Pluspunten
Via mail contact krijg je snel antwoord op al je vragen, en een duidelijk uitleg.
Sneller leveren vandaag besteld morgen in huis en niet vandaag besteld volgende week thuis
Pluspunten
Groot assortiment op voorraad. Snelle levering.
Pluspunten
Alle bestelde vervangingsonderdelen de volgende dag al in de bus. Ik ben dus heel tevreden.
Pluspunten
Keurige afhandeling, ook toen product er niet was. Een prima alternatief aangeboden. Levertijden waren traag maar voornamelijk door post-nl, hierdoor in winkel opgehaald. Keurig geholpen
Pluspunten
vooral snelle levering van artikelen, in tegenstelling tot de meeste andere RC webwinkels
Pluspunten
Zeer hulpvaardig. Goede service. Flexibel.
Pluspunten
Snelle levering,en goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenMijn bestelling was niet gemarkeerd als " betaald " in jullie systeem. Dit zorgde ervoor dat mijn bestelling twee dagen later bezorgd werd.
Pluspunten
Ik ben erg goed geholpen bij mijn problemen en daar ben ik erg blij mee!
Pluspunten
Vriendelijk personeel , en altijd eerlijk geholpen door hen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
deskundige hulp via telefoon ivm online aankoop, super behulpzaam
Verbeterpuntenik wacht nu al meer dan een week op een setje wielen, dit moeten ze eigenlijk voor de bestelling en betaling aangeven...
Pluspunten
veel aanbod
Verbeterpuntengeen fatsoenlijke retour regeling, voldoet niet aan de wettelijke verplichtingen.
Pluspunten
Goed bedrijf meerdere spullen al besteld daar
Pluspunten
Behulpzaam
VerbeterpuntenSneller spullen uitleveren.
Dr V Beurdenstraat 29