Filter

snelle service en goede communicatie

Super leuk outfitje gescoord voor carnaval

kwalitatief goed materiaal, keurig verpakt en vlot geleverd

Snelle levering, prima kwaliteit

waar voor je geld

prijs kwaliteit in orde

Snelle levering van een heel leuk, grappig kostuum. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle verzending, goede klantenservice

Afgelopen periode voor de hele vereniging pakken besteld. Korting wordt meteen verrekend en voor zover nodig achteraf zelfs nog gecorrigeerd. Erg tevreden over de snelheid van afwikkeling en het contact met de klantenservice.

Snel en goede kwaliteit!

De volgende dag lag het al bij mij thuis. Het materiaal voelde luxe aan en er zaten zelfs extra's bij.

Hele snelle levering en ook via de telefoon uitstekend te woord gestaan. Bravo!

Ik heb nadat ik nu drie keer een bestelling heb geplaatst van in totaal 12 pakken een hele goede ervaring met FEESTWINKELXL.nl Mijn complimenten over de snelle leveringen, de service aan de telefoon, en de kwantumkorting die ik terug krijg. IK RAAD FEESTWINKELXL.NL IEDEREEN AAN!!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Product was echt super snel geleverd. Goed ingepakt en product is van hoge kwaliteit.

Alles is goed en netjes optijd

Het is heel netjes verpakt. ook zag alles er goed uit en was het op tijd geleverd. strakke en overzichtelijke website. eigenlijk geen minpunten.

Mooi en goed stevig materiaal, snel bezorgd.

Geweldig!

Super en snelle levering van mijn laatst gekochte product.

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima kwalitiet, makkelijk te wassen en binnen 2 werkdagen in huis ontvangen.

Ontzettend leuk carnavals outfit

Dit vrolijke cowgirl pak word hier dit jaar gebruikt als Cowgirl Barbie, afgeleid van de Barbiefilm. De kwaliteit is prima voor deze prijsklasse en houd het best een paar carnavals avondjes vol.

Snelle levering en produkt is precies zoals het plaatje. Ook zeer goed verpakt!

Super tevreden

Snelle levering, super service, goed ingepakt,

Betrouwbaar én snel!

Betrouwbaar én snel; 2 eigenschappen die nogal eens ontbreken bij webshops, maar hier zeker niet. Zou iedereen aanbevelen hier te kopen, wij in ieder geval wél!

Heel snelle levering

Mooie kwaliteit, 1 dag levertijd, super !

alles beschikbaar en snel geleverd

een website met véél keuze - bijna onmogelijk om niet te vinden wat je nodig hebt. En een goede service!

Niet helemaal volgens advertentie

De advertentie geeft aan het artikel bestaat uit een jas, gilet en nekstuk. In de praktijk is het echter alleen een jas en een nekstuk, aangezien de gilet slechts de sluiting van de jas is en dus slechts optisch. Evengoed wel een nette jas, waar je goed mee voor de dag kan komen.

Super site

Ruim assortiment, snelle levering van de bestelling. Makkelijk en fijn retour beleid, de afwerking van het retour gaat ook snel. Hierdoor niet dagen of weken hoeven wachten totdat de factuur was aangepast. Doordat de eerste levering snel binnen was, vrij snel daarna weer wat besteld.

Vlot en correct

Mijn beenverwarmers waren zoals beloofd de volgende dag geleverd. Super !

Helemaal goed

Jullie komen na wat jullie beloven . Top .

Snel goed en product is precies als omschreven

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW