Top winkel

Hemd van Blumfontain online gekocht en geruild bij Gents Maastricht. Blumfontain is topkwaliteit. Personeel bij Gents Maastricht is vakkundig en zeer vriendelijk.

snel geleverd. product is goed. tip wat meer foto's van het product op de site zetten.

Mooie kwaliteit, hele goede service.

Klantvriendelijk en klantgerichtheid staan bij Gents hoog in het vaandel.

Vriendelijk personeel in de winkel, fijjne shopervaring op de site.

In de winkel was ik supersnel klaar, op een of andere manier wist de verkoper mijn maat precies, vanwege mijn langer armen ook het overhemd perfect, de broek moest iets korter gemaakt worden en dat was ook snel klaar. Fijne ervaring en ik heb eindelijk een winkel gevonden die mij kan helpen met mn aparte maten.

Mooie kleding

Het colbert dat ik had besteld voor mijn man, was precies als omschreven. Heel mooi en snel verstuurd.

zeer snelle levering en zeer goed

Prima optie

Een goede balans tussen prijs en kwaliteir

Prima winkel

Prima kwaliteit

Tevreden

Kledingstuk op tijd en goeden kwaliteit.

alle kleding super

super kleding bedrijf

Kan niet beter!

Top kwaliteit!

Top kwaliteit en top service..

Zeer goede kwaliteit overhemden , snel geleverd .

Prima product

Goed product snelle levering

Keuze en verzorgd

Goede keuzemogelijkheden in de diverse categorieën. Snel geregeld en verzonden.

Mooi product

Mooie tuxedo, maten kloppen goed qua breedte, maar wel een beetje aan de lange kant. Overhemd was te groot, maar dit kon ik zonder enig probleem omwisselen in de winkel ook al had ik het online besteld.

Erg leuke overhemden voor een redelijke prijs

Ik koop al jaren overhemden bij Gents, van het eigen merk of van Blumfontein. Ik vind ze vrolijk en mij passen ze goed. Er zijn af en toe heel aantrekkelijke aanbiedingen, maar ook de standaardprijs is betaalbaar.

Goede en snelle service voor een prima prijs kwaliteit.

Goed geholpen door een hele vriendelijke mevrouw.

Verkoopster gaf goed advies ,goed geholpen.

Dankzij goed advies mooi kostum gekocht. Ze gaf ook advies over welke schoenen erbij te dragen. En dat alles voor een mooie prijs. Zeker een aanrader.

Meedenken vermogen!

Ik was erg laat met mijn bestelling. Waren meedenkend, lieten mijn artikelen zonder kosten uit meerder winkels komen. Materialen van mooie kwaliteit, perfect!

Beide keren goed geholpen.

Goede keus en prijs van kleding klassiekers. Vriendelijk geholpen. Adequate afhandeling, ook bij bestelling via internet.

Goede service en kwaliteit producten.

Voldoende

1) Na eerdere bestelling waarbij verkeerde maat werd geleverd (fout in distributie centrum) kregen we geen enkele reactie op vraag tot terugbetaling van onze porto retour kosten. 2) we deden grote tweede bestelling (9 stuks hemden ): één hemd bleek niet in voorraad. Dit werd op moment van online bestelling niet gesignaleerd. Voorraadbeheersysteem kan dus zeker beter. 3) 8 hemden zelf werden in twee keer aan huis geleverd. Lijkt me niet efficiënt. 4) tot slot : producten Gents zijn heerlijk en van top kwaliteit.

slechte kwaliteit

heb drie bloesen besteld en twee zijn van het zelfde merk en 1 is een onbekend merk en die is zo slecht als je hem uit wast en doe hem maar op 30 graden en 600 centrifugeren komt er uit of dat hij ergens tussen andere was heeft gezten met 1000 toeren centrifugeren spijt dat ik die heb besteld en heb gekregen is het geld niet waard

Goede maat. Snelle levering

Fijne communicatie

2 truien besteld en betaald online. 1 trui ontvangen, de ander bleek niet meer leverbaar te zijn. Jammer dat dit niet bij bestelling had kunnen voorkomen. Ben daarna telefonisch goed geholpen. Wacht nu op de terugbetaling.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ