Heel blij met de spullen

Heel tevreden

Heel goede service

Goede en mooie meubelen en snelle en goede leveringen

Wat een topservice

Super service, snelle bezorging en heel netjes op afstand!

Wij hebben nieuwe eetkamerstoelen besteld. Ondanks dat we ze alleen online gezien hadden, toch maar de gok gewaagd en ik zou het zo weer doen. Precies zoals we wilden en ze zitten echt super fijn!! De stoelen stonden binnen een week na bestellen al in ons huis. De communicatie rondom het bestellen en bezorgen ging ook zonder problemen. Nog nooit zo fijne manier rondom online winkelen en bestellen gehad. Kan niet anders dan een 10 geven.

Ontzettend mooie spullen en personeel !

Ontzettend mooie spullen , nog nergens zoveel moois bij elkaar gezien. We hebben niet alleen al onze meubels gekocht , maar ook gelijk alle accessoires ! Geholpen door een hele lieve vrouw. Alle meubels netjes verpakt zodat er onderweg niks kan beschadigen. Heel blij met al onze nieuwe spullen ! Kom zeker vaker terug !

Besteld en heel snel geleverd! Mooi materiaal.... echt een aanrader

Snelle levering, meubels van goed zitcomfort en goede kwaliteit

Een uitstekende firma, waar service hoog in het vaandel staat. Snelle levering en goede kwaliteit. Onze volgende order, zijn wij al aan het inplannen.

Erg blij met mijn aankoop!

Ik ben erg tevreden met de aankoop en de service. Ik zou zeker in het vervolg nog een keer bij jullie bestellen!

Top winkel

Goed advies super snelle levering

Top service!

Stoelen besteld en mega snel geleverd. Stoelen van goede kwaliteit en zitten heerlijk! Ik raad jullie zeker aan.

topppppp

super mooie winkel klantvriendelijk snelle levering toppp

Goed geholpen

Goed geholpen en zoals beloofd tijd mijn bakje ontvangen

Mooie producten

Mooie, hoogwaardige producten. Snelle verzending en ook erg goed verpakt! Kortom, heel erg tevreden en koop een volgende keer zeker weer bij Dubbelman Design.

Goede duidelijke communicatie. Product voldoet aan verwachting. Snelle levering

Goede kwaliteit

Fijne levering, we hadden na bestelling een verkeerd blad geselecteerd een simpel mailtje en het was geregeld. Volgende dag geleverd! Top kwaliteit

Super snelle levering en mooie kwaliteit

Hier bestel ik zeker nog een keer!!

Snel en goede service

Product snel binnen. Goeie service. En de vaas is echt super mooi. Ben echt super blij!

Mooie site

Via de site stoelen besteld. Model en kleur fantastisch. Helaas zakt de zitting van de stoelen door waardpor je op de rand van het hout zit.

Super service

Ik zag het en ik kon het gelijk bestellen. Binnen drie dagen had ik het binnen!

Super winkel en personeel!

Ik vind het een super mooie winkel met heel veel verschillende keuzes. Het personeel helpt je heel goed en denkt met je mee! Je krijgt eerlijk advies en smeren niet dingen aan.. Al met al dus een super fijne ervaring met dubbelman design! Kom hier zeker vaker terug.

Prachtige winkel Klantvriendelijk Goede service Snelle levering Wij hebben onlangs eethoekstoelen gekocht we waren zeer tevreden over alles , en de snelle levering , goede verpakking ...echt een aanrader Mijn moeder heeft de smaak ook al te pakken en besteld

Leuke stoelen snel ontvangen!

Super goede service. Dubbelman design maakt zijn woorden waar. Snelle levering (binnen 3 dagen). Blij met mijn eetkamerstoelen. Super leuke spullen online gezien. Ik ga zeker nog iets bestellen bij Dubbelman design.

Elegante en Solide stoelen welke een tijdloze uitstraling hebben

Vanaf bestel moment tot moment van levering aan huis (zeer stevige en solide verpakking) is het proces goed verlopen.

Super!!.!!

Al veel gekocht bij jullie tevreden klant

Super service!

Super snel antwoord op mijn vraag via de mail! Erg blij met de mooie stoelen, ze waren ook al heel snel binnen.

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!