Pluspunten

Mooie zaak met prachtige spullen. Goede service en vriendelijk te woord gestaan. Goed bereikbaar. Wij zijn blij met onze mooie stoelen en lampen.

Pluspunten

Snelle levering producten goed verpakt

Pluspunten

Zeer goede en snelle service

Geen bijzonderheden

Pluspunten

Zeer goede leveringe en snel binnen 5dagen

Pluspunten

Wij konden héérlijk ons gang gaan; schuiven met stoelen, combinaties maken door de gehele winkel. Alles is mogelijk bij Dubbelman. Er was steeds een medewerker in de buurt voor advies. Wij zijn erg goed geholpen door de eigenaresse, zij droeg leuke en creatieve ideeën aan! Fijne winkel, prima service. Wij zijn fan van Dubbelman Design!

Deze kan ik niet bedenken.

Pluspunten

Goede service snelle reactie en super snelle levering van prachtige stoelen. Iedereen is zeer lovend over onze aankoop bij dubbelman design!

Ik heb maar 1 tip. Ga zo door!!!!

Pluspunten

Vriendelijke mensen goed behulpzaam duidelijke informatie en gelijk je spullen mee kunnen nemen

Pluspunten

Goed geholpen, duidelijke uitleg over materiaal en de gang van zaken bij bestellen en verzenden, goede prijzen, super design meubelen. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Geen, alles tiptop geregeld, complimenten

Pluspunten

Helemaal vanuit Meppel naar dit bedrijf toe gekomen om de stoelen te bekijken. Wat een prachtige zaak! Heel veel keuze, en prachtige spullen! Vriendelijke medewerkers. Ik kon online al geen keuze maken, maar in het echt was het nog lastiger! Uit eindelijk 4 mooie bruine velvet stoelen gekocht, heel goed geholpen en de levering was super super snel, top bedrijf en top service!

Geen.

Pluspunten

Mooie producten en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie meubels in het assortiment. Makkelijk bereikbaar.

Wat klantvriendelijke omgaan met de klant bijvoorbeeld een bakkie koffie aanbieden.

Pluspunten

Je wordt heel netjes geadviseerd, en heel vriendelijk geholpen . En de stoelen zijn netjes op tijd geleverd .

Verbeter punten zijn niet nodig , een prima winkel .

Pluspunten

Zeer mooie stoelen die ook nog eens heel erg lekker zitten. Kwalitatief ook goede stoelen.

Ik was geen fan van bezorging door PostNL. Je moet er een hele dag voor vrij nemen en ik kreeg dezelfde dag pas te horen hoe laat de bezorger er zou zijn. Dat is het enige punt waar ik minder tevreden over was

Pluspunten

Klantvriendelijk Goede service Niet opdringerig!

Geen, heel fijn geholpen!

Pluspunten

Zeer snelle levering uitstekende kwaliteit stoelen.

Pluspunten

Snelle levering. De spullen zijn netjes en goed verpakt en de stoelen die ik besteld had zijn prachtig. Heel erg tevreden

Pluspunten

Je kunt rustig rondkijken zonder opdringerige verkopers. Mooie en kwaliteits meubelen. Ga zeker terug als ik weer eens iets nieuws wil hebben !! De mails met vragen worden direct beantwoord, super fijn. De 6 stoelen die we daar gekocht hadden, werden netjes en snel thuisbezorgd, en erg goed verpakt. Complimenten, en ga zo door !!

Geen verbeterpunten, alleen maar complimenten !

Pluspunten

Begin dit jaar een eetkamerbank gekocht in de winkel. Waren we heel blij mee. Vorige week 4 bijpassende stoelen besteld. Waren net zo mooi als de bank. Snelle levering en zeer goed verpakt. Erg tevreden.

Pluspunten

vandaag de bestelde eetkamerstoelen ontvangen .zat netjes ingepakt en bij uitpakken waren we aangenaam verrast door de super kwaliteit een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betaalbare eetkamerstoelen . beetje bang om online te kopen maar was achteraf helemaal niet nodig superrrrrrrrrrrrrrrr

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte kwaliteit,meerdere problemen met de meubels die we hebben gekocht en een zeer slechte service wat betreft het oplossen van die problemen

Pluspunten

Mooie ruime showroom, vriendelijk geholpen

boven wat voller zetten met bijvoorbeeld bankstellen, daar waren er maar een paar van en er is ruimte genoeg Eetkamerstoelen gewoon geïmpregneerd verkopen i.p.v. vrijblijvend aanbieden want uiteindelijk wil iedereen dat toch.

Pluspunten

Mooie meubels aan een goede prijs

Jammer dat de prijzen niet gelijk met BTW in geadverteerd staan

Pluspunten

Hele nette winkel met vriendelijk personeel

Pluspunten

Meubels kunnen gelijk geleverd worden, hoeft niet te wachtten. Altijd vriendelijk, en behulpzaam.

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!