Hele fijne winkel met een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen ook

Super super zaak

Een super service !! Zeker een aanrader . Wat een mooie spullen echt wauw. Heb het al veel menssen aangeraden. Top

Waanzinnige winkel, fijne sfeer en snelle levering!

Als je deze winkel binnenstapt wil je eigenlijk alles hebben omdat alle producten perfect blenden in de stijl & sfeer. Super fijn geholpen en snelle levering. Hoop dat ik na onze verbouwing nog wat aanvullende items kan gaan shoppen ;-)

Prachtige stoelen!

Ontzettend blij met de eetkamerstoelen. Zijn ook netjes bezorgd op de afgesproken dag.

Heel fijn behandeld een geweldige service en een super service wat levering betreft

Duidelijk en snelle levering

Prettig en snel

Perfecte service en een snelle levering

Ik kwam kijken voor stoelen en ik werd uitstekend geholpen. En binnen een week kon ik al genieten van mijn nieuwe stoelen. En zij zitten trouwens heerlijk

Fantastische kwaliteit meubels, echte eyecatchers voor in je huis!

Prachtige salontafel en eettafel bij Dubbelman gekocht. Daarnaast ook verschillende vazen, en lampen voor op ons dressoir! Maakt ons huis helemaal af, en de kwaliteit is zeer goed! Fijne communicatie en een prachtige winkel waar je alles goed kunt bekijken!

Erg goed

Een fijne prijs kwaliteit verhouding en nette levering

Mooie meubels voor een goede prijs en topservice

Top service!

Snelle service, vriendelijk personeel en levering super snel. Meubels helemaal zoals ik hoopte! Echt een aanrader.

Super service, super spullen. Kortom alles top.

Snel geleverd en mooie meubels

Alles verliep soepel en de meubels zijn van goede kwaliteit. In deze tijd is het niet meer vanzelfsprekend dat meubels binnen een week geleverd zijn.

Fijne verkopers goed advies

Mooie stoelen gekocht Goed advies gehad en snel geleverd!

Mooie meubels en fijn advies

Bij Dubbelman heb ik na fijn advies bijna mijn complete inrichting gekocht. Er werdt meegedacht in de details en combinaties en de meubels worden snel geleverd.

Geweldig !!!

Uitstekend super

Not good

I bought long couches (chaise lounges)and other stuffs from dubbleman design. Two Couches order took 3 months to deliver which is fine to me. However, when I got the order, quality of one filling chaise lounge was substandard as compare to other chaise lounge. When I contact dubbleman team their response to deliver the new filling was 10 weeks which was not acceptable to me Though it was not my error and it was a manufacturing fault which they didn’t check before delivery. I think they should compensate me when it’s their fault. I would also share my view about the dining table which I bought from them and paint quantity was also inferior and its coming out from wood. I will never recommend someone to this store. It looks very nice when you visit store but quality is not up to the mark.

• Would you recommend us? No

Super goede service en product !

De bestelling van mijn stoeltjes kwam snel en communicatie ging goed. Ik had het wel fijner gevonden als er ook iemand telefonisch bereikbaar was maar binnen 24 uur wel reactie van klantenservice. En stoeltjes zijn prachtig !

Top producten

Wij hebben een design dressoir gekocht en we zijn zeer tevreden van kwaliteit van het product en de levering , onze volgende aankoop zal een loveseat zijn!

Zeer goede ervaring

Snelle levering na bestelling. Levering kun je zelf op gewenste data en tijd kiezen. Stoelen van goede kwaliteit.

Snelle levering en prachtige meubels

Ik heb een prachtige salontafel besteld bij Dubbelman Design. Deze is binnen een paar dagen bij mij bezorgd. De bezorger heeft de tafel op zijn plek gezet. Het is een ontzettend mooie tafel, zoals op de foto’s. Geen moment spijt van. Ik zal zeer zeker lang van deze tafel gaan genieten :) Dank jullie wel!

Mooie meubels en snelle levering

Op zondag mijn eettafel besteld en vrijdag al in huis! Blij met de snelle service.

Snelle levering, producten netjes verpakt, zeer tevreden!product zoals beschreven op de website

Snelle levering en prachtige stoelen

Stoelen zijn hartstikke mooi zoals op de foto's. snelle levering ook.

Top bedrijf! En erg blij met me love seat

Ik heb mijn stoelen voor mijn eetkamer bij dit bedrijf gekocht en nu pas geleden weer een love seat! En ben er zo blij mee.. Je neemt contact via de mail en je hebt dezelfde dag nog wen bericht terug! Helemaal blij mee!!

Expeditieweg 12

6657KL Boven-leeuwen

Over Dubbelman Design

Dubbelman Design® ontwerpt, produceert en importeert onder eigen label en verkoopt direct aan de klant. Geen tussenhandel, gegarandeerd de laagste prijzen!