Ik heb zowel in de winkel als online gekocht. De winkelervaring was redelijk wat betreft service door de medewerkster. Het beperkte/overzichtelijke assortiment voor standaard mix&match-pakken (grijs, zwart, blauw) was goed: ook lengte- en breedtematen. Online kun je er dan een pantalon extra bijkopen (meestal niet op voorraad in de winkel). Diverse andere pakken alleen in de standaard confectiematen, wat helaas ook geldt voor de overhemden. Verder gespecialiseerd in smokings. Goede prijs voor het geleverde. Verzending duurt wat langer dan verwacht.
Bedankt voor uw review!
Na het plaatsen van mijn bestelling een bevestiging gehad, maar daarna geen informatie meer ontvangen over de levertijd, de orderstatus of enige andere informatie. Het is maar afwachten totdat er een bezorger op de stoep staat. Waarschijnlijk komt mijn smoking dan ook te laat en gaat hij retour.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Onze excuses voor het uitblijven van informatie over uw order. Wij zullen hierover contact met u opnemen.
Het online bestellen gaat prima. Bezorging binnen een week ook ok. De maat via online hulp van GENTS bepaald. Kwam overeen met mijn overige kleding. De bestelde broek bleek echter te klein. Vreemd. Dan terugsturen, dat is wat lastiger en kost ineens € 8,00. Nieuwe broek besteld en inmiddels ontvangen. Prima. Het geld van de eerste bestelling is (nog) niet binnen. Jammer.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Het aankoopbedrag voor uw eerste bestelling is inmiddels terugbetaald, excuses voor de vertraging.
Makkelijk om iets te bestellen, fijn dat er voor alles een maat tabel is. Winkel voorraad word aangeduid zodat je weet waar je aan toe bent.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en review, heel fijn om te horen allemaal!
Heel goed quality een precies maat Een snelle leveren
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Bedankt voor uw 5* beoordeling!
Had online besteld, afgeleverd in de winkel (Enschede) Daar goed geholpen, met andere maat naar huis gegaan.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen!
Smoking is snel en goed geleverd tegen een goede prijs. Verder was het duidelijk op de website om je juiste maat te bepalen.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw smoking!
Leuke kleding, heerlijke stof. Geweldige service.
Bedankt voor uw leuke review, heel fijn om te horen! Veel plezier met uw aankopen.
Overhemd zit als gegoten. Levering ook uitstekend. Helemaal volgens planning.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier met uw overhemd!
Ik heb nu bij a een week geleden een 3 delig pak besteld. Ik heb tot op heden nog niks vernomen over eventuele vorderingen van mijn bestelling.
Onze excuses voor het uitblijven van een reactie op uw bestelling. Wij hebben in ons systeem gekeken naar de status van uw order en zullen hier contact met u over opnemen.
Goed zittende kleding. Stevig en mooie pasvorm. Goede klantenservice, ook als je wat retourneert, krijg je het bedrag sne terug.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en review, heel fijn om te horen allemaal!
Spijtig dat nog niet alles geleverd is.
Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij nemen aan dat u het andere deel van uw bestelling inmiddels ontvangen heeft maar zullen hier voor de zekerheid even contact met u over opnemen.
Mijn trui werd snel geleverd en de kwaliteit is prima
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Pakketje laten bezorgen in winkel, zodat ik deze snel kon ophalen als het mij schikte. Half uur gestaan voordat ik geholpen werd, aardige werknemers wel. Efficientie staat alleen niet zo hoog in het vaandel, na dit wachten kwam ik erachter dat mijn pakket open was gemaakt en er een paar artikelen waren verkocht. Paar dagen later terug naar de winkel en werd hier uitermate vervelend behandeld. Mij zie je hier niet meer
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij betreuren de gang van zaken omtrent uw bestelling. Onze excuses daarvoor. Wij zullen contact met u opnemen om te kijken of wij nog iets voor u kunnen betekenen.
Een das besteld via de site en een week later pas bevestiging van verzending krijgen. Dit was dus al heel laat. Daarnaast ook nog eens een compleet verkeerd item geleverd. Nu inmiddels is het bestelde item uitverkocht, hele slechte zaak!!!!
Wij betreuren de gang van zaken omtrent de door u bestelde das. Onze excuses daarvoor. Wij zullen contact met u opnemen om te bekijken of we nog iets voor u kunnen betekenen.
Even snel een pak besteld. De maatvoering is helder op de website. Vlot en netjes geleverd.
Bedankt voor uw uitstekende beoordeling en mooie review!
Leuke interactie en positief personeel vind ik echt een pre en dat is aanwezig bij gents
Bedankt voor je leuke review!
Ik had een pak besteld maar na ongeveer een week kreeg ik een berichtje dat de maat niet beschikbaar was. Ook twee keer om een recensie vragen vind ik een beetje opdringerig. Dan kan je ook een recensie krijgen, een slechte weliswaar.
Snelle bestelling en het product voldoet aan de verwachtingen
Bedankt voor uw top aanbeveling!
Overzichtelijke website met snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom tevreden klant!
Bedankt voor uw mooie review, heel fijn om te horen allemaal!
Zeer goede service
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Behoorlijk assortiment in pakken overhemden enz. Geen over de top prijzen. Netjes
Keurig geleverd als gehoopt
Bedankt voor uw mooie 5* aanbeveling!
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ