automatisering is een puinhoop

1. Bij het aanmaken van een account gaan meerdere dingen mis. Bugs in de site. 2. Op de liveChat wordt niet gereageerd. 3. Op een reply (gericht aan de klantenservice) van mij op een mail van Gents wordt niet gereageerd. 4. De link in een mail die ze sturen dat mijn bestelling verstuurd is en te volgen is via die link, werkt niet en is bij KPN onbekend. Maak me ernstig zorgen over dit bedrijf. Een bestelling via bol.com bij hen liep uitstekend, deze bestelling wordt zeer slecht afgewerkt.

Goed geholpen

Zeer goed geholpen met meerdere pakken passen en de juiste advies gegeven.

Fast delivery, but returns could be handled in a more simpler way.

The delivery was quick and came a few days after. There is a wide variety of suits but not particularly for larger sized persons. For returns, you have to complete a form etc but this could be better simplified as lots of online stores have.

mooie kleding voor niet veel geld

snel geleverd en het zag remooi uit

Kleding is niet compleet geleverd

Ik heb twee overhemden met korte mouw besteld en laten opsturen naar de vestiging in Enschede, Ik heb io maandag 15 augustus mijn bestelling geplaatst en betaald. Woensdag ontving ik een mail dat de kleding verzonden werd, De track & trace code kon niet gevonden worden en werkte niet, Uiteindelijk afgelopen zaterdag belde de vestiging in Enschede dat er 1 overhemd ontvangen is. Ik heb deze ook opgehaald.. Misschien komt het andere overhemd nog. Maar mijn ervaring met deze webshop is niet al te best. Mocht er aan het eind van de week nog geen tweede overhemd zijn wilt u mij het geld dan terugstorten?

Afwachten op de betaalde bestelde blazer

Mijn bestelde artikel nog steeds niet ontvangen. Uw medewerkster in uw winkel was bij een aankoop van een artikel erg behulpzaam en vriendelijk. Maar ondanks dat wacht ik nog vol spanning op de al betaalde blazer.....

Goede webwinkel

Goede webwinkel met makkelijke bestelservice. Goede qualiteit producten voor een redelijke prijs

Goed, goedkoop en snel!

Goed, goedkoop en snelle levering.

Duidelijkheid gewenst over verzending

Pak en overhemd besteld via de website. In de bestelprocedure werd aangegeven dat verzending zou gebeuren via PostNL. Aangegeven om de bestelling te laten leveren op een PostNL-pakketpunt. Via mail ook bevestigd gekregen dat de bestelling klaar stond om te worden opgehaald door PostNL. Achter de schermen werd de bestelling echter verstuurd via Fietskoeriers/DHL. Gevolg: PostNL-pakketpunt nam bestelling niet in ontvangst en deze ging dus retour. Volgende dag gebeld met hoofdkantoor in Amsterdam. Daar heeft Kevin een en ander adequaat opgepakt (mijn complimenten en dank hiervoor) en er voor gezorgd dat ik de volgende dag alsnog mijn bestelling in ontvangst kon nemen (net op tijd voor het feestje waarvoor het pak mede was aangeschaft).

Gents is een winkel waar je altijd slaagt !

Voor mijn werk 2 pakken nodig. Met het deskundige advied van de medewerkers in de zaak goed geslaagd !! Zowel voor Breda als voor Tilburg geldt dit. Super. Ga zo door !!

Snelle levering, mooie kwaliteit

De levering was snel en de Kwaliteit van de kleding is goed

Goeie prijs, goeie service, goeie kwaliteit

Enige puntje van verbetering is dat de website sneller qua voorraad moet updaten Dit voorkomt teleurstelling Ze verhelpen het daarna wel weer prima. Heel tevreden..

snelle levering heel te vredene

heel snelle levering heel te vreden zal nog bestellen

Prima kwalilteit!

Mooie kwaliteit stof

Snelle levering. Netjes verpakt.

Beloofde korting niet gekregen

Ik heb twee overhemden besteld. Op de site stond duidelijk dat bij aankoop van 2 of meer van hetzelfde merk er 10€ korting gegeven zou worden. Zou bij de betaling verrekend worden. Niet dus. Dat is wel jammer. Overhemden zelf zijn prima.

Pakket

Ik heb mijn pak in een doos waar normaal eten in zat gekregen. Het zag er niet uit.

Snelle levering van bestelde smokings!

Mooie kleding tegen een kleine prijs

De klening vind ik erg mooi. Wel vind ik het jammer dat mijn bestelling in meerdere zendingen kwam ipv één.

Waardeloze klantenservice

2 overhemden gekocht waarvan 1 spoorloos. Volgens de klantenservice afgeleverd bij een PostNL automaat, maar volgens mijn track & Trace pakket onbekend. Ik heb ook geen afhaalcode ontvangen. Op de vraag ‘wat nu?’ die ik al een aantal keer gemaild heb, zijn ze te beroerd om te antwoorden. Het woord ‘klantenservice niet waardig… Over de kwaliteit van de producten van Gents geen klagen. Ik koop er vaak en nooit eerder klachten gehad.

Goede schoenen, maar...

Maar het waren de verkeerde.. had leren, geen lak schoenen bestelt van 79,95 en kreeg leren lak schoenen van 69,95 binnen, alles op Papier gaf de Ander schoenen aan maar toch de verkeerde binnen geleverd, maar toch schoenen zijn van kwaliteit, en late levering Licht aan postNL.

Genoeg keuze en snelle levering.

Mijn eerste bestelling was alleen de verkeerde kleur. Donkerblauw ipv zwart. Maar was toch te mooi om terug te sturen. De tweede was bestelling was top.

Perfect!

Ik vind Gents top!!!

Ik vind Gents top. Colbert gekocht. Goede maat, snelle levering. Echt een aanrader. Kleding van Gents maakt de man. Chris Koa

Mwah!

Niet netjes verpakt verkeerde kleur, contact telefonisch zeer netjes en behulpzaam

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire