super

snelle levering, keurig met bestellijst !

Ik kon na sluitingstijd nog mijn pak afhalen. Van te voren hadden zij hier keurig over gebeld en toen ik de dag erna mijn broek wilde ruilen, omdat deze te lang was, dachten ze heel fijn mee waarna ze direct hebben geregeld dat ik op oudejaarsdag mijn broek nog kon laten innemen! Ik weet waar ik mijn volgende pak koop!

Top kwalieit

Ongelooflijke kwaliteit van overhemden enzeer aangenaam om te dragen top top top

Heel goed geregeld

Had spullen nodig voor nieuwjaar Een dag van te voren besteld en Weer top geregeld super site echt een aanrader

Hele vlotte service en goede artikelen

Heb eerst een bestelling gedaan, deze verliep uitstekend, vandaar de 2e bestelling en deze verliep ook uitstekend

super

Snelle levering van smokinghemden. Na retour van 1 maat (had er 2 besteld voor keuze), ook snel afgewerkt en weer geld terug.

Top kwaliteit en service

Mijn ervaringen met Gents zijn uitmuntend. Ik ben een vaste gast bij de locatie in Groningen. Reden hiervoor is dat de kwaliteit van kleding top is en dat ik altijd goede adviezen krijg betreft de kleding.

Prima kwaliteit en goede service!

Al sinds mijn studententijd kom ik hier graag mijn kostuums halen!

Goede kwaliteit met verbetering op service

Alles is keurig bezorgd zoals dit stond aangegeven. Helaas was de maat niet goed en moest ik 2 artikelen op eigen kosten terugsturen. Hier zit nog verbetering in. Bij bijna elke webshop tegenwoordig is het mogelijk om gratis retour te sturen en het viel mij tegen dat dit hier niet van toepassing was.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Tevreden

Mooie kwaliteit blouse, fijn strijkbaar. Blijven mooi van kleur na veelvuldig wassen.

Was perfect geregeld

Na een belletje, alles uitstekend geregeld !

Leuke trui !

2 betaald 1 was nodig , restant geld keurig tetuggestort

Product bleek er niet te zijn. Geld meteen teruggestort

Zie titel

Bestel een trui word 4 dagen later gebeld dat die niet op voorraad is.

Ik word gebeld 4 dagen na mijn bestelling dat de kersttrui die ik besteld had niet meer leverbaar was. Word geen excuus gemaakt of iets alleen maar verteld dat ik keuze heb uit 2 totaal andere truien. Bestelling geannuleerd…

Bestelling niet ontvangen

Heb op 19 december een wit overhemd besteld. Tot op heden niks ontvangen. Dat kan gebeuren, maar er is ook totaal geen communicatie over de status van de zending. Ook op mails van mijn kant is tot nu toe niet gereageerd. Ik zal hier dus nooit meer bestellen.

Na het plaatsen van m’n bestelling werd ik netjes gebeld omdat de ik iets voor de feestdagen had besteld en die waren al geweest of ik het toch wilde hebben. Heel scherp dat ze daar toch even navraag voor doen. Snelle levering en mooi product.

Juiste bestelling snel geleverd

Juiste bestelling op tijd geleverd

Prima service en producten

Niets op aan te merken, gewoon goed!

Bestelling werd snel en keurig (compact) verpakt geleverd. Ziet er ook prima uit, fijn draagcomfort.

Snelle leverling

Snelle levering, prima prijs en kwaliteit verhouding

After sales heel fijn

Zelf verkeerde kleur dinner jacket besteld. Na prettig telefonisch contact tot een meer dan perfecte oplossing gekomen. Dank!

Goed pak, niet duur

Het pak dat ik kocht paste perfect, dat wil niet altijd lukken. Ik ga zeker snel weer bestellen.

Niet goed

Niet goed. Ik had een product besteld voor een kerstoutfit. Na een week wachten kreeg ik de reactie dat het was uitverkocht.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ