Pluspunten

Heel erg tevreden op zaterdag eetkamerstoelen gekocht en een paar dagen later werden ze al thuis bezorgd keurig en goed ingepakt super ga er zeker terug om meubels te kopen

Pluspunten

Mooie zaak we werden fijn geholpen en stipt met de bezorging

GeenGeen

Pluspunten

Super klantendienst, eerst paar mailtjes gestuurd betreft info over de maat vd zetel en de verpakking , wat echt correct moest zijn om binnen te kunnen , 2x een antw terug gekregen met de nodige info , dan 2 zetels besteld , super dienst en de nodige info over de levering , levering was inorde , en de zetels zijn super , top 5 sterren ( 6)

Super , jullie zijn goed bezig

alles is goed geregeld

Pluspunten

Goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle levering........perfect ingepakt!

Een van de stoelen had een losse knoop, meteen ontdekt bij uitpakken en terstond melding gemaakt. Vastzetten kon alleen bij het bedrijf.....er stond .... gezien de leeftijd van de stoel mag hij ook omgewisseld worden. Dit is totaal niet wat ik had verwacht! Staat in voorwaarden bleek later. Als ik dat had geweten...

Pluspunten

Hele goede uitleg gekregen.. Om onze meubels te behandelen en onze stoelen.. Zijn super blij met de meubels. En hoe keurig het verpakt was bij afleveren ervan.. Voor ons krijgen jullie 5 sterren.. Dank je wel voor de goede en nette service

Heb ik niet zijn zeer tevreden over jullie....

Pluspunten

Snelle levering . Enorm goede kwaliteit

Pluspunten

Wat een prachtige winkel met mooie spullen..wij keken echt onze ogen uit..zoveel verschillende stoelen en de stoelen die wij wilde hadden ze voldoende op voorraad..dit is wat een mens wil niet 12 weken hoeven wachten maar gelijk de stoelen mee naar huis..gewoon top en echt een aanrader.

Pluspunten

Snelle service! Stoelen besteld en zeer snel in huis. En ze zijn nog mooier in echt! Heel blij mee.

Pluspunten

Bij dubbelman design vind je betaalbare meubels. Die je interieur een succesvolle metamorfose geven. De meubelen zijn klassiek, stralen warmte en sfeer uit. Er is oog voor kleine details die het chique maken. Kortom heel blij en trots met deze aanschaf.

We hebben moeten sparen om de stoelen aan te schaffen. Het is onduidelijk wanneer iets uit de collectie gaat. Dus de stoelen die ik eigenlijk wilde bestellen waren er niet meer. Mogelijk kan er een vooraankondiging komen wanneer er een stoel binnen kort niet meer te bestellen is.

Pluspunten

Betrouwbaar goede uitleg en goede service

Gaat op deze wijze al zeer goed

Pluspunten

Snelle levering mooi product

Pluspunten

Service, levering, kwaliteit, vriendelijkheid, prijs!! Gewoon alles is positief!!

Geen 1!!!echt een super top bedrijf!

Pluspunten

Goede afspraken omtrent bezorging en goed advies in de winkel

Pluspunten

Snel geleverd mooie stoeltjes super blij mee goede prijs ook

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling gedaan en betaald incl bezorgkosten. Op maandag zou het bezorgd worden,werd verzet naar dinsdag. Met betaallink om wederom bezorgkosten te betalen. Op de mail die ik stuurde werd gereageerd dat ik brutaal was omdat ik liever mijn geld terug had ipv 2 keer transportkosten te betalen terwijl er niemand geweest was. Proberen jullie dat vaker bij mensen?

Pluspunten

Zeer nette entree, makkelijk te vinden, goede service /uitleg over aankoop. Kortom top kwaliteit.

Meer actief bezig zijn met klanten helpen, zonder dat de klant op u hoeft af te stappen.

Pluspunten

Ziet er netjes uit en wordt super geholpen je krijgt gewoon rustig de tijd om dingen uit te kiezen en staan niet geel de tijd op je neus mee te kijken. Super service ook. Alles netjes op de afgesproken dag geleverd en niks beschadigt. Gewoon top. De foto houden jullie nog te goed. Mvg boy en lioba

Geen zover ik weet

Pluspunten

Bijna alles op voorraad zo niet dan korte levertijd Geen verkoper/ster die loopt aan te dringen Mooie en goede kwaliteit meubelen Super services Ik kom zeker terug om meubels te kopen

Pluspunten

Mooie artikelen, goede kwaliteit / prijs verhouding. Zeer vriendelijke verkopers

Pluspunten

Veel keus en profesionele uitstraling

Xx

Pluspunten

prachtige stoelen en heel goede service!!

geen

Pluspunten

Prachtige spullen en goede service!

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!