Pluspunten
Zolang het artikel op voorraad is snel geleverd! Ook via de mail een top service!
Pluspunten
Snelle service en speciale onderdelen
VerbeterpuntenRelatief duur, maar dat is de service wel waard. Bij verder zoeken op internet veel goedkoper product gevonden, waarvan ik er wel veel van af moest nemen (1000 stuks) Het gaat hier om een M3 schroef met grote kruiskop.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan. Personeel heeft echt verstand van de producten die ze verkopen.mijn bestelde artikelen binnen enkele dagen thuis bezorgd.
Pluspunten
Snelle levering. Goede en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb eerder 3 bestelling gedaan die goed en snel zijn geleverd via briefpost
VerbeterpuntenHelaas gaat de levering niet altijd goed. Mijn laatste bestelling is niet geleverd, waarschijnlijk door een incident bij PostNL. Hoewel ik op de hoogte was van het "eigen risico" wil ik wel aangeven dat het risico echt bestaat. Misschien dat een beoordeling van een 3 niet rechtvaardig is voor Trxxs, maar het feit blijft dat ik een bestelling heb gedaan die niet is geleverd (een "slechte ervaring" zoals dat bij kiyoh heet). Bedenk je dus nogmaals voor je voor "briefpost" kiest!
Beste Peter, U beoordeeld ons bedrijf met een 3 terwijl de fout bij postnl ligt en niet bij Trxxs-winkel.nl. Er is hier niks fout gegaan vanuit onze winkel daardoor lijk een beoordeling van een 3 mijn niet op zijn plaats voor onze winkel maar eerder voor postnl.
Pluspunten
Ik had bandenwarmers besteld en die waren er niet meer en niet meer te leveren door hun leverancier. Ze hebben toen een nieuwe leverancier gezocht en ze alsnog binnen 1 week geleverd met een extraatje erbij bedankt jongens geweldig geregeld ik zal jullie overal aanbevelen
Pluspunten
Correcte behandeling, lossen eventuele problemen goed op!
VerbeterpuntenIets makkelijker artikelen vinden op de pagina zou fijn zijn.
Pluspunten
Uitstekende service, na een snelle levering kreeg ik helaas een verkeerde accu (niet schuld van trxxs-winkel,zat verkeerde in het goede doosje) maar ik mocht hem gewoon terugsturen en had in no time de goede binnen. Door mij gemaakte verzendkosten zeer snel en zonder gedoe terug gekregen. Deze zaak weet nog wat service is. Het was mijn eerste ervaring met deze zaak, maar ik kom hier zeker terug en kan het iedereen aanbevelen!
VerbeterpuntenGeen wat mij betreft op dit moment...
Pluspunten
Over het algemeen: heel behulpzaam en ter zake kundig. Meestal snelle levering.
VerbeterpuntenLaatste keer 4 weken gewacht op bestelling. Toen ik belde, is artikel nog een keer besteld. Toen was het er binnen een paar dagen. Tip: check regelmatig je bestellingen bij de importeur en wacht niet tot de klant ongeduldig wordt.
Pluspunten
Foute levering is heel snel nagestuurd!
Pluspunten
goede en snelle levering
Verbeterpuntenduidelijkere / betere zoekfunctie
Ik heb niet om deze spam enquêtes gevraagd
Pluspunten
Er was een een fout artikel geleverd. Daarvoor heb ik gebeld en ze hebben het meteen uitgezocht hoe dat kon. Omdat ik het heel snel nodig had hebben ze ervoor gezorgd dat ik het optijd thuis had. Dit was echt top want het pakketje was optijd. Ga zo door!!!!
Pluspunten
Goed advies via de telefoon
Dr V Beurdenstraat 29
5171GA Kaatsheuvel