Prima winkel

Kom er vaak. Prima kwaliteit kleding. Ook via webshop keurige tijdige bezorging

Fijne winkel om te bestellen

2x pakken besteld via de webshop, en vandaag een deel daarvan geretourneerd in het filiaal te Almere. Goed geholpen door de aanwezige dame. Ook op de daaropvolgende vragen voor een nieuw overhemd goed en kundig geholpen.

Zowel online als offline een fijne winkel.

Goeie positieve ervaring in de winkel, leuke verkoper met ervaring!!! Daarnaast online een bestelling gedaan, werd ik zelfs gebeld of de maat wel klopte, goede service.

Slechte klantenservice

Bij bol.com een overhemd gekocht, dit was blijkbaar via Gents. Helaas meer betaald dan nodig was en op het prijskaartje stond (verzendkosten en commissie bol betaal ik zelf terwijl verzenden via bol ‘gratis’ is). Als je hen hierop aanspreekt dan vallen ze Bol.com af en adviseren zij het pakket terug te sturen en via henzelf te kopen. Dit is niet klantvriendelijk en ook niet duurzaam. Kortom hier niet meer bestellen…

Bestelling gedaan maar geen levering

Internet bestelling gedaan, na 10 dagen nog geen bericht van pakketbezorger. Gebeld en gevraagd naar producten (jas, vestje en broek). Alleen jas was nog leverbaar. Ten tijde van de bestelling waren er in diverse winkels volgens de website nog een voorraad. Bij het contact gaf telefonist aan dat het een erg drukke tijd was. Het hele concept van een bestelling doen (en betalen) is zodat er een (grote) zekerheid is dat product geleverd wordt. Daarnaast niet erg professioneel dat ik ook zelf moet bellen om te vragen waar producten blijven.

Snelle nette levering,

Nette kleding voor nette prijs. Goed verpakt.

Kwaliteit voor een concurrerende prijs

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Gents. Mooie, kwalitatieve producten voor een schappelijke prijs. Ik moet ze nog gaan dragen, dus ik kan er verder niet veel over kwijt, anders dat het bestelproces en de levering goed waren.

Mooie shirts, goede prijs, snel geleverd

Super service

Een artikel ontbrak bij levering wat wel op het overzicht stond. Een telefoontje en het werd direct opgelost. De medewerker heeft nog terug gebeld om de mouwlengte aan te passen die ik verkeerd besteld had. Top!!

Ik heb geen goeie ervaring gehad.

Ik heb een week geleden mijn rokkostuum besteld in de hoop dat het een week later zou aankomen. Drie dagen na mijn bestelling krijg ik een mailtje om te verifieeren of de maten die ik besteld had wel de juiste waren. Als ik een bestelling maak is het mijn verantwoordelijkheid of de maten wel juist zijn en dat hoeft niet nagevraagd te worden. Hierdoor liep mijn bestelling vertraging op. Daarnaast had ik gevraagd om mijn rokkostuum bij een filiaal in Delft te laten bezorgen. Dat is echter niet gebeurd en werd bij mij thuis geleverd. Dit allen zorgde ervoor dat mijn rokkostuum te laat aan kwam. Ik ga mijn pakje dus ongeopend terug naar de winkel brengen voor retour. Over het product zelf kan ik dus niks zeggen.

Snel en professioneel.

Een wit overhemd gekocht voor een normale prijs, van goede kwaliteit. Dat gebeurd bijna niet meer. Gelukkig gents ontdekt.

Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Goede keuze in kleuren en maten. Makkelijk Besteld en snel geleverd. Maattabel is prima.

Goed, maar dit keer met een klein foutje

Ik ben fan van de pakken van Gents, maar bij het laatste pak dat ik kocht sprong meteen een knoop eraf bij het aantrekken. Verder vind ik de online voorraad (in maat 48) wel wat beperkt.

Mooi pak, niet duur

Ik heb en mooi trouwpak. Niet te duur. Goed geholpen in de winkel. Het pak past perfect. Ook nog een riem en overhemd gekocht. Heel blij mee. Alleen jammer dat er geen donkerbruine stropdas en pochet te koop was.

Eind goed al goed,mijn colbert +pantalon en das goed ontvangen.

Mooie kwalitatief goede kostuums

Goede kostuums voor redelijke prijs Snelle leveringen en keurig verpakt.

Nette service, prima kwaliteit

Een fijne webwinkel, snelle verzending. Kwaliteit van de producten is prima, ook in verhouding met de prijs.

Fijne winkel

+ Goede site + De juiste producten + Goede prijs - Niet de hoogste kwaliteit, prima voor studenten - Hele verwarrende maatvoering en het vergelijk met bijvoorbeeld jeans maat of je lengte is slecht te gebruiken. Ook kan de maattabel een kritisch blik gebruiken, want er worden verschillende manier van maatvoering door elkaar gebruikt en hoe het uiteindelijk past vond ik niet in te schatten. - Geen winkel in Rotterdam

Halve levering en geen reactie

Krijg een halve levering maar wel volle betaling email gestuurd en na week nog geen reactie Leveren helft en berekenen vol en hebben geen service

Waardeloze verzending en retourafhandeling

De fietsbezorging deed er notoir lang over waardoor ik alsnog dezelfde bestelling in de winkel heb gekocht. Daarom de hele bestelling meteen terug gestuurd maar ik kreeg voor maar 2 van de 5 items een retourmelding. Op vragen hoe dat kan kreeg ik geen antwoord.

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Ook in de winkel in Maastricht heel netjes en vriendelijk geholpen bij de aankoop van ern kostuum rn hemden.

Service niet best

Ik doe een bestelling online, van een complete smoking plus schoenen. Ik krijg twee colberts pantalon, strikje en de lak schoenen.. geen overhemd. En dubbel colberts? Ik bel ten eerste waar alles blijft na paar weken, was gewoon niets mee gedaan ,toen kwam het de volgende dag maar niet goed of compleet. Weer gebeld enz daarbij prijs verschil in deze twee dezelfde colberts van 15 euro. Ook al vreemd. Het zag er niet uit toen ik het uit de verpakking haalde, pantalon gewoon één en al kreuk of het zo uit de wasmachine kwam, geld ook voor het colbert. Aangegeven aan iemand die slecht te bereiken was .moest alles maar naar Tilburg om daar mijn teveel hebbende colbert in te leveren en daar mijn vergeten overhemd te halen. Maar moest wel bellen met Tilburg of ze überhaupt nog een overhemd hadden. Daar aangekomen heeft die dame mij uitstekend geholpen. Maar erg veel gedoe en stress van gehad .als ik wist van te voren dat deze zaak in Tilburg zat gelijk gegaan. Maar kwam het op Facebook tegen dus gelijk besteld

Vlotte service, maar weinig berichtgeving ivm verzending

Ervaring op zich goed, maar kwestie van opvolging van het pakket bleef ik wat in de koude staan. Pakket werd geleverd in afhaalpunt omdat ik niet thuis was. Ik heb hier geen berichtgeving van ontvangen. Moest zelf op website gaan kijken om tracing op te volgen. Als ik me niet had geregistreerd bij de aankoop, dan was dit vermoedelijk niet gelukt.

Slecht

Ik op 26 april 2 colbert besteld en gevraagd om het af te leveren in de winkel in Almere 5 mei word ik gebeld dat 1 colbert in de winkel is aangekomen en tot nu toe weet niemand waar de 2 de colbert is Op de site staat vandaag besteld morgen in huis Slechte service in tussen zijn de 2 belangrijke dagen waarvoor ik het nodig had al voorbij

Weinig professionele indruk

Ik kreeg een bevestiging van mijn bestelling, maar moest een paar dagen later bellen om te informeren waar hij bleef. Het antwoord was: "Hij is er nog niet aan toe gekomen", meer kon de medewerker mij niet zeggen. Een paar dagen later kreeg ik de bestelling in delen, zoals mij pas was te kennen gegeven in een mail. Één artikel heb ik gehouden, twee gingen er retour. Mijn partner bracht ze terug naar de winkel in onze woonplaats en kreeg van de verkoopster de opmerking dat zaterdag geen geschikte dag zou zijn om retouren aan te bieden. Even later maakt zij haar excuus, maar de opmerking was al gemaakt. Wat mij betreft al-met-al geen bijster positieve ervaring met Gents.nl

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire