1e kostuum online besteld maar te klein. Snel daarna 2e kostuum ontvangen. 1e kostuum geretourneerd in winkel Nijmegenaar geen bevestiging van gehad. Ook niet ma mailen klantenservice. Dat kan dus veel beter.

Topshirts, snel geleverd

Matige afwerking

Het zijn hele mooie broeken. Fijn materiaal en goede pasvorm Helaas laat de afwerking te wensen over Bij de lichte broek is de zoom (bij de pijp) zichtbaar en trekt de stof waardoor de broek niet mooi hangt Ook de verstevigingsband die aan de binnenkant zit steekt over zodat je die ziet zitten(onderaan de pijp) Jammer dat er voor ons dus meer kosten zijn om dit weer te herstellen.

Precies goed

Het overhemd past perfect en is niet te duur.

Beroerd

Na bijna een week nadat de order geplaatst was nog niks gehoord ivm evt verzending. Factuur wel reeds ontvangen. Klantenservice gebeld. Persoon die opnam meldde dat ze een chaotische week achter de rug hadden en had verder een (voor mijn gevoel) onsamenhangend verhaal over de orderverwerking. En dan komt er vervolgens een herinneringsmail binnen : “vergeet je ons niet te beoordelen, Leijs.” Niks geen aanhef van meneer of mevrouw! Slecht, heel bot!

Ondanks strubbelingen in de logistiek, gingen we gekleed naar het feest. Geweldige service!

Er waren logistieke problemen, dit heeft Gents voor ons opgelost met een extra zending. Hadden we alles toch nog op tijd binnen. Geweldig!

Zeer goed. Werd na mijn bestelling gebeld met de mededeling dat de kleur niet overeenkwam met de werkelijke kleur. En dat ze alvast een ander overhemd voor mij besteld hadden in de juiste kleur.

Leuk en goed

Voor nette uitgaanskleding het adres voor de feestende student.

Heb 2 keer moeten bellen of mijn bestelling verstuurd was

Betere communicatie nodig. Waarschijnlijk bestelling niet klaar gezet. Gelukkig na 2x bellen, volgende dag is huis.

Tevreden

Mooi roze overhemd, pasvorm en mouwlengte oké

Ik zocht een pantalon en vond hem hier mooi kleuren goede kwaliteit

Levering is snel

Geen reactie van klantenservice

Ik had 2 overhemden besteld voor mijn verlovingsfeest waarbij ze hadden aangegeven dat het binnen 3 werkdagen zeker wel op te halen was op locatie Tilburg. Dat is niet gelukt dus moest ik zelf op locatie extra aanschaffen!! Telefoontjes worden niet beantwoord zodat ik mijn online bestelling kan annuleren. In de winkel ben ik wel goed geholpen :)

Zeer slechte webshop

Ruim 2 weken geleden is er in de winkel een polo besteld, deze kwam na 1 week nog niet,en is er nu nog steeds niet. Toen heb ik hem zelf nogmaals besteld op de website, levertijd 2 a 3 werkdagen,na 5 dagen nog niets vernomen, via de chat contact met medewerker,hij zou er spoed van maken en de polo zou over 2 dagen in de winkel zijn. Op de dag dat de polo in de winkel zou zijn krijg ik een mail dat het volgende week pas verstuurd wordt door personeelstekort. Intussen heb ik na ruim 3 weken nog steeds geen polo, wel betaald. Dus ik zeg zeer slecht en voor mij nooit meer een bestelling bij Gents.

Hele fijne omgang qua zaken doen

Een hele fijne winkel, zeker de service als een artikel later binnenkomt als verwacht. Dan bellen ze.

Ik heb alles keurig ontvangen. Echt geweldig

Goed geholpen en goede service

Voor een pak ben ik goed geholpen in Almere door een aardige mevrouw die goed advies heeft gegeven. Ook later voor het op maat maken van de broek nog terug geweest en ook toen netjes geholpen

Een ervaring!

Gezellige sfeer, goede sfeer en een lekker eigenwijze verkoper. Niet te veel naar luisteren, gewoon genieten. Verder prima spullen en nog echt goedkoop ook. En het past! Een winkel naar mijn hart. Aanrader.

Ruime selectie voor betaalbare prijs

Genoeg opties om te kiezen voor een betaalbare prijs. Goed geholpen door medewerker van Almere filiaal

goede prijs en goede service

ik had een overhemd besteld voor het programma first dates en ik heb het op tijd gehad en het stond goed op de site welke maat ik moest hebben omdat ik best een grote maat heb

Waardeloze website

Toen ik een bestelling plaatste om die op te halen in een Gents filiaal stond er bij dat deze de volgende dag geleverd zou zijn. Aangekomen bij het filiaal werd mij verteld dat de bestelling niet was doorgekomen. Gelukkig was het artikel er sowieso aanwezig, anders was het niet op tijd geweest aangezien ik een week na dato pas een bericht kreeg dat de bestelling onderweg was. Gelukkig was de medewerker van het filiaal wel behulpzaam, al was deze niet heel aardig te noemen. Als de website en de achterliggende logistiek een upgrade zouden krijgen is deze winkel vast wel prima.

Belabberde communicatie en geen oplossingen

Jasje gekocht, zit er een weeffoutje in. Kan gebeuren. Maar elke vraag hierover duurt minstens één dag soms meer voordat er reactie komt en een oplossing wordt niet geboden, daarop aangesproken blijft het eeuwig stil...geen reactie meer gehad op mijn laatste vragen. Buitengewoon negatieve ervaring.

Alles klopte bijna!

Het gratis strikje was stuk waardoor ik toch nog op de grote dag met een veiligheidsspeld in mijn nek liep..dat was een beetje jammer.

Meer dan een week op een bestelling wacht is niet van deze tijd

Onvoldoende. Op het moment van bestellen niet geïnformeerd over mogelijke vertraging van de bestelling door personeels-/voorraad te kort. Terwijl dit toch zaken zijn die aan de voorkant bekent zijn. Als ik dat had geweten dan had ik tijdig alternatieven kunnen onderzoeken.

Zeer slecht

Blouse besteld. Een week later gebeld om te vragen wanneer deze geleverd zou worden. Medewerker gaf aan dat er door ziekte een achterstand was in uitleveringen, maar dat deze binnen 2 dagen geleverd zou worden. Na 2 dagen een mail met de mededeling: blouse niet voorradig, geld wordt teruggestort. Wat een amateurisme. Ik ga hier niets meer bestellen.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire