Overzichtelijk

Gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik, wel jammer dat ik alles twee keer in moest vullen omdat ik de eerste keer niet snel genoeg was met al de gegevens in vullen.

Snel, duidelijk en makkelijk alles te boeken

Zeer duidelijk en overzichtelijke site, makkelijk om te boeken

zeer goed

Makkelijk en duidelijk !

Als poppodium verkopen wij regelmatig tickets, het is daarom ook van belang dat dit simpel te regelen is. Gelukkig is dit met Eventix ook het geval. Het enige nadeel is dat je evenementen in "festivalvorm" anders dient aan te bieden. In het geval dat wij vrijdag-, zaterdag- en combi-tickets aanbieden dienen wij zelf bij te houden hoeveel combitickets er verkocht zijn. We moeten dan handmatig de maximale toegang van de vrijdag en zaterdag verlagen. Op dit na zeker aan te raden!

Snel en handig geregeld

Makkelijk te bestellen, goede informatie

Snelle afhandeling en duidelijk

Overzichtelijk en makkelijk in gebruik!

Zeer blij om bij Eventix uitgekomen te zijn. Het is zeer overzichtelijk en de mogelijkheden + statistieken zijn gemakkelijk te gebruiken mits je een beetje technisch aangelegd bent. Mocht dat laatste niet het geval zijn dan staat het Eventix team zeker klaar voor je om je verder te helpen. Zelfs als iets je niet lukt zullen zij het voor je in orde brengen. Zeker een aanrader, ook i.v.m. met de kost per ticket gebruik je Eventix voordeliger dan zijn concurrenten ;-)

Snel en gemakkelijk

Duidelijk... makkelijk en snel!!

Echt een aanrader voor wie een ticketshop zoekt

We gebruiken al een aantal jaar de ticketshop van Eventix. Deze is makkelijk in gebruik en beheer. Mocht je ergens niet uitkomen, staan ze altijd paraat om je te helpen.

Snel en makkelijk

Makkelijk in gebruik, duidelijk overzicht van de tickets en het bestellen wijst voor zich. Tickets zijn direct te downloaden, een kind kan de was doen.

Good service

Very easy and no complications

Snel, eenvoudig en zeker vertrouwbaar!

Alles was heel overzichtelijk en duidelijk, betaling ging heel vlot! Super.

Snel en duidelijk geregeld!

Fijne manier van tickets bestellen

Werkt makkelijk en overzichtelijk

Nooit problemen gehad met iets

Al vaker kaartjes gehaald via eventix maar nog nooit problemen met iets gehad

fantastisch

altijd een goede ervaring met eventix, betrouwbare en goed georganiseerd platform om kaartjes te halen!

Snel en makkelijk

Bestellen gaat heel makkelijk en snel. Werkt altijd erg goed!

Gezellig

Top ervaring

Makkelijk en simpel

Direct mijn kaartjes kunnen downloaden. Goed en snel geregeld

Aangename en overzichtelijke site met een goede service!

Ik vind het een prettige site om tickets te kopen. Het houdt je via de mail goed en tijdig op de hoogte van aangemelde events en levert een goede service.

Lekker intuïtief en correcte afhandeling.

Lekker snel verwerkt. Fijn!

Lekker snel verwerkt zodat de voorpret nergens in de knel komt. Fijn!

Altijd goede ervaringen gehad tijdens het kopen van mijn ticket bij Eventix! Zeer overzichtelijk platform en makkelijk te gebruiken.

Soepele website

Heel fijn

Ik heb op de een of andere manier altijd geluk met eventix dus ben er blij mee!

Multimediapaviljoen Horsten 1

5612 AX Eindhoven