Prachtige stoelen!

Dubbelman Design heeft precies de trend stoelen van het moment en altijd prachtige kleuren en stoffen. Ik heb nu twee keer stoelen mogen kopen en altijd zo ontzettend blij ermee! Kwaliteit is top en de prijs is vergeleken met andere winkels meer dan prima.

Tevreden!

Ik heb een zuil besteld via de website. Dit was duidelijk en de levering is zonder fouten verlopen. De zuil was ook goed en stevig ingepakt zodat hij niet zo snel zal beschadigen.

Tot nu toe prima nog een zending tegoed dus als dit ook goed gaat super tevreden

Tot nu toe perfect

Slechte service

Stoelen gekocht in de aanbieding die beginnen te bladeren, wordt niks mee gedaan omdat ze in de aanbieding zijn. Dus als als je stoelen koopt zonder aanbieding kunnen ze wat betekenen en met aanbieding niet geen gerantie. Dus koop niks in de sale want je krijgt dan geen gerantie. Slechte service.

Geweldige meubels en service!

Ontzettend blij met onze prachtige nieuwe eetkamerstoelen en ook zeer vriendelijk geholpen!

Verrassend

Mijn bestelling is op afgesproken dag keurig verpakt geleverd. Na het uitpakken gelijk gebruiksklaar. Wat wil nog meer. Ik ben zeer tevreden.

Mooie kwaliteit sofa

Het was snel verzonden en het is super mooie kwaliteit

Super winkel!

Wat een mooie winkel! Nog nooit gehad, dat ik het volledige assortiment wel zou willen kopen. Vakkundig personeel, duidelijk advies en goede kwaliteit meubels en accessoires.

Top bedrijf!

Perfecte snelle levering, voor een super lage prijs en super design en kwaliteit!

Gezellige winkel en snelle afhandeling!

Gezellige winkel en klantvriendelijk!

Snelle levering product als omschreven goeie kwaliteit

Super!!

Goed geholpen en goede bezorg service!!

Mooie meubels van zeer goede kwaliteit en betaalbare prijs.

Een bankje gekocht. Kwaliteit is zeer goed en zit heerlijk.

Super gewoon

Ja ben super blij met mijn vis graad eet tafel was er snel goed geholpen gewoon heel goed ben er blij mee

Prachtige tafel gekocht

Prachtige tafel gekocht. Goed advies gehad over het onderhoud. Levering door het transportbedrijf ook goed verlopen.

Slechte bezorging en foute producten

De bank werd onderaan mijn appartement bezorgd en ik moest zelf maar zien te regelen hoe ik hem naar 6 hoog zou gaan brengen, omdat een gedeelte van de bank niet in de lift paste. Ik heb 200 euro bezorgkosten betaald, het is echt belachelijk. Daarnaast waren de pootjes van mijn bank beschadigd en in de verkeerde kleur geleverd, ongelooflijk!

Super winkel dikke 10

Hartstikke mooie spullen en betaalbaar alleen jammer dat ze geen opslagplaats hebben voor even als je bijv in verbouwing zit. Verder top winkel

Super tevreden klant

Ben eerst gaan kijken in de prachtige showroom , nou dat was het mij wel waard vanaf Maastricht ( 156 km ) en nu super blij met mijn 8 nieuwe eetkamer stoelen . Nu nog wachten tot de eetkamer tafel weer op voorraad is

Vriendelijk

Mooie zaak, Vriendelijke mensen.

Mooi bedrijf met mooie meubels

Goed en netjes geholpen Meubels ook netjes afgeleverd

Andere plekken hebben allemaal wachttijden van 10 weken /12 weken dubbelman heb je je bestelling binnen 5 dagen geen grappen dus

Goede en snelle service!

Vragen worden snel beantwoordt en levering is ook goed! Super mooie en betaalbare meubels.

Super mooie winkel , en hele snelle bezorging! Top !

Hele mooie winkel met heel veel keuze . De mensen zijn ook heel vriendelijk die er werken. En ze bezorgen ook heel snel.

Fantastisch mooie winkel, & leuk personeel!!

Geweldig, !! Super goede service over de mail.. en fijn personeel in de winkel !! Mooie eetkamer stoelen gekocht hier, en kom hier zeker snel weer voor me woonkamer gezellig aan te kleden !!!

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!