Blijven ongevraagde mails sturen

Blijven ongevraagde mails sturen

snel en efficient

Het product is mooier dan op foto. Nu nog enkel testen "if it is as good as it looks" De levering was snel en zonder problemen. Eindelijk een webfirma die niet in China gevestigd is.

Een ongelofelijke goede service

Ik had gemaild dat ik iets verkeerds had besteld en ze stuurde binnen één dag het juiste product. Chapeau

Gewoon goed!

Goeie producten, snelle levering en eerlijke prijs

Snelle levering en flexibel in het opmaken van een factuur met een buitenlands adres

Snel binnen

Bestelde raamsluitingen allemaal op voorraad en snel binnen.

Scherp geprijsd, snelle levering!

Scherp geprijsd, snelle levering. Top!

Perfecte levering

Levering op tijd, goed verpakt en het juiste product.

Betrouwbaar en meedenkend

Mijn bestelling werd geverifieerd omdat ik mogelijk een bestelformulier had gemaakt. Heel fijn! Snelle levering en keurig verpakt. Artikel van goede kwaliteit.

snelle service en oplossingsgericht

afhandeling van vragen gaat super snel, accuraat en oplossingsgericht.

mooi product, volgens verwachting

mooi product, volgens verwachting

Gewoon goed

Wat minder duidelijkheid over levertijd dan gewoonlijk, komt wat zakelijker over. Toch gewoon de eerst volgende dag bestelling verzonden en dag erna ontvangen. Gunstige prijs.

Leuninghouders rvs snel geleverd, goed product

Trap leuninghouders besteld van rvs. Goed verpakt, snel geleverd tegen lage prijs. Ze zien er keurig uit!

Correcte levering

De bestelling werd binnen de beloofde tijd geleverd en goed ingepakt onvangen.

Bestelling

Bestelling op de aangeven datum, en tijd bezorgd, dus top,

Goed en betrouwbaar

Een deuropvanger besteld, prijs/kwaliteit is zeer goed. Goede communicatie en snelle verzending. Zeker een aanrader.

Altijd goed en voordelig

Ik bestel altijd hier mijn freesmallen hier. En heb er al heel wat. Zijn goed en snel met leveren. En goed ingepakt tegen beschadegingen.

Goed asortiment, prijzen en communicatie

Fijn dat men eigen initiatief nam om aan te geven dat er leveringsproblemen waren bij een leverancier en dat ik kon aangeven wat ik wilde met de bestelling. Alles netjes geleverd. Goede winkel, aanrader

top

top bedrijf

super goede prijs en snelle levering

De brievenbus was super goed verpakt. Ik contacteerde bouwtools omdat ik de volgende dag niet thuis was en ze hebben direct de levering een dag uitgesteld.

Na contact met betreffende collega gehad te hebben, werd er gelijk gereageerd, en binnen 2dagen was bestelling binnen

Snelle levering, goed verpakt

Dit product hier besteld omdat het goedkoper was dan elders. Eens geleverd een betonnen sokkel gegoten met in u geplooide draadstangen voor montage van de brievenbus. Tussen de brievenbus en de betonnen dal heb ik 4 rubberen deurstoppen (4cm) geplaatst, omdat de brievenbus zo niet op de grond staat en na verloop van jaren minder snel zal roesten. Top product. Echte aanrader.

makkelijk en snel

super geregeld bestelling lekker snel in huis zodat ik weer verder kon.

Snelle en correcte levering!

prima bevallen, vlotte service

prima bedrijf, vlotte service