PostNL bracht het pakje een dag later dan was afgesproken. De maat van m’n Hawaï bloes was niet erg groot, en dat hadden ze wel verteld.
Bedankt voor uw mooie beoordeling ondanks de verlate levering van uw bestelling. Veel plezier met uw aankoop!
Top!!
Bedankt voor uw prachtige aanbeveling!
Bestellen via internet met een levertijd van bijna een week. Dit zonder bericht over de levertijd of dat een product er niet is Slechte info.
Onze excuses voor de late levering van uw bestelling. Deze artikelen moesten vanuit een ander filiaal verstuurd worden, wat de vertraging heeft opgeleverd. Wij wensen u desalniettemin veel plezier met uw aankopen.
Broek snel geleverd. Pasvorm prima.
Keurig op tijd geleverd
Mooie kleding, goede prijs. Verzending alleen heel omslachtig: 1 bestelling komt in 3 pakketjes. 1 bestelling van 3 blousejes komt onvolledig (1 uit 3) aan. Na het bellen wel de dag erna mijn geld van missende producten direct terug, goede service.
Bedankt voor uw review! Wij hebben de laatste tijd wat minder voorraad door externe problemen, vandaar dat we de bestelling in meerdere pakketjes hebben opgestuurd. Fijn om te horen dat u onze service goed vindt. Wij zien uw graag terug bij Gents!
Telefonisch goed te bereiken en je wordt goed te woord gestaan. Vlotte afhandeling met versturen van kleding.
Bedankt voor uw review! Erg fijn om te horen dat de klantenservice naar wens was. Wij zien u graag weer terug bij Gents.
Prijs-kwaliteit is goed, ruilen ging soepel en het personeel denkt goed mee.
Erg bedankt voor uw review! fijn om te horen dat u goed geholpen bent, wij hopen u nog vaker te zien!
Het pak dat wij wilden was deels niet op voorraad. Toen het binnen kwam werden we keurig gebeld én uiteindelijk alles top geregeld!
Bedankt voor uw review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service, en zien uw graag nog terug.
Heb bij Gents een manchet blouse besteld voor mijn zoon. Hij is zeer tevreden, mooie kwaliteit blouse en een goede pasvorm. Meestal zijn de mouwen te kort, maar de blouse van Gents is ook qua mouwlengte perfect. De bestelling was snel geleverd en netjes verpakt. Kortom tevreden mijn zoon zal hier vaker gaan bestellen.
Enorm bedankt voor uw review! Wij vinden het heel fijn om te horen dat de blouse goed past en de levering naar wens was. wij zien u en uw zoon graag terug ;)
Ik heb een prachtig kostuum besteld, alleen het colbert was één maat te klein. Gebeld en de goeie maat konden wij ophalen in de van Woustraat in Amsterdam. Helaas was het colbert er nog niet maar Jan heeft dit geweldig voor ons opgelost. Wij hebben het colbert nog in dezelfde week met Post.nl mogen ontvangen. Top en bedankt.
Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat de service van Jan naar wens was. Wij hopen u nog vaker bij Gents te zien.
Goed product in overeenstemming met het aangebodene. Goede bestel- en leveringsinfo. Prijs/kwaliteit best in orde.
Bedankt voor uw review, wij vinden het erg fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
Uitermate behulpzaam bij een snelle levering. Product ook prima!
Bedankt voor review, erg fijn om te horen dat de service naar wens was. We zien u graag weer terug bij Gents.
Top maat indicaties overhemd zat als gegoten en binnen 2 dagen in huis Top dus
Bedankt voor uw review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en we zien u graag weer terug bij GENTS.
Online pakken besteld. Kleur niet goed. Kon retour in winkel Maastricht en daar heel goed geslaagd voor nieuw pak. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper.
Bedankt voor uw review. We zijn erg blij om te horen dat onze service naar wens was en wij zien u graag weer terug bij GENTS.
Duurde een paar dagen voor de levering maar de factuur lag al klaar .Niet prettig.
Bedankt voor uw review. Wij betreuren te horen dat de service voor u niet naar wens was. Wij zullen het volgende keer beter aan u melden.
moijlik om its te bestellen
Bedankt voor uw review. Hoe vindt u precies moeilijk om te bestellen? wij horen graag verbeter punten.
we waren in vesteging in delft al vriendelijk geholpen met onze zoektocht naar een manchetten overhemd. echter was de maat die we nodig hadden niet op voorraad. Omdat het hemd wel erg goed in onze smaak viel heb ik de juiste maat besteld via de website van gents. Over deze service zijn wij erg tevreden. Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.
Bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat de service naar wens was en we hopen u snel weer bij GENTS te zien.
Snel geleverd door Gents (post.nl zelf, was wat trager). Tevreden met het overhemd en de mooie prijs voor een hemd dat niet al te vaak gedragen gaat worden. Vond alleen de verpakking wat groot. In dezelfde doos - waarom een doos? - had een dozijn overhemden gepast. Maar overall houd ik een goed gevoel bij Gents!
Bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat de bezorging naar wens was. Wij leveren onze producten in de aangeschreven maten van PostNL, deze kunnen soms wat groter zijn dan bij het product verwacht wordt.
Correcte geleverde bestelling en goed verpakt.
Ik heb nu al 10 mailtjes gehad dat ik Gents moet beoordelen. En ik vind slecht dat ik zoveel onnodige mail ondvang.je koopt iets en ze blijven maar ongewenste mail stuuren. Erg jammer
Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te horen dat u overlast ervaart van de mailtjes, wij hopen dat de service wel naar wens was.
Goede ervaring
Twee overhemden gekocht, snel geleverd en van prima kwaliteit.
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire