Mooie producten en netjes geleverd

Deskundig, professioneel en klantgericht

Wij hebben een mooie eettafel en salontafel besteld, tijdens het bestellen hadden ons vergist in de kleur. Een mailtje en de vergissing was hersteld.

Ook online kun je hier goed slagen.

Zeer mooie design meubelen en assesoires, goed weergegeven op de uitstekende website. Veel op voorraad, verzending en levering is perfect, dus kun je binnen een week genieten van je aankoop. Ook een goede communicatie, je krijgt altijd op tijd antwoord. Ons volgende bezoek staat al gepland.

Goede prijs en levering

Site duidelijk Prijs/kwaliteit uitstekend Levering zeer goed

Erika Paula

super leuke winkel met leuke spullen, snelle levering en Ik ben er heel blij mee.

Super tevreden over levering en product!

Snelle levering Eetkamerstoelen die luxe uitstralen! Top!

Een correct en betrouwbaar bedrijf dat vrijwel onmiddellijk reageert op mailtjes en berichtjes

Onlangs 6 stoelen besteld bij Dubbelman Design. Ik twijfelde eerst om dit via internet te doen, zonder ze eerst gezien te hebben. Maar ze zagen er prachtig uit op de foto’s en er stond bij dat ze op voorraad waren en snel geleverd konden worden. Na een keer gemaild te hebben met een aantal vragen, die onmiddellijk en zeer vriendelijk beantwoord werden, toch besloten te bestellen. Ik ontving heel snel een track & trace code en binnen 5 dagen had ik ze al in huis!! De stoelen waren zeer goed ingepakt, incl beschermhoezen en karton! Echt een topbedrijf!! Nu willen we graag een afspraak maken, omdat we ook nog op zoek zijn naar een lounge bank!!

Ik heb 4 eettafel stoelen besteld. Ik wilde ze graag 4 weken later pas in ons nieuwe huis ontvangen. Zij hebben zich netjes aan de afleverdatum gehouden. Dit was erg fijn. Toen we de dozen open maakte waren we helemaal blij. Prachtige stoelen, goede zit comfort, stevig en dat voor een mooie prijs. De prijs / kwaliteitsverhouding is wat ons betreft top. Kunnen niet wachten om weer nieuwe dingen aan te schaffen.

Helemaal top!

Alles ging goed. Niks op aan te merken.

Geweldige service

Een geweldige snelle service, snelle levering. En een fantastische kwaliteit fauteuils. Zeker een aanrader. Tot de volgende keer Mvg stephan

Super tevreden

Voor het eerst wat besteld super tevreden en het is zoals het wordt afgebeeld op de site en alles wordt netjes en keurig afgeleverd.

Topbedrijf

Besteld via website En binnen 3 dagen mijn eetkamerstoelen binnen En dat zonder bezorgkosten echt top

Super meubels

Meubels besteld ben en heel erg blij mee en goedkoper dan andere website de Bestelling met extra @home is ook duidelijk

Precies zoals op de foto

Vriendelijk, snel geholpen en snelle levering

kort gezegd: maken hun belofte waar, snelle levering, mooie artikelen

Meubelen kopen via internet is toch een beetje griezelig, maar ook wel lastig. Er zit een onzekere factor in omdat de foto's vrijwel altijd mooi zijn. Vaak is het een desillusie als het geleverd word. Daar in bij Dubbelman design geen sprake van! De afbeeldingen zijn zonder opsmuk gemaakt. What you see is exactly what you get. Niet meer, maar nog belangrijker, zeker niet minder. De goederen worden fantastisch verpakt. ook daar is zorg aan besteed. Wij hebben intussen al twee keer met grote tevredenheid bestellingen gedaan.

Geweldige service

Stoelen besteld voor mij zelf en mijn dochter. Super snelle service. Zo tevreden dat mijn zus nu ook stoelen heeft besteld

Uitstekende service in gestelde tijd en kwaliteit!

Bestelling online gedaan op basis van foto’s en omschrijving. Inclusief levering alles met uitstekende informatie en levertijden . Aanrader voor een ieder!

Geweldig!

Vanmiddag onze eetkamerstoelen binnen gekregen. Ze zijn fantastisch. In het echt nog veel mooier dan op de foto!

Mooie producten en snelle levering!

Mooie meubels op de site! Op woensdag een eettafel besteld en op zaterdag al geleverd! Superblij met onze nieuwe eettafel met een stijlvolle uitstraling. Zeker aan te raden!

Snelle levering en keurig op hoogte gehouden ivm de levering

Superlevering

Mooie kast, snel geleverd en een super service.

Super !!!

Je suis super contente de ma commande la qualité est irréprochable et livraison en quelque jours pour la Belgique ! Super super super

GEWELDIG!!!

Gewoon in 1 woord SUPER

Top kwaliteit voor een top prijs !!!

Zondag's besteld en op woensdag netjes afgeleverd. Zeer tevreden met onze eettafel. Nu nog een mooie bank en dressoir dan zijn we klaar. Hoewel ze hebben ook mooie accessoires.

Snelle levering, prachtige spullen

Super blij met mijn nieuwe meubels. Prachtige kwaliteit en super snelle levering...

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!