Filter

Doet wat het belooft!

Snelle levering (binnen twee werkdagen) en het product was zoals omschreven en verwacht. De gepubliceerde maattabellen helpen, daardoor een maat groter besteld dan normaal.

SNELLE LEVERING!

Besteld. Snel geleverd. Maat moeten ruilen. Aankoopbedrag snel terug

Zeer snelle levering, alles was compleet.

Het geleverde materiaal is zeer mooi en wat ik ervan verwacht had.

Snelle levering, kwaliteit niet altijd even goed

Ik heb al meerdere keren besteld bij deze winkel. Ze zijn betrouwbaar en snel. De kwaliteit is wisselend. De ene keer ben ik heel blij, de andere keer valt het tegen.

Ik had mijn bestelling op een avond besteld en ik had het de volgende dag in mijn brievenbus. Van een uitstekende service gesproken!

Woensdag besteld volgende dag al in huis. Wat een feest dankzij feestwinkel

Miepmiep zo snel de bezorging :)

De maatvoering is duidelijk en komt overeen,de snelle bezorging (in 1 dag) is echt geweldig :)

Super, heel snel geleverd

De bestelling op zondag gedaan en maandag had ik alles al binnen. Netjes verpakt en ik kreeg korting omdat ik een groter aantal bestelde. Hele goede service

Superservice !!!!

Bestelling geplaatst en supersnel geleverd en dat middenin de carnavals periode waarin jullie het al zo mega druk hebben CHAPEAU

Product precies zoals op de foto en snelle levering

Fijne site om alles uit te zoeken. Veel keuze, product precies zoals op de foto en levering helemaal top!

Super goed

Mooi kwaliteit en zeer snelle levering

Top, snel

Snelle verzending, Netjes verpakt. Duidelijke uitleg via de mail

Duidelijk en supersnelle levering!

Duidelijke website, overzichtelijk bestelproces en vooral echt de volgende dag geleverd!

Helemaal top

Snelle levering, duidelijke website,

Vlotte afhandeling, snelle levering (dag erna, zoals beloofd)

Snelle levering, leuk kostuum Goede prijs/ kwaliteitsverhouding

Top assortiment en snelle levering

Een mooi assortiment met genoeg keuze. Een super snelle levering zonder problemen!

Alles duidelijk en goed geregeld

Website duidelijk en snelle levering.

In een woord: geweldig!

Pakket was snel geleverd en mooi ingepakt. Geen scheuren in het pak en er minste niks!

Snel en netjes geleverd

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website en de volgende dag was het pakketje al netjes bezorgd. Heel tevreden dus!

Prima kleding

De kleding is precies als op de foto. Het enigste minpuntje is dat de doos open gescheurd aan is gekomen op het ophaaldepo Gamma In Roosendaal en het schijnt dat de chauffeur het daar weg heeft gezet zonder controlle van het daar werkend personeel. Maar de inhoud is niet beschadigd gelukkig. Vriendelijke groet Rosalinde Boshouwers

Alles heel correct verlopen!

Vlotte en correcte aankoop, alles zoals het hoort te zijn!

‘s Aconds besteld en de volgende dag al geleverd. Onze zoon is er helemaal zot van. Echt TOP!

Goeie service

Geretourneerd ging prima

Heel snel binnen. Product precies hetzelfde als op de foto

Snelle levering. Netjes verpakt. Produkt is precies als omschreven

8 Savannahweg