Pluspunten
Mooie website. Lijkt of alles leverbaar is. Groot assortiment.
VerbeterpuntenCommunicatie. Over het leveren van bestelde produckten. Op website aangeven of het product op voorraad is. Indien niet leverbaar aangeven wanneer wel. Indien producten niet leverbaar zijn deze ook niet aanbieden op website. Zelf geld terugstoorten als producten niet leverbaar zijn. Niet pas in aktie komen als klant vraagt waar besteld product blijft.
Beste, Jammer te horen dat er bij uw bestelling niet alle producten op voorraad zijn. Echter Werken wij niet met een voorraad systeem op onze website omdat dit in combinatie met winkel voorraad gewoon niet mogelijk is. Dit staat op onze website ook vermeld onder het kopje ''voorraad''. Ik zie dat wij (op onze kosten) wel alvast verstuurd hebben wat er op voorraad is en de niet voorraad artikelen direct nasturen zodra deze bij ons binnen komen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het geld van de niet geleverde artikelen te laten terugstorten. Die keuze maken wij nooit voor de klant. Mochten we nog ergen mee kunnen helpen doen we dat graag. in dat geval wil ik u vragen contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Michel
Pluspunten
De medewerkers komen eerlijk over en hebben verstand van zaken. Ook nemen ze alle tijd voor de gasten.
VerbeterpuntenHou de naleveringen van bestellingen goed in de gaten.
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Het uitgebreide assortiment
VerbeterpuntenOp de website moet duidelijker aangegeven worden bij het artikel wat het is . Bijvoorbeeld achterbanden . Ik heb nml 2 bestellingen moeten doen om het juiste artikel te krijgen. Dus dubbel ( verzend) kosten
Pluspunten
Bestellingen worden snel en goed aangeleverd
VerbeterpuntenIk heb nog niet zoveel ervaring met trxxs winkel.nl pas 3 keer dus kan hier nog niet veel over zeggen
Pluspunten
Gunstige prijzen, veel op voorraad, snelle verzending en gunstige verzendkosten.
VerbeterpuntenBlijf concurrerend met prijzen en levertijden.
Pluspunten
Heel vlot en heel goede opvolging doe zo verder. een dikke pluim voor het personeel...
Pluspunten
Steeds snel geleverd. Alles perfect in orde. Aanrader.
Pluspunten
VerbeterpuntenAls er iets besteld is en het is tijdelijk niet leverbaar stuur dan ff een mailtje waar de klant op aan het wachten is.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
keurig en snel
Pluspunten
Komen de gemaakte afspraken na en de prijzen zijn zondermeer goed
zet geen dingen er op die u niet heeft
Beste, Spijtig te horen dat er kennelijk iets niet goed is verlopen met uw bestelling. Vermoedelijk heeft het bestelde onderdeel of auto in backorder gestaan bij onze leverancier waardoor we niet snel hebben kunnen leveren. Echter zijn we hierin helaas afhankelijk van de importeurs en kan het dus soms voorkomen dat het bij verschillende merken wat langer duurt. Met vriendelijke groet, Team TRXXS
Pluspunten
Algemeen goede hobbyshop.
VerbeterpuntenMeer uitgebreid assortiment. Ik zie geen onderdelen van merken als Integy of FLM of T Bone Racing verkrijgbaar. Ik miss het.
Pluspunten
Komt snel en heeft duidelijken beschrijvingen
Pluspunten
Deze winkel zou een voorbeeld kunnen zijn voor vele andere RC-gerelateerde winkels. Nette prijzen, behulpzaam personeel en correctie informatie! Goed telefonisch te bereiken, kortom alles wat een klant zich kan wensen.
Pluspunten
Erg snelle leveringen en goede kwaliteit
VerbeterpuntenBetere hulp voor problemen
Pluspunten
Webshop werkt perfect met snelle levering en goed contact bij bijzonderheden..zowel Telefonisch als via de mail word je vakkundig geholpen en geadviseerd.
VerbeterpuntenUit mijn ervaring geen opmerkingen, enigste verbeterpunt is e.v. online de voorraad bijhouden zodat je in kan schatten wat de levertijd is.
Pluspunten
Goede producten en altijd op vooraad
VerbeterpuntenIk heb een vraag gesteld maar heb geen antwoord gekregen daarop
Dr V Beurdenstraat 29
5171GA Kaatsheuvel