Zeer snelle levering en mooie kwaliteit kleding

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit kleding

Uitstekend.

Zeer snelle levering en een mooie kwaliteit col trui.

Prettig

Alle afspraken werden correct nagekomen de geleverde goederen waren zoals afgesproken, vriendelijke klantenservice

Geen problemen

Als ik bestel gaat het altijd goed. Het pakket werd wat laat afgeleverd, maar dat hadden PostNL en Sinterklaas bekokstoofd! Gents staat daarbuiten. Wel kreeg ik een hele rare mail van 'iemand' die wist dat ik een pakketje zou ontvangen. Hoort dit adres bij (iemand van) Gents: [email protected] ???

Slordige afhandeling

Ik bestelde een overhemd in maat 43/44. In het geleverde overhemd stond maat 45/46, op het kaartje dat er aan hing stond 47/48. In een telefonisch contact werd mij gezegd dat ik het overhemd moest terugsturen met de mededeling dat er niet gecrediteerd moest worden omdat men het juiste overhemd zou sturen. Netjes teruggestuurd en vervolgens gebeurde er niets. Na een week weer gebeld en ik kreeg te horen dat er nog niets was gedaan. En dat de gevraagde maat niet meer leverbaar was. Na overleg heb ik toen een ander overhemd (goedkoper en helaas van mindere kwaliteit) toegestuurd gekregen. Het teveel betaalde werd binnen een paar dagen wel netjes overgemaakt.

Goed geholpen en mooi pak gekocht

Goeie winkel

Goed geholpen en mooi pak gekocht

Goeie winkel

Een hemd nog niet geleverd

Ik kreeg een onvolledige bestelling: één hemd werd (nog) niet geleverd. Ik stuurde hiervoor een mail op 2 december, voorlopig bleef die nog zonder reactie.

Er ontbreekt nog steeds een deel van mijn bestelling.

Eén hemd werd (nog) niet geleverd en ik stuurde hiervoor een mail vier dagen geleden (2 december). Tot nog toe kreeg ik hier nog geen reactie op.

Er ontbreekt nog steeds een deel van mijn bestelling.

Pakket nooit ontvangen

Ik heb het pakket nooit ontvangen van PostNL, terwijl deze wel als bezorgd is aangegeven.

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen, terwijl postnl zegt hem te hebben bezorgd.

Product conform verwachting en snelle levering.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire