Geweldige web site,

Super tevreden over onze eetkamerstoelen Goede kwaliteit snelle levering Mooi en netjes verpakt tijdens transport Goede prijs kwaliteit verhouding

Geen 3 dagen maar 1 dag

Jeetje wat had ik mijn stoelen snel in huis zeg. Maandagmiddag besteld en dinsdag al geleverd! Ik werd per mail heel goed op de hoogte gehouden en de track & trace was heel nauwkeurig. De stoelen (winchester verlours bruin) die ik heb besteld, kon ik niet in het echt zien i.v.m. de reistijd. Maar in het echt zijn ze nog veel mooier. Was meteen op slag verliefd. Precies de stoelen die ik voor ogen had en zitten nog heerlijk ook! Helaas ontdekte ik wel "krassen" op mijn stoelen, wat er niet uit ging door er overheen te wrijven. Ik meteen een mail gestuurd met foto. Dezelfde dag nog een uitgebreide mail terug gekregen met alle informatie en dat dit vanzelf met de tijd er uit zal gaan. Dit moet ik dan nog even afwachten, maar ik vertrouw er op dat het goed komt. Bedankt voor de goede service!

Alles naar wens

Mooie leuke spullen. We konden rustig rondkijken en werden goed geholpen.

Kwalitatieve en mooie producten

Goed online te bestellen. Overzichtelijke en duidelijke mails m.b.t. status van bestelling en bezorging. Levertijd van de bestelde stoelen ca. 1 week. Is snel maar zou iets sneller kunnen lijkt mij. Goede kwaliteitsproducten.

Een top bedrijf goede service

Waanzinnig

Fijne bezorging en de producten super goed ingepakt. Toen de 6 stoelen de verpakking uit kwamen schrokken wij ontzettend....zulke mooie, robuuste en prachtige stoelen voor een bizar goede prijs.

Niet echt.

Ik heb 2 weken geleden eetkamer stoelen gekocht super mooi en netjes geleverd. Nou had ik ook een mooi dressoir gezien in de winkel en daar had ik wat vragen over.. ik heb gemaild gebeld en via Messenger bericht maar kreeg dagen later antwoord dat ze geen foto hadden van de binnen kant van de kast en nogeer vragen waar ik geen antwoord op kreeg... geen enkel contact valt er te leggen met dubbel man... maar veder super mooie spullen.

Beste desginer meubelwinkel!

Goede service, snelle levering, prachtige spullen!

Mooie stoelen erg blij mee

Fantastische stoelen, mooier dan op de foto

Ik heb 4 eetkamerstoelen besteld, en ze kwamen al een paar dagen later, gratis thuis bezorgd aan. Ze waren netjes 2 aan 2 per doos verpakt in een hoes. Fantastische zit en ze zien er ook nig eens heel sjiek uit. Ik ben zéér tevreden. Dank je wel Dubbelman Design.

Goed geholpen, mooie stoelen, goeie prijs, direct leverbaar. Heel goed verpakt thuisbezorgd.

Goed en vakkundig

Positieve ervaring goede service

Zeker goeie spullen

Ik ben super blij met me stoelen zeker goede kwaliteit

Top!!!! Service & kwaliteit voor herhaling vatbaar ;)

Aanrader!

Uitstekende service - mooi assortiment - snelle levering

Topkwaliteit in zowel levering als materiaal

Zeer mooie zaken te koop en ook de nodige dienst na verkoop is top.

Mooie collectie en snelle afhandeling

Onze eetkamer tafel en stoelen recent gekocht. Snelle levering , netjes verpakt. De showroom is heel sfeervol, ook mooie accessoires. Via de webshop pas grote vazen besteld, ook snel geleverd! Kortom, heel tevreden

Mooie kwaliteit, goede service!

Mooie kwaliteit, goede service!

Mooie stoelen, snelle service

Was erg blij met mijn eetkamerstoelen, waren mooier dan ik dacht, goede prijs kwaliteit , snelle en goede bezorgservice

Goede, vriendelijke en professionele service!

Snelle en goede service ontvangen. Ik had een vraag m.b.t. de kleur van het meubel en m.b.t. de levering. Dezelfde avond nog antwoord ontvangen. Levering binnen 3 dagen zoals vermeld op de site! Ik ben zeer tevreden en zal jullie ook zeker aanbevelen bij anderen.

Ik ben erg blij met de service en de stoelen die ik heb gekocht

Zowel de kwaliteit als de service is super! En de keuze is groot genoeg, er is voor ieder wat wils. Al meerdere meubels bij Dubbelman gekocht, en ik weet zeker dat dit niet het laatste is.

Perfecte kwaliteit en levering

Vandaag zijn onze nieuwe eetkamerstoelen van Dubbelman perfect afgeleverd, met een super goede track and trace. De stoelen werden binnen 3 werkdagen geleverd en zien er ook zo uit als op de site. Een perfecte en zware kwaliteit. Wij gaan zeker in de toekomst nog meer bestellen bij Dubbeman Design 👍👍👍

Leuke winkel ondanks de Cronona leuk en goed te woord gestaan en geholpen

geweldig

alles is gegaan zoals gezegd zelfs 1 dag eerder de stoelen . alles super netjes verpakt .

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!