Fantastische chique interieur boost

Ik wilde mijn interieur een mooie chique eye cachter geven, dus ik kwam al snel bij Dubbelman Design uit. Ik heb een prachtige velvet zwarte fauteuil gekocht, die heel snel geleverd werd. Het staat prachtig. Ik heb nu mooie lampen gezien, die ook snel een plekje krijgen in ons huis! :)

Super service

Bij binnenkomst vriendelijk geholpen. Stoel besteld, ik kon daarna de gewenst datum doorgeven voor het kosteloos bezorgen! Ik zeg super winkel!

Super tevreden!

Heb een tafel en salon tafel besteld, binnen 1 week geleverd op een zelf uitgekozen dag en moment. En super tevreden over!

Mooie meubels en goede, snelle service!

Vorig jaar eettafel bekicht en kort geleden mooie eetkamer stoelen besteld, snel geleverd ! Bij een klein probleempje contact opgenomen. Daarbij een snelle reactie en goede oplossing/service. Top geregeld dus!

Uistekend!!!

Spullen die ik in de showroom zag staan waren op voorraad en direct afhaalbaar of leverbaar. Top kwaliteit spullen en een uitstekende service! De kwaliteit is ook echt uitstekend! Prijs kwaliteit verhouding geweldig! Al met al een top winkel!

Goede service en keurig geholpen

Hele mooie winkel en het voordeeltjes dat er veel op voorraad leverbaar is. Het enige puntje van kritiek is, dat ze kleine accessoires niet verzenden, maar dat je die moet ophalen. De winkel ligt niet erg centraal, waardoor je ver moet reizen voor kleine accessoires. Maar het voordeel daaraan is, dat je weer naar die mooie winkel kan.

Mooie spullen

Mooie spullen voor een leuke prijs

Super fijn ervaren bij dubbelman design.

We waren al aantal maanden bezig met het zoeken naar bank. Na een aantal winkels waren we terecht gekomen via een kennis bij dubbelman design. Eenmaal binnen heb ik me bank en salon tafel en eetkamerstoelen gevonden. Top service!

Snelle levering en goede service

Al meerdere malen besteld bij Dubbelman Disign. Altijd snel geleverd en altijd goede kwaliteit. Hoogwaardige materialen en en zeer goede prijs- kwaliteisverhouding.

Goede service en snelle levering

Toen ik de instagram van Dubbelman Design zag, wilde ik echt alles hebben. Ze hebben zulke mooie producten. Heel blij met mijn tv meubel! Product voldoet aan de verwachtingen en de service is top. Kom zeker terug!

Mooie, betaalbare meubels

Via social media deze zaak gevonden en na al die mooie fotos gezien te hebben naar de winkel gegaan. Fijne zaak, je kunt rustig rondkijken en daarna nieuwe meubels uitgezocht voor ons huis. Heel tevreden tot nu toe. Nu nog wachten op de bank.

Hele fijne winkel met een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen ook

Super super zaak

Een super service !! Zeker een aanrader . Wat een mooie spullen echt wauw. Heb het al veel menssen aangeraden. Top

Waanzinnige winkel, fijne sfeer en snelle levering!

Als je deze winkel binnenstapt wil je eigenlijk alles hebben omdat alle producten perfect blenden in de stijl & sfeer. Super fijn geholpen en snelle levering. Hoop dat ik na onze verbouwing nog wat aanvullende items kan gaan shoppen ;-)

Prachtige stoelen!

Ontzettend blij met de eetkamerstoelen. Zijn ook netjes bezorgd op de afgesproken dag.

Heel fijn behandeld een geweldige service en een super service wat levering betreft

Duidelijk en snelle levering

Prettig en snel

Perfecte service en een snelle levering

Ik kwam kijken voor stoelen en ik werd uitstekend geholpen. En binnen een week kon ik al genieten van mijn nieuwe stoelen. En zij zitten trouwens heerlijk

Fantastische kwaliteit meubels, echte eyecatchers voor in je huis!

Prachtige salontafel en eettafel bij Dubbelman gekocht. Daarnaast ook verschillende vazen, en lampen voor op ons dressoir! Maakt ons huis helemaal af, en de kwaliteit is zeer goed! Fijne communicatie en een prachtige winkel waar je alles goed kunt bekijken!

Erg goed

Een fijne prijs kwaliteit verhouding en nette levering

Mooie meubels voor een goede prijs en topservice

Top service!

Snelle service, vriendelijk personeel en levering super snel. Meubels helemaal zoals ik hoopte! Echt een aanrader.

Super service, super spullen. Kortom alles top.

Snel geleverd en mooie meubels

Alles verliep soepel en de meubels zijn van goede kwaliteit. In deze tijd is het niet meer vanzelfsprekend dat meubels binnen een week geleverd zijn.

Fijne verkopers goed advies

Mooie stoelen gekocht Goed advies gehad en snel geleverd!

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!