Uitstekend prijs kwaliteit

duidelijk, overzichtelijk en bovenal goede kwaliteit.

.....

Goed adres!

Mooie spullen, goede pasvorm en snelle levering.

Fijne winkel

Fijne winkel..

Prima service en goede kwaliteit

Zie titel

Goede service en fijne kleding

In de winkel hele fijne hulp en begeleiding gehad en daarna een shirt in een maat die er in de winkel niet was online besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding van de kleding en een fijne plek om te winkelen!

Goede schoenen voor een goede prijs.

Schoenen zien er goed uit, was snel bezorgd.

Prima zaak

Keuze genoeg

Goede service, snelle levering

Goede keuze op de site en bij vragen snelle reactie via de chat. Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en website overzichtelijk

Supervriendelijke en eerlijke voorlichting

In de winkel werd ik geholpen door een super vriendelijke vrouw. Zij gaf haar eerlijke mening of iets goed zat of niet. Echter had ze de maat niet en gaf aan online te bestellen. Zo gezegd, zo gedaan. Een aanrader.

Snel, correct goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne site en goede producten en perfecte service.

Goede pakken, slechte klantenservice

Ik was op zoek naar een damespak. Omdat ik op de site gezien had dat niet elk filiaal die pakken op voorraad had, stuurde ik een mail naar de klantenservice met de vraag of ik in de winkel in Gouda of Utrecht terecht kon, met daarbij mijn maten vermeld. Ik kreeg slechts een heel generiek mailtje van één zin terug (strekking: 'je bent altijd welkom in onze winkels'), waaruit ik kon opmaken dat de klantenservice mijn mail totaal niet had gelezen. Dat bleek inderdaad het geval te zijn, want toen ik in de winkel in Gouda kwam, zei de medewerkster dat haar filiaal nooit damespakken op voorraad heeft. Toen ik vervolgens naar de winkel in Utrecht ging, bleek die alleen maar pasmodellen te hebben, geen pakken om direct te kopen. Op zich geen probleem, maar de winkel had niet eens mijn maat (36/38) op voorraad?? Als je alleen maar kunt passen in een winkel, is het wel zo handig dat die winkel ook daadwerkelijk alle maten op voorraad heeft, hoe moeilijk is dat. De medewerker was totaal niet behulpzaam; toen ik vroeg of hij kon checken of mijn maten ergens anders nog wel te verkrijgen waren, zei hij dat ik best mijn telefoonnummer kon achterlaten, maar dat het niet zijn prioriteit had om erachteraan te gaan. Ik besloot dus maar zelf online te kijken. Uiteindelijk heb ik het pak online besteld. De kwaliteit is goed, vooral voor deze prijs. Daar ben ik dus wel erg tevreden over. Maar aan de klantenservice en klantvriendelijkheid valt een hoop te verbeteren. Als ik een andere plek kon vinden om damespakken te kopen, had ik geen gebruik gemaakt van Gents.

Service is goed

Website mag duidelijker, foto’s mogen beter, ook de verpakking moet beter, ik ontving mijn bestelling in een chips doos.

Zeer slecht

Ik heb een week voor bruiloft 2 stropdassen besteld online één ervan is een dag voor bruiloft geleverd en de andere is laat op de dag van bruiloft geleverd helaas deze laatste was te laat he’d al andere in stad gekocht zeer slecht met leveren.

Slecht!

Iedere bestelling gaat er iets mis!

Slecht

Bestelling werd laat geleverd en in 2 pakketten. Het eerste pakket bevatte een ander pak dan ik had besteld. Het tweede pakket was wel een goed pak, maar was erg rommelig ingepakt, zodat het pak erg gekreukeld was.

Jullie leveren niet

Online 2 colbertjes besteld (maat 106). Volgens de site leverbaar. Bevestiging gekregen. Mail gekregen dat ze verstuurd worden. En daarna een mail dat ze niet leverbaar zijn. Geld zal worden teruggestort. Wat een slecht verhaal. Overigens, geld is nog niet binnen

Valt tegen

Pak besteld voor een trouwerij. Levering duurde langer dan verwacht, werd wel netjes gebeld dat het langer ging duren. Uiteindelijk kreeg ik het pak een week later. Ik twijfelde over de maat. Gekeken naar de dichtstbijzijnde winkel van Gents, dat was in Enschede (voor mij toch zo'n 40 min rijden). In de winkel werd ik netjes geholpen, echter was het advies maat groter. Deze was niet op voorraad. Kon wel besteld worden via de winkel. Oke gedaan. Zodra het maatje groter binnen was zou ik gebeld worden. Helaas moest ik hier zelf achteraan. Status tot nu: pak nog steeds niet binnen... En we zijn inmiddels 2 weken verder, nog 1 week voor de trouwerij....

Bestelling ging goed

Bestelling ging goed Donderdag avond voor Pinksteren besteld Woensdag na Pinksteren bericht dat het verstuurd is. Wel al 2 berichten van kpn dat de levering later is ivm drukte. Dit is wel jammer want een goede service krijgt nu een slecht klank door een andere partij den Gents zelf

Slecht bereikbaar en slecht geholpen

Vorige week een overhemd besteld bij Gents. Na 4 werkdagen kreeg ik bericht dat het betreffende overhemd toch niet op voorraad was en mijn geld teruggestort zou worden. Dat is vervelend, maar kan gebeuren. Omdat ik het overhemd voor een speciale gelegenheid nodig had, dacht ik meteen even te bellen zodat er wellicht nog iets anders geregeld kon worden. Na 4(!!)x gebeld te hebben kreeg ik eindelijk iemand te pakken. De persoon aan de andere kant van de lijn was zeer behulpzaam en zou een andere variant van het overhemd opsturen. Hij zou mij hiervan een bevestiging sturen. Ik dacht dus goed geholpen te zijn. Na een paar dagen kreeg ik alsnog mijn geld teruggestort en de bevesting moet ik ook nogsteeds krijgen. Met andere woorden, er was niets geregeld. Nu heb ik halsoverkop een overhemd moeten halen bij een andere winkel om toch nog op tijd iets te hebben voor de gelegenheid waar ik dit voor gekocht had. Erg jammer en slecht gecommuniceerd.

ik had iets besteld dat achteraf niet op voorraad was.

het duurde wel een paar dagen voordat ik mijn geld terug kreeg.

Moet mijn bestelling nog steeds ontvangen helaas.

Moet mijn bestelling nog steeds ontvangen helaas

In de winkel uitstekend geholpen, online extra’s besteld, top!

Heb al meerdere keren bezoek gebracht aan de winkel in Groningen, uiterst behulpzame mensen. Door mijn lengte gaat mijn voorkeur uit naar goeie mouwlengte 7 overhemden, waar ik bij Gents de beste gevonden heb. De no iron overhemden bevallen mij uitstekend, maar meer variatie in kleur zou ik tzt fijn vinden. Website is ook prima en snelle levering, voor prijs kwaliteit verhouding is Gents wel oprecht een aanrader.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire