Pluspunten

Wat een mooie en vriendelijke zaak. De verkoper is netjes en niet opdringerreg. Groot opgezet, maar wel overzichtelijk. En de sfeer is aangenaam. Wij hebben daar 6 eetkamer stoelen gekocht. In 2 verschillende kleuren. En het was mogelijk dat de stoelen de volgende dag met een koerier dienst geleverd konden worden. Zelfs de levering was perfect. De stoelen zaten per 2 verpakt. In stoelhoezen en beschermfolie om de poten. In stevige kartonnen dozen. Prima verpakt. Bij de volgende meubel aankoop gaan we weer naar dubbelman.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding en super service.

Pluspunten

Ik heb meteen na binnenkomst van mijn stoelen een mooie foto op mijn facebook gezet met als beschrijving Dankje wel Dubelman Design zegt genoeg toch.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goederen in goede staat ontvangen. Netjes uitgepakt door de bezorgers en ze hebben zelfs nog even geholpen mijn oude kast te verplaatsen naar een andere ruimte.

Communicatie omtrent levering. Ik kreeg pas een week na bestelling een sms van de leverancier. Geen hoofdzonde maar een verbeterpunt.

Pluspunten

Top personeel zeer vriendelijk en directen antwoorden op je vragen ! Toppers

Pluspunten

Leuke meubelen Veel keus Snelle levering

De bezorgdienst laat geen tijd om vij levering een goede controle te doen.de bezorger had zoveel haast dat uitpakken niet lukte en dus geen goede controle mogelijk was.verpakkingsmateriaal moesten we zelf ook maar afvoeren. Beetje jammer.gelukkig waren ze goed anders hadden we een probleem gehad met jullie voorwaarden om goed te checken.heb ook bij de pakketdienst geklaagd hierover.niets meer over gehoord.

Pluspunten

Alles zoals besteld alles onbeschadigd en op afgesproken datum geleverd. Niets op aan te merken.

In mijn geval geen

Pluspunten

Mijn bestelling is zonder problemen bezorgd en niet beschadigd. Super

NVT

Pluspunten

Prachtige eetkamerstoelen en snel geleverd.

Pluspunten

Leuke winkel met hele mooie spullen en aardige medewerkers

Pluspunten

Bij 1 stoel was dopje van poot eraf gemaild en andere dag per post bezorgd super service

Pluspunten

Wij waren op vakantie toen wij een bezoek brachten aan de winkel die helaas op die dag gesloten was! Maar tot onze grote vreugde heeft die meneer ons toch binnen gelaten !!! Dat is super service

De 7 dagen regeling wat betreft klachten. Ik heb de stoelen ontvangen en enkele dagen later hielp iemand om ze enkele verdiepingen boven te sjouwen. Waar ik de stoelen heb uitgepakt en ingespoten met de Protector en het zag er goed uit. Maar toen de stoelen(3 stuks ) naast elkaar op zijn plek stonden zag ik enkele fouten die eigenlijk niet kunnen, helaas was ik toen al te last om dit te melden

Pluspunten

Vriendelijk, goede service, mooie meubels

Pluspunten

Mooie spullen voor een leuke prijs.

Ik vind het persoonlijk niet prettig het hele bedrag vooraf te moeten betalen. Dit mag ook eigenlijk niet.

Pluspunten

Snelle hulp aardige medewerker

Pluspunten

In de winkel heel goed en vriendelijk geholpen. En de meubels werden die zelfde week nog geleverd super dus!

Geen alles was super geregeld.

Pluspunten

Mooi bedrijf voldoende keus in schowroom snelle levering.

Niets.

Pluspunten

Snelle verzending , alles klopte , goed verpakt , houden je op de hoogte v mail .

Pluspunten

Super mooie stoelen , snelle nette levering erg tevreden over

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke aanbieding. Mooie producten

Klacht/vraag wordt niet behandeld via Instagram.

Pluspunten

Heel goed volgbaar met de levering wat je vraagt krijgt je duidelijke antwoord. Mijn eetkamerstoelen zijn perfect op tijd en netjes afgeleverd

Als het zo blijft doorgaan zijn jullie Toppie!!

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!