mooie kleding, snelle service

eerste bestelling gedaan bij gents en ben zeer tevreden. De bezorging is snel en de kleding van kwaliteit.

Op vrijdag besteld (net voor kerst) maandag in huis. Dus op tijd voor de donderdagmiddagborrel!

Mooi jasje maar te klein

Maattabel gevolgd maar toch was het bestelde jasje te klein.

Top kleding van hoge kwaliteit voor een prikkie

Smoking met dinner jacket gekocht. 2 maten besteld zodat ik thuis op mijn gemak kon passen. Heb 1 maat gehouden en de andere retour gebracht naar de winkel. Snelle levering en vriendelijk personeel. (Breda). Een aanrader voor iedereen die maar een paar keer per jaar in zo'n outfit hoeft te verschijnen. mvg Sjoerd

prima pasvorm, goede kwaliteit (coltrui)

Top levering en kwaliteit

Prima tijdige en snelle levering van uitstekend product

Doen wat ze beloven.

Xxxx

Superleuke feestelijke- en zakelijke kleding voor zeer nette prijzen.

Online, maar ook in winkel keurig geholpen.

Snelle goede service.

Correct en snel geleverd

Op het laatste moment nog lakschoenen voor kerst besteld. Keurig op tijd geleverd. Top!

Het product heeft een hele gooie kwaliteit

Het pak was heef goed en ik kreeg veel complimenten

Kennis van zaken

Aangenaam verrast door de kennis van zaken in een van de winkels. Voor diverse artikelen bezocht. Medewerkers maken een goede inschatting van wat je het beste past qua maat. Tevens goed advies betreffende combinaties van kledingstukken. Ook een online bestelling, op te halen in betreffende winkel, verliep vlot met de een check van het kledingstuk voordat het afgerekend werd. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.

goed bereikbaar via de klantenservie

HELAAS de maten van mijn ontvangen gilets klopten NIET (Luan Klantenservice reeds mede gedeeld ) Zal a.s. maandag een nieuwe kortings code ontvangen, waarna ik maat 54/56 !! moet bestellen.( Normaliter heb ik 50/52

Het is gewoon een topbedrijf

Gents die lost altijd de problemen op welke ontstaan door dhl of post.nl , Als ik kostuums of dergelijke nodig heb staat Gents bij mij in de top 1 van 1 Super service en hele goede pasmaten. Het blijft voor mij een top kledingzaak en alle lof.

Helft van het pakket geleverd

Ik had 2 truien besteld waarvan maar 1 geleverd werd terwijl 2 op de bestelling stonden. Daardoor moest ik zelf op de fiets springen om het andere artikel in de winkel op te halen.

Snel geleverd wat ik had besteld

Duidelijke communicatie, snel bezorgd, alles klopte perfect!

Een goede keus in kleding

De trui die ik heb besteld is wel even onderweg geweest maar dat komt waarschijnlijk door de feestdagen. Verder niks mis was een mooi trui van goede kwaliteit. Ga zeker nog eens wat bestellen.

Snel en goede levering

Prima overhemd. Volgend jaar kom ik terug voor een broek.

Fijne klantenservice

1 besteld product zat niet in de doos. Netjes opgelost

Pakket is er nog niet

Pakket is nog steeds niet bij post nl

slechte bezorging en service

je krijgt een track en trace code toegestuurd zonder track en trace. Vervolgens contact opgenomen via mail, maar nooit geen antwoord gekregen.

goede service, prima trui

De truien werden snel geleverd en zijn mooi van kleur

Voor de juiste prijs snel op de juiste plaats!

Goede ervaringen! Heldere website om te bestellen Producten mooi en goed verpakt

Perfect!

Alles klopt aan Gents. Snelle levering, scherp geprijsd, prima kwaliteit. 5 sterren.

Iten word niet geleverd

Geen enkele communicatie over mijn bestelling

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire