Makkelijk in gebruik, duidelijk

Dienst zonder glitches, die makkelijk in gebruik is en duidelijkheid verschaft.

Snel en makkelijk

Snelle en makkelijke betaalservice, ook heel leuke events!!

Super geregeld, nog nooit problemen mee gehad!

Altijd gebruik gemaakt van Eventix. Super snel, tot service en nooit problemen mee gehad!

Makkelijk!

Een prima site om tickets op te kopen, verloopt vlot en werkt zoals het hoort.

Altijd goed georganiseerd en veel gezelligheid

Top app makkelijk in gebruik duidelijk en erg fijn.

Het is overzichtelijk beschermd en geeft mij een goed gevoel bij dit evenement ik raad het iedereen aan.

Geweldig! Heb al veel tickets gekocht

Het is makkelijk en overzichtelijk

Werkt altijd zeer goed

Ik heb nooit problemen met bestellen.

Makkelijk tickets boeken.

Overzichtelijk en eenvoudig om tickets te boeken. Is zo gedaan en na betaling kun je direct je tickets downloaden. Top.

Nooit gezeik, altijd snel en duidelijk

Het eerste dat me opviel, was hoe eenvoudig en vlot het hele proces is. Je hebt geen doctoraat nodig om tickets te kopen op Eventix. Het is gewoon klikken, selecteren, afrekenen en voila, je hebt je kaarten. Geen gedoe met ingewikkelde stappen of verwarrende opties. Wat me echt heeft overtuigd, is de reactiesnelheid van Eventix. Als je ooit met een last-minute plan zit en je moet snel kaartjes scoren, is Eventix jouw go-to platform. Ik herinner me een keer dat ik per ongeluk de verkeerde datum selecteerde tijdens het bestelproces. In paniek stuurde ik ze een bericht via hun live chat, en binnen enkele minuten had ik een vriendelijke en super behulpzame reactie. Ze losten het probleem meteen op, en ik was weer op weg naar mijn gewenste evenement.

Snelle stabiele ticket verkoper

Altijd makkelijk tickets te kopen via de ticket shops van Eventix

Duidelijk en makkelijk

Vind het heel overzichtelijk en makkelijk om tickets te bestellen.

Goede duidelijke site en service

Eventix heeft een duidelijke site waarbij je makkelijk en snel je tickets voor events kan kopen. Nooit problemen mee gehad, dus erg tevreden

Top service en betrouwbaar

Tickets bestellen ging vlot. Super duidelijke website en binnen no time de tickets kunnen bestellen. Veel betalingsmogelijkheden en de tickets worden gelijk opgestuurd. Professioneel en vriendelijke klantenservice, deze was snel te bereiken.

Super fijne app

Duidelijke en gebruiksvriendelijke app. Kaartje was zo gekocht zonder al te veel poespas.

Top festival altijd goed gereden!!

Geweldig!

Geweldige ervaring!

duidelijk en goed geregeld

staat duidelijk aangegeven hoe het werkt en wat je moet doen. Werkt sneller dan verwacht en heb nu tickets voor een dik feestje

Goed en snel

Gewoon goed en snel kaartjes kopen

Erg goed

Alles duidelijk te vinden

Geweldig systeem

Geweldig systeem, waarbij iedereen een gelijke kans heeft!!

Werkt altijd perfect

Nooit problemen mee gehad en altijd goede service. Ik haal het liefst al mijn tickets via eventix

Snel en makkelijk

Ik kon makkelijk mijn gegevens invullen en alles werd snel verwerkt

Geweldig, kan niet anders zeggen

Prima, personaliseren een goeie zaak

Duidelijke doorverwijzing en snel

Multimediapaviljoen Horsten 1