Super service goed kwaliteit

Super tevreden mooie spullen

Mooie winkel en zeer klantvriendelijk.

Wij waren op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen. Via social media zijn wij uitgekomen bij Dubbelman Design. Mooie showroom en vriendelijk personeel! Wij zijn goed geholpen bij de aanschaf van de stoelen. Een week later zijn wij terug gegaan naar de winkel en hebben wij ook onze bank en loveseat bij hun aangeschaft. Top!!

Super ervaring, goed geregeld. Ook in verband met gewenste leverdatum. Echt top zou zo nog eens bestellen.

Mooie spullen en top geholpen

Super mooie zaak. Werden goed geholpen . Alles was duidelijk en hadden de spullen zeer snel in huis. zeker een aanrader

Niet goed

Heb veel spullen gekocht . Een bijzettafel zit vol krassen deuken en wil graag een nieuwe en zeggen gewoon het hoort bij de prijsklasse. Een stoel met vlekken die er niet uitgaan en dan zeggen ze we hebben een speciale borstel en die kunnen we opsturen en dan gaat het eruit . Ik vind de spullen erg mooi , maar als er iets mis mee is moet je wel een goede service geven en dat hebben ze niet. Als je zo allemaal tienen krijgt , dan klopt er bij iets niet.

Snel en top

Snelle levering en top kwaliteit spullen

Super goede en snelle levering en top product

De stoelen waren snel geleverd. Alle stoelen waren meteen op voorraad, wat super fijn is. De stoelen zijn erg mooi, zitten lekker en een goede kwaliteit.

Redelijk

In de winkel voelde het als of het heel gehaast moest verkopen en wegwezen.. Voor de bezorging hebben wij 200 euro moeten betalen en meneer wilde de bank niet eens binnen zetten. Wij wonen begane grond maar al zou ik 3hoog wonen, ik heb 200 euro betaald voor bezorgen. De bank is gelukkig wel het einde en super blij met de snelle levering.

Vriendelijke verkopers goed advies fijne winkel om te shoppen

Snelle levering en prachtige salontafel!

Mooie kwaliteit! We zijn erg verrast!

Vlotte levering

Mijn bestelling was zeer goed ingepakt, precies zoals op de foto, zeer mooi en ben er heel blij om! Werdt vlot geleverd en vriendelijk afgeleverd.

Geweldig geholpen Goede uitleg Snelle levering Goede verpakking Ontzettende mooie eettafel stoelen gekocht Zeer mooie kwaliteit Gewoon zoals het hoort Zeer tevreden

Mooie producten

Helder en duidelijk, goede service, mooie producten

Kwaliteits producten voor een betaalbare prijs!!

Na een bezoek aan Dubbelman Design is het moeilijk om niet iets te kopen. Je hoeft er ook niet lang op te wachten want het gehele assortiment is op voorraad in het DC. Hoe mooi kan je het hebben ipv 12 tot 16 weken te wachten bij menig ander. Dus dit is gewoon TOP!!!!

Super mooie winkel en wat een service

Super goed geholpen en alles op voorraad kan het zo meenemen. En anders komen ze het brengen. En wat een mooie spullen zeg prachtig.

Op tijd bezorgd

Alles volgens afspraak geleverd

Super leuke zaak en snelle levering

In de winkel super vriendelijk geholpen en ook de levering was goed geregeld.

Super!!!!

Hele snelle service Alles super goed ingepakt Alles naar wens Precies zoals op de foto's Ben echt heel blij ermee

Ik heb via website van dubbelman design mij stoelen besteld. Ze zijn heel mooi en betaalbaar. Ze waren snel gereageerd en op tijd geleverd.

Super winkel met goede service

Netjes behandeld en afgehandeld erg blij Met het resultaat

Prachtige barstoelen

Mooie kwaliteit boucle barstoelen. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Stoelen werden via een speciale post nl service geleverd. De bezorger wilde ze zelfs in onze keuken komen neerzetten.

Geweldig!

Erg snelle levering, en enorm tevreden over de stoel die wij hebben gekocht hier. Elke dag blij mee!

Uitstekende service en mooie producten

Snelle levering en mooi product ontvangen!

Extravagante salontafel!

Wij hebben een salontafel hier besteld en echt zoals op de foto en de online video! Wij zijn verliefd, best prijzig maar ook echt heel erg mooi en kon werkelijk niets vinden wat erop leek!

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!