Stijvol, vriendelijk en betaalbaar

Stijlvolle meubelen. Vriendelijk in het contact. Ook prettig dat er bezorgd wordt en dit vrij snel en soepel verloopt. Ok fijn dat er wordt meegedacht bijvoorbeeld door het adviseren van het inspuiten van de stoelen. De stoelen hadden een goeden prijs kwaliteitsverhouding

Super netjes

Hele mooie winkel, je wordt super netjes geholpen! Wij zijn erg blij met onze nieuwe eettafel en hele mooi tafellampen. Groetjes

Top zaak!

Prachtige stoelen online besteld, snel binnen dus wij zijn super blij!

Mooie winkel

Hele mooie winkel met mooie spullen. Snelle levering. Tip: zou iets meer personeel mogen rond lopen voor wat snellere afhandeling.

Prachtig!

Geweldige zaak, mooie spullen om je huis mee in te richten, ze laten je rustig rondkijken en voor vragen staan ze u netjes en keurig te woord! Bezorging was keurig op tijd zoals aangeven en spullen die we gelijk mee konden nemen werden keurig in de auto gepakt. De moeite waard om er een keer te gaan kijken ook al is het anderhalf uur rijden. Gewoon een gezellige dag van maken zoals wij ook hebben gedaan! Al met gewoon doen!!

Super Service!

Zo blij met onze nieuwe stoel!

Goede service in de winkel en top bestelservice online

In de winkel langs geweest om ideeën op te doen voor onze nieuwe woning, o.a. gekeken naar de loveseat. Goede service tijdens ons bezoek. Daarna online de loveseat besteld. Heel snel geleverd en top product, zo blij hiermee! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

vriendelijk en goed geholpen in de winkel

we werden vriendelijk geholpen , en ook bij het bezorgen waren de meubelen zeer goed verpakt kortom zeer tevreden

Een hele snelle levering, eetkamerstoelen goed ingepakt. Ik ben helemaal blij en tevreden met mijn nieuwe stoelen. Boven verwachting.

Goede service en een lage prijs!

Leuke winkel, en snel geleverd

SUPER!!!!

Wij hebben hier 4 stoelen besteld en zoals dubbelmandesign beloofd 3 dagen en dan in huis! Wat een top winkel. Ik zou zo weer iets van hier kopen. Super mooie stoelen ook! En een zeer vriendelijke bezorger!!

Schitterende winkel met goed en beleefd personeel

We zijn prima geholpen bij het zoeken van nieuwe eetkamer stoelen, prima advies van de medewerker.

Snelle levering!

De winkel was ondanks Corona erg druk. Hij is wel heel mooi ingericht. Bij meubels is het belangrijk om te kunnen zien, voelen en meten. Prijs /kwaliteit verhouding erg gunstig. Na de bestelling de stoelen binnen 3 dgn in huis... top!

Mooie afgewerkte stoelen en goede zit.

Kwam precies op tijd als afgesproken. Prachtige stoelen en netjes afgewerkt. Ook zoals het gebracht werd door Post NL speciale service. Netjes verpakt. Ik ben er heel blij mee.

Super winkel! Mega mooie spullen Snelle levering! Gewoon in een woord top!

Toppers

Ik vindt het een uitje om naar de winkel te gaan Geweldige sfeer impressie en hele mooie meubels. Al verschillende meubels gehaald en accessoires bij jullie nu nog de loveseat Ga zo door

Heb velvet eetstoelen besteld ik woon 1 uur en 15 min van het zaak ben eerder geweest voor een hoge vaas die was ook heel snel geleverd ! en ziet er mooi uit !! mijn eetstoelen ben ik verliefd op snelle levering en zeer netjes geleverd !! goeie service en goeie zaken !! bedankt voor alles en zeker zien jullie mijn nog trg

Goedemiddag, was in een woord geweldig!

Heel fijn geholpen! Ze hebben echt aandacht voor je! Heb prachtige eetkamerstoelen gekocht! En de prijzen zijn ook heel laag! Bezorging was al na een dag! Helemaal super! Ben zo blij met de stoelen! Helemaal top! Grt.Ria.

salon tafel

Klooster salontafel gekocht prachtige tafel met zeer goeie kwaliteit hout. Vraag gesteld via de mail, snel antwoord en vriendelijke medewerkers Snelle levering! Kortom uitstekend!

Geweldig, mooie zaak vriendelijk personeel

Ik kwam binnen en dacht wauw wat mooi hier. Personeel vriendelijk denken met je mee. Op moment dat wij er waren was het redelijk druk in de winkel maar ze namen toch alle tijd om je goed te helpen. Dat zie je niet overal meer.

ZEER SLECHTE SERVICE

Als je een klacht hebt, dien je naar hun zelf te gaan! Vervolgens kan jezelf vervoeren gaan regelen om een tafel te brengen en kan je dit 2x doen want je moet het ook zelf ophalen! Ipv een rechte tafel krijg je een kromme ! omdat het “ echt “ hout is, Vervolgens mag je het ook zelf gaan beitsen. En als kers op de taart benoem je alle klachten en kan je op donderdag of vrijdag even naar dubbelman rijden! Enormm spijt dat ik hier ooit mijn meubels heb gekocht als ik het over kon doen zou k het NOOOIt Meer doen!!!!! weet waar je aan begint!

Snel geleverd erg tevreden met mijn stoelen. Had vraag gesteld via website kreeg meteen antwoord. Enige jammere vond ik dat stoelen geen voorbehandeling op vlekken hadden.

Helemaal top..

Mooie stoel, goede prijs/kwaliteit. Netjes verpakt en snel in huis! Wat wil je nog meer.

goede service, had snel alles in huis

mooie spullen had mijn bestelling binnen 3 dagen in huis

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!