Filter

Snelle levering , zelfs met retouren , snel en correct afgehandeld

Mooi pak

Heel mooi carnavalspak, dat word feesten tijdens carnaval, ⁹dank je wel voor de snelle levering

Makkelijke website en snel

Makkelijke website Duidelijk bij het betalen Snelle levering Tip: zet een maattabel bij de artikelen, scheelt waarschijnlijk retouren.

Makkelijk kiezen en snel ontvangen.

De keuze in de webshop is gigantisch en dat maakt de keuze lastiger, keuzestress. Communicatie duidelijk en snel verzonden. Tevreden !

Slecht webshop levert halve pakken

Levert halve pakken en laten dan niks meer van zich horen slecht zaak

Waar voor mijn geld!

Een zeer snelle levering , waar ik erg blij mee was. In de vroege avond besteld en de dag erna goed verpakt al in huis. De jas die ik besteld had is goed afgewerkt en van een kwalitatief mooie stof. Ik heb weleens anders gehad met carnavalskleding.

snel geleverd, netjes

bestelling zou einde van de week bezorgd worden maar was er al een ruime dag later, dus keurig optijd, netjes verpakt en lekker vlot geleverd

Top!!!

Mega snelle levering van een kei leuk pekske voor de carnaval!!!

Snelle bezorging

Binnen 2 dagen netjes bezorgd

Super snelle service

Prima spullekes, voor een leuke carnaval.

Goede service, snelle levering en ook betaalbaar! Zeker voor herhaling vatbaar

Supersnel binnen

Supersnel binnen, goed verpakt, perfect!

Snelle levering, mooi pak

Goede kwaliteit prijs verhouding

Snel en goed

Onverwacht carnaval en binnen 24 uur een pak

Goede en snelle service, mijn aankoop was snel geleverd.Top!!

Snel en compleet

Heel fijn, bestel wel weer een keer

Ruime keus en snelle service

Goede keus en keuze. Alleen zou ik een andere post bedrijf zoeken ivm bezorgen

Snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik koop al jaren carnavals kleding op deze site, de maten via de maten label kloppen, super snelle en fijne bezorging, goede kwaliteit carnavals kleding voor een goede en betaalbare prijs! Al met al is dit zeker aan te raden!

Fijne snelle levering

De levering van het product was enorm snel! Wat ik zelf heel prettig vind! Geen problemen gehad dus ook geen verder contact nodig gehad! Maar wel overal duidelijk aangegeven!

Super snelle levering en goede service !

top kwaliteit! zeer tevreden

Hier mijn bestelling geplaats en kwam al heel snel binnen. Alles was netjes ingepakt en de kwaliteit ziet er goed uit de stof zit lekker en juikt niet. De stiksels van mijn costume zitten er netjes opgemaakt. Bedankt! vriendelijke groet lizzy

Super goed en super snel

Heel veel keus en 2dagen na het bestellen ligt het al op de mat net als vorige keer.

Geweldig!!

Snelle super Snel bezorgt . Producten wauw super netjes ingepakt en precies wat afgebeeld staat, dit is echt een dikke gouden 10 waard ook voor de service

Goeie prijzen maar weinig op voorraad en duur om te retourneren

Op deze site gekomen door de lage prijzen en ook zeker leuke dingen gevonden. Helaas was veel uitverkocht en toen ik iets wilde retourneren moest ik daarvoor flink betalen wat ik niet had verwacht.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW