooie outfit was snel binnen en zeker naar wens.

Goede service, geen problemen

Prima service, makkelijk retourneren en goed bereikbaar

Vlotte afhandeling.

Producten zoals omschreven op de website. Vlotte afhandeling en snelle levering van de bestelling.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW