Snel en goed geleverd

Mijn overheid was goedkoop. Mooi en snel geleverd.

Perfect!

De beschrijving van het product klopt 100%, snel geleverd, en zeer goede kwaliteit. What else?!

Goed maar slecht

Ik heb mijn pak gekocht voor een studenten gala. Het zat heel goed maar een van de knopen van de broek waren om 12 uur al kapot.

Stelletje boeven

Pas op, als he uets koopt en het past niet, moet jezelf het retourneren betalen. € 7,50 kwijt en ik heb niets.

Snelle verzending, goede kwaliteit

Kostuums van goede kwaliteit. Verzending en bestellen is makkelijk dmv maattabel die nauwkeurig is. Ik kom steeds terug on hier te bestellen voor zakelijke kleding.

Prima kwaliteit, snel geleverd

De levering van mijn coltrui verliep geheel zoals voorspeld en werd keurig in een brievenbusdoos afgeleverd.

Last minute niet leverbaar, klantenservice wel snel

Ik heb een tweedelig rokkostuum besteld, waarvan na levering van het pakket ik pas een melding kreeg. Deze melding gaf aan dat de broek niet meer leverbaar was. Dat was enkele dagen na het bestellen, wat niet fijn is als je dezelfde week nog een evenement hebt. Als je zoiets besteld, en de site geeft aan dat je product beschikbaar is, dan ga je er natuurlijk van uit dat het goed zit. De klantenservice was wel snel, en ik had mijn geld snel terug.

Snel makkelijk goed kort maar krachtig, maar waar!!

super te vrede

de eerste iets besteld .Ben zeer te vrede fijn zorgvuldig in gepakt snelle levering alles was top

Goede kwaliteit prijs verhouding

Geen prettige website door het niet goed in beeld krijgen van de artikelen. Ik kreeg “ scherm over scherm “. Levering was op tijd ondanks dat het “niet op voorraad” zou zijn.

Matig

Informatievoorziening kan echt veel beter. Als een product niet voorradig is dient men dit op de website aan te geven. Ik moet nu enkele weken wachten op mijn pantalon, onderdeel van mijn nieuwe kostuum. Daarnaast werd mijn bestelling incompleet gelegerd (een hemd ontbrak).

Goede snelle levering

Goede site goed overzicht snelle levering

Niet op voorraad

Helaas zou mijn bestelling op dinsdag (gisteren) bezorgd worden. Krijg ik dinsdagmorgen een mail dat het niet voorradig is. Heb dit toevallig al een keer eerder gehoord. Kan natuurlijk een incident zijn.

Een prachtig pak voor black tie feestjes.

Het pak is best netjes.

Leuke winkel, jammer dat bij retour het geld terug lang duurt

Mijn ervaringen in de winkel zijn prima. Mijn teleurstelling is dat bij passen van een online-bestelling in de winkel bleek dat mijn jasje niet de juiste maat had. Teruggeven kon uiteraard gelijk, maar geld terug zou in elk geval twee weken gaan duren. Ik kon het bedrag niet direct uitgeven voor alternatieven in de winkel. En op dit moment heb ik het geld ook nog niet ontvangen.

Vriendelijke mensen

Denken graag met je mee!

Slechtste klantenservice ooit.

Een bestelling gedaan van een pantalon en een hemd. 2 dagen later krijg ik een mail dat mijn maat pantalon er niet is. Kan gebeuren. Via de mail en telefoon aangegeven dat ik een andere maat wilde, maar dat de hemd, met of zonder andere maat pantalon, ik die snel nodig had en dat die dezelfde dag nog verstuurd moest worden. Aan de telefoon werd bevestigd dat dit ging gebeuren. Volgende dag geen verzendbewijs gekregen. Weer gebeld, aan de telefoon werd verteld dat mijn pakketje verstuurd was en dat ze het magazijn ging vragen om de t&t op te sturen. Vervolgens krijg ik 2 uur een mailtje met t&t maar deze was pas op die dag aangemeld. Oftewel er was nog niks verzonden die dag. Maar ook die dag werd er nog niks verzonden. Na belletje 3 op donderdag kwam ik er pas achter dat het die dag pas opgehaald werd en zaterdag pas bezorgd. 6 dagen na het bestellen.... vervolgens krijg ik op zaterdag alleen de hemd binnen en zie ik dat ze zonder wat te zeggen het bedrag van de broek hebben terug geboekt. Oftewel ik wist helemaal niet dat er uiteindelijk geen broek bij zat en was daardoor niet compleet voor het gala die dag. Ik werd 5 dagen aan het lijntje gehouden dat ik de broek en hemd optijd opgestuurd zou krijgen. Uiteindelijk geen broek en veel te laat en zonder eerlijk te zijn over wanneer het verzonden werd en dat de broek er uit gehaald werd.

Goede service, nette prijzen

Goede service, nette prijzen

Prettig om bij u te kopen

De producten zijn van goede prijs/kwaliteit verhouding . De leveringen zijn keurig verpakt en op tijd geleverd. Met vriendelijke groeten J.Rijken

Zeer fijn om spullen te bestellen ,goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit overhemden voor een leuke prijs,en zeer snel geleverd

prachtige winkel

goed bereikbaar en gekwalificeerde verkoopmedewerkers

Slecht

Pakket met een heren pak en andere pantalon besteld. Zou worden gebracht door een fietskoerier. Pakket was al in Zoetermeer in bezit van de fietskoerier zou onderweg zijn. Echter ineens geeft de koerierdienst asn dat het niet gelukt is zonder een duidelijke reden. Ik was namelijk thuis! Afgelopen heb ik telefonisch contact gehad met een medewerkster van Gents die zou de desbetreffende winkel contacten over deze bestelling. Deze medewerkster zou mij terugbellen wat ze nooit meer gedaan heeft. Dus ik weet nog steeds niet hoe of wat. Daarom zeer slechte ervaring met Gents

Duidelijke informatie op de site die je helpt om de juiste keuze te maken.

Blij dat ik nu de weg naar jullie ken.

Je krijgt wat wordt beloofd.

Goede product omschrijving. Duidelijke maat keuze. Goede pasvorm.

Service is top

Bij twijfel of je de juiste maat hemd hebt gekocht online, wordt er telefonisch contact met je opgenomen.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire