Pluspunten

Snelle levering van 4 mooie eetkamerstoelen die goed verpakt werden geleverd en ook een stuk goedkoper zijn dan ergens anders!!

Pluspunten

Direct bericht terug na een vraag over het product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stoelen voor een goede prijs. Keurig op tijd bezorgd.

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen blij is met het feit dat de stoelen niet boven gebracht worden

Pluspunten

Snelle levering. Telefonisch direct bereikbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering

Als je betaalt voor het brengen,breng het dan ook aan de voordeur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de meubels zijn heel mooi

het zou mooi je zijn als jullie ook de meubels boven brengen wand als ik 5 haag had gewoond dan was dat een probleem en als jullie dat gaan doen dan beveel ik jullie wel aan

Pluspunten

zeer mooie stoelen precies wat we verwachten en sneller geleverd dan gezegd zeer goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stoelen zien er in het echt net zo uit als op de website. Netjes ingepakt.

Er wordt gezegd op de site levertijd binnen 5 werkdagen. Dat werden er 7. Op zich geen probleem maar ik zou die levertijd niet zo op de site vermelden als het niet blijkt te lukken.

Pluspunten

Uitstekende service! Zeer klantvriendelijk. Snelle levering en vriendelijke leverancier. De bestelling (stoelen) is prachtig en de kwaliteit uitstekend. Een aanrader!

Pluspunten

Reageren super snel op mailtjes en denken goed mee in het vinden van oplossingen. Snelle levering Prachtige kwalitatief goede stoelen. Geweldige aanwinst voor mijn interieur.

De leveringsvoorwaarden en de voorwaarden voor het retourneren van artikelen.

Pluspunten

Stoelen besteld via hun website en zeer tevreden over de kwaliteit en de levering. Stoelen waren goed bescherm voor transport. Badankt hiervoor. Zeker een aanrader.

Pluspunten

Mooie kwaliteit meubelen voor een goede prijs maar vooral duidelijke leverings voorwaarden geen kleine lettertjes achteraf maar duidelijkheid vooraf.

Pluspunten

Wij kregen vriendelijk en deskundig advies, ook bij het magazijn wordt men correct behandeld. Kortom, wij hebben alleen maar een positieve ervaring bij dit bedrijf.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie meubels

Klantvriendelijker is zeker een punt.50 euro bezorgkosten en dan de meubels voor de deur neer gezet en zelf monteren,met als gevolg de de eetafel poot kapot .wel.direct een nieuwe poot op kun je haken volgende dag maar ze wilde het kapotte stukje hout terug gestuurd hebben.ben het steeds vergeten te versturen. Gisteren gelukkig gedaan maar email gekregen dat me garantie zou vervallen als ze het stukje niet zouden krijgen want ze monteren dit weer.voor 1700 euro aan meubels gekocht en dan sarcastiche opmerkingen naar klant toemaken dat ze eindelijk naar lange tijd het stukje weer hebben.vind dit niet kunnen

Pluspunten

Prettige medewerkers, bieden mooie producten aan voor een goed tarief.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie meubels. Keuze genoeg. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

We hebben de voorwaarden gelezen en zijn hiermee akkoord gegaan. Toch zou de service naar klanten beter mogen. Zestig euro bezorgkosten is prijzig en dan wordt er tot aan de deur gebracht. De klant is koning toch?

Pluspunten

Mooie meubelen,persoonlijke behandeling

Zijn ze al mee bezig, ze gaan naat een groter pand, koffiehoek

Pluspunten

goede service en goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

supermooie stoelen en uit voorraad leverbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Groot assortiment.

kopje koffie of thee zou op zijn plaats zijn. Bezorging zou beter kunnen bv tot in de woning ipv op straat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snel en direct leverbaar

communicatie slecht, oppakken van klachten. reactie op poten die niet dezelfde kleur hebben. pak het beter op zou ik zeggen.

Pluspunten

Prima geholpen, vriendelijk personeel. Veel keus.

We hadden stoelen met een lichte poot besteld, bij het ophalen in het magazijn bleek dit toch niet op voorraad te zijn. Verbeterpunt: voorraad bewaking. Maar alles is goed opgelost en we zijn erg tevreden!

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!