1e kostuum online besteld maar te klein. Snel daarna 2e kostuum ontvangen. 1e kostuum geretourneerd in winkel Nijmegenaar geen bevestiging van gehad. Ook niet ma mailen klantenservice. Dat kan dus veel beter.
Bedankt voor uw mooie review. Onze excuses voor de verlate afhandeling van uw retour, we zullen deze zsm verwerken.
Topshirts, snel geleverd
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Het zijn hele mooie broeken. Fijn materiaal en goede pasvorm Helaas laat de afwerking te wensen over Bij de lichte broek is de zoom (bij de pijp) zichtbaar en trekt de stof waardoor de broek niet mooi hangt Ook de verstevigingsband die aan de binnenkant zit steekt over zodat je die ziet zitten(onderaan de pijp) Jammer dat er voor ons dus meer kosten zijn om dit weer te herstellen.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Het spijt ons te vernemen dat uw pantalon bij de pijp niet naar wens was. Wij zullen hierover nog contact met u opnemen.
Het overhemd past perfect en is niet te duur.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Na bijna een week nadat de order geplaatst was nog niks gehoord ivm evt verzending. Factuur wel reeds ontvangen. Klantenservice gebeld. Persoon die opnam meldde dat ze een chaotische week achter de rug hadden en had verder een (voor mijn gevoel) onsamenhangend verhaal over de orderverwerking. En dan komt er vervolgens een herinneringsmail binnen : “vergeet je ons niet te beoordelen, Leijs.” Niks geen aanhef van meneer of mevrouw! Slecht, heel bot!
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is heel belangrijk voor ons. Excuses voor de vertraging in de verzending van uw order. Dit heeft door enorme drukte en personeelstekort in die week inderdaad langer geduurd dan normaal. We nemen uw opmerking over de herinneringsmail mee ter verbetering.
Er waren logistieke problemen, dit heeft Gents voor ons opgelost met een extra zending. Hadden we alles toch nog op tijd binnen. Geweldig!
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en fijn dat alles toch nog op tijd binnen was!
Zeer goed. Werd na mijn bestelling gebeld met de mededeling dat de kleur niet overeenkwam met de werkelijke kleur. En dat ze alvast een ander overhemd voor mij besteld hadden in de juiste kleur.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Voor nette uitgaanskleding het adres voor de feestende student.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Betere communicatie nodig. Waarschijnlijk bestelling niet klaar gezet. Gelukkig na 2x bellen, volgende dag is huis.
Onze excuses dat u 2x heeft moeten bellen omtrent uw order. Deze moest vanuit een andere filiaal verzonden worden, dit heeft wat vertraging opgeleverd.
Mooi roze overhemd, pasvorm en mouwlengte oké
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Ik zocht een pantalon en vond hem hier mooi kleuren goede kwaliteit
Levering is snel
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Ik had 2 overhemden besteld voor mijn verlovingsfeest waarbij ze hadden aangegeven dat het binnen 3 werkdagen zeker wel op te halen was op locatie Tilburg. Dat is niet gelukt dus moest ik zelf op locatie extra aanschaffen!! Telefoontjes worden niet beantwoord zodat ik mijn online bestelling kan annuleren. In de winkel ben ik wel goed geholpen :)
Onze excuses voor de vertraging in de verzending van uw order. Wij hadden door extreme drukte en personeelstekort vorige week achterstand in onze orderverwerking. Fijn dat u in de winkel toch geslaagd bent.
Ruim 2 weken geleden is er in de winkel een polo besteld, deze kwam na 1 week nog niet,en is er nu nog steeds niet. Toen heb ik hem zelf nogmaals besteld op de website, levertijd 2 a 3 werkdagen,na 5 dagen nog niets vernomen, via de chat contact met medewerker,hij zou er spoed van maken en de polo zou over 2 dagen in de winkel zijn. Op de dag dat de polo in de winkel zou zijn krijg ik een mail dat het volgende week pas verstuurd wordt door personeelstekort. Intussen heb ik na ruim 3 weken nog steeds geen polo, wel betaald. Dus ik zeg zeer slecht en voor mij nooit meer een bestelling bij Gents.
Onze excuses voor de late verzending van uw poloshirt. Deze zal overmorgen afgeleverd worden, wat inderdaad vertraagd is door enorme drukte en personeelstekort vorige week. Daarnaast moest deze vanuit een ander filiaal verzonden worden, wat ook nog wat vertraging heeft opgeleverd. Desalniettemin hopen wij dat u tevreden bent met uw poloshirt.
Een hele fijne winkel, zeker de service als een artikel later binnenkomt als verwacht. Dan bellen ze.
Bedankt voor uw super mooie aanbeveling!
Ik heb alles keurig ontvangen. Echt geweldig
Bedankt voor uw mooie review!
Voor een pak ben ik goed geholpen in Almere door een aardige mevrouw die goed advies heeft gegeven. Ook later voor het op maat maken van de broek nog terug geweest en ook toen netjes geholpen
Bedankt voor uw mooie beoordeling, we zullen deze doorgeven aan onze collega's in Almere. Veel plezier met uw pak en graag tot een volgende keer!
Gezellige sfeer, goede sfeer en een lekker eigenwijze verkoper. Niet te veel naar luisteren, gewoon genieten. Verder prima spullen en nog echt goedkoop ook. En het past! Een winkel naar mijn hart. Aanrader.
Bedankt voor uw super mooie aanbeveling en leuke review! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Genoeg opties om te kiezen voor een betaalbare prijs. Goed geholpen door medewerker van Almere filiaal
Bedankt voor uw mooie review, we zullen deze doorgeven aan onze collega's in Almere.
ik had een overhemd besteld voor het programma first dates en ik heb het op tijd gehad en het stond goed op de site welke maat ik moest hebben omdat ik best een grote maat heb
Bedankt voor uw mooie review en fijn om te horen dat de maat van het overhemd goed is.
Toen ik een bestelling plaatste om die op te halen in een Gents filiaal stond er bij dat deze de volgende dag geleverd zou zijn. Aangekomen bij het filiaal werd mij verteld dat de bestelling niet was doorgekomen. Gelukkig was het artikel er sowieso aanwezig, anders was het niet op tijd geweest aangezien ik een week na dato pas een bericht kreeg dat de bestelling onderweg was. Gelukkig was de medewerker van het filiaal wel behulpzaam, al was deze niet heel aardig te noemen. Als de website en de achterliggende logistiek een upgrade zouden krijgen is deze winkel vast wel prima.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Excuses voor de vertraging in de verwerking van uw order, deze was net in een week van extreme drukte en personeelstekort geplaatst. Fijn dat u in de winkel uw bestelling toch tijdig op kon halen.
Jasje gekocht, zit er een weeffoutje in. Kan gebeuren. Maar elke vraag hierover duurt minstens één dag soms meer voordat er reactie komt en een oplossing wordt niet geboden, daarop aangesproken blijft het eeuwig stil...geen reactie meer gehad op mijn laatste vragen. Buitengewoon negatieve ervaring.
Het gratis strikje was stuk waardoor ik toch nog op de grote dag met een veiligheidsspeld in mijn nek liep..dat was een beetje jammer.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Spijtig te moeten vernemen dat het strikje stuk was. Wij zullen u een nieuwe sturen.
Onvoldoende. Op het moment van bestellen niet geïnformeerd over mogelijke vertraging van de bestelling door personeels-/voorraad te kort. Terwijl dit toch zaken zijn die aan de voorkant bekent zijn. Als ik dat had geweten dan had ik tijdig alternatieven kunnen onderzoeken.
Nogmaals onze excuses dat wij uw bestelling niet op tijd hebben kunnen leveren en dat wij u ten tijde van bestellen hier niet over konden informeren. Inmiddels hebben wij onze achterstand weggewerkt en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Blouse besteld. Een week later gebeld om te vragen wanneer deze geleverd zou worden. Medewerker gaf aan dat er door ziekte een achterstand was in uitleveringen, maar dat deze binnen 2 dagen geleverd zou worden. Na 2 dagen een mail met de mededeling: blouse niet voorradig, geld wordt teruggestort. Wat een amateurisme. Ik ga hier niets meer bestellen.
Nogmaals onze excuses dat wij uw blouse niet konden leveren en u hier niet eerder over geïnformeerd hebben. Inmiddels hebben wij onze achterstand in orderverwerking weggewerkt en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire