Artikelen niet gratis terug kunnen sturen

Ik heb heren hemden ontvangen maar passen mij niet goed. Dat Kan maar wat ik niet klantvriendelijk vind is dat je de spullen niet gratis Kan terug sturen , je moet er zelf voor betalen! Slechte zaak en ik Zou gents zeker adviseren dit aan the passen , want het is zeker niet klantvriendelijk!

Goede service klantvriendelijk. Betaal baar mode

oke

ALLES PERFECT IN ORDE

Goede producten, snel geleverd

Gebruik al jaren hemden van Gents. Vanwege mijn (arm) lengte kan ik lastig overhemden vinden. Nice dat ze bij Gents dit wel hebben. Tip: zou leuk zijn om in de lange maten af en toe ook een hemd met een streepje of ruitje te hebben.

Impressed

My order was received very much on time. The quality of article also very impressive with a relatively affordable price tag.

Helemaal Top!

Ontvangst in de zaak en advies over de maten waren "spot_on"!

Fijne service.

Het artikel is precies zoals ik verwachtte, en het kwam erg snel.

Service goed

Levering keurig en snel geregeld ook netjes een mail gekregen dat de levering in 2 delen geleverd zou worden. Bij levering bleek dat de verkeerde pantalon geleverd was gebeld met Gents deze hebben het keurig uit gezocht en excuses aangeboden. Deze was even niet leverbaar te zijn, deze zouden met een paar weken leverbaar te zijn voor mij geen probleem. De vriendelijke mevrouw van Gents stelde voor alles retoer te sturen en mij een mail te sturen zodat ik dan kon bestellen als er een nieuwe zending binnen was. Super geregeld wacht de mail af om dit mooie kostuum te bestellen.

Goed produktprijsverhouding

Mooie aanbieding en snel geleverd

Mooi overshirt voor prima prijs

Mijn man was helemaal happy met zijn overshirt. Kreeg veel complimenten. Heb meteen dezelfde in een andere kleur besteld.

Snelle levering, super prijs/kwaliteit

Nieuw rokwit besteld, snel geleverd en prima kwaliteit voor een super prijs !

Prima kwaliteit, snel geleverd, zeer betaalbaar en goede service!

Echt helemaal blij met complete smoking en lakschoenen. Voor de prijs van 2 keer huren heb je gewoon een prachtige set in de kast hangen! Dikke duim voor Gents!

Altijd goede en snel en goed producten.

overzichtelijke webshop, vlotte bezorging

op zoek naar een rokkostuum vond ik bij Gents.nl een overzichtelijke webshop, met voldoende keus. Bestelling en bezorging was vlot. Prima zo.

zending in drie batches lijkt mij niet zo duurzaam

Ik had vijf overhemden besteld van twee soorten en deze werden per stuk of enkele verzonden vanuit verschillende vestigingen. Dus drie keer een of twee pakjes aanpakken. Had lievre alles in een keer gekregen. De overhemden zijn overigens prima,

Mooie kwaliteitskleding in veel maten

Mooie kwaliteitskleding in veel maten Aardige hulp in de winkel Geen 5 punten omdat bij verzenden de kleding los in een doos wordt opgestuurd zonder bescherming.

Snel bezorgd en mooi kwaliteit

Snel bezorgd en mooi kwaliteit

Snelle levering, goeie kwaliteit.

Duidelijk advies op website over de juiste maat

Op de website wordt een duidelijk advies gegeven over de juiste maat. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Product is op korte termijn ontvangen

Bretels zijn wit en vertonen helaas roestvlekken van de gespen.

Mooi product

Product voldoet erg aan de verwachting. Goede prijs en snelle afhandeling.

Perfect passende kostuums

Opnieuw een goede keuze om bij Gents te bestellen.

Top kwaliteit

Heerlijk katoenen shirt met V-Hals

Order goed ontvangen.

Kleding was niet goed passend. Retour gezonden in originele verpakking. Geld wordt niet terug gestort.

goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ