nog niets ontvangen

Bijna een week onderweg en nog geen enkel beeld wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen. Ok op het aangemaakte account is daar niets over terug te vinden.

Tegenvaller

Donderdag 28 april jl. artikel besteld en verder niets meer vernomen. Vandaag 3 mei contact opgenomen met de Klantenservice en hiervan melding gemaakt. De medewerkster neemt contact met het magazijn en beloofde het vandaag nog te laten versturen. Wanneer dit alsnog wordt gecorrigeerd zal ik wederom een beoordeling achter laten.

Waardeloos

Lang gewacht op mijn bestelling en ontving geen updates. Bij aankomst ontbrak 1 vd 2 producten. Wacht nog altijd op reactie van de klantenservice. Zelden zo'n slechte online ervaring gehad.

Nog niet geleverd

Vorige week donderdag besteld. Nog niets geleverd gekregen en niet geïnformeerd over de status van de bestelling.

Door klanten service goed geholpen.

Ik werd bij de klantenservice geweldig geholpen naar een passende oplossing.

slecht gedaan

Ruim voor koningsdag een oranje polo gekocht. Helaas kwam die na koningsdag binnen.

Onzettend slecht.

Heb besteld maar nog steeds niets onvangen. 23 april besteld donderdag28 april gebeld bestelling was niet doorgekomen maar er werd gelijk aan gewerkt. Nu maandag nog steeds niets gehoord. Jan visser

Matig product

teleurstellend

Smoking besteld en het smokingjasje was niet het juiste model. Gebeld en er werd gezegd dat het niet meer op voorraad was en dat ze eigenlijk vooraf hadden moeten bellen. Nu weer een gedoe met het retourneren maar ik kreeg daar een email voor met retoursticker. Voorgaande bestelling ging ook fout en toen moest ik speciaal naar de winkel om de spullen af te geven maar gelukkig hadden ze toen wel de korrekte maat en kon ik het omruilen. Verder zijn de jasjes en broeken perfect en hebben ze voor mij een " perfect fit ".

Slechte communicatie

De communicatie intern is niet goed, naar mijn mening. Na een week belde ik op hoe het zat met mijn bestelling, het antwoord was dat 1 van de bestelde producten niet meer voorradig was. Dus verder was er geen actie ondernomen. Dat wordt pas ondernomen na dat ik had gebeld. Het is wel goed en snel afgehandeld.

Ruim aanbod

Veel keuze tussen verschillende pakken en kleiren voor een prima prijs.

Zeer tevreden over online bestellen en retour service

De webshop is makkelijk in het gebruik. De getoonde producten zijn duidelijk afgebeeld en de informatie is eerlijk. Het bestelproces ging vlot. Het product werd snel geleverd. Helaas was de maat toch net iets te klein. Het product voldeed verder wel aan de verwachtingen. Het proces van retourneren was eenvoudig en het bedrag werd snel teruggestort. Ik ben zeer tevreden.

niet geheel tevreden met wat beloofd is.

Ik heb het totale PW rokkostuum wit besteld. Daarnaast gala handschoenen, een pochette en sokken bijbesteld. Rokvest Zit goed, sluit mooi aan. De strik De strik is in mijn optiek een lullig klein strikje. Iets meer materiaal en wat meer lengte zal niet misdoen. Ik heb boordmaat 42 en moet het strikje op het laatste gaatje zetten. Het jasje Het jasje is volgens mij verkeerd geleverd. Ik heb de duurdere Polyester Wol besteld, welke uitgevoerd zijn in tailloring modernfit. In de jas wordt aangeduidt dat deze slimfit is, wat gebruikt wordt voor de Polyester viscose uitvoering. Eenmaal in de binnenzak gekeken moet ik concluderen dat de stof inderdaad van viscose is De pantelon Waar ik normaal broeken (pak/chino/jeans) in deze maat koop, past deze maat mij totaal niet. Misschien is dit ook de PV en slimfit, al kan ik mij niet voorstellen dat de maat zoveel verschilt tenopzichte van de modernfit. Pochette Pochette wit ontbrak geheel aan de bestelling en heb ik nog niet ontvangen. Rokhemd Rokhemd past mij goed. Lakschoenen. Zitten goed. voelt degelijk aan. Sokken zaten wel in de doos. Levering De levering en nalevering was binnen beloofde twee dagen binnen. Top!

Kut

Slechte klantenservice. Geen update wanneer bestelling wordt bezorgd. Bij bellen of mailen wordt gezegd dat ze bij je terugkomen. Dat gebeurd niet

Mooi rokwit

Goede pasvorm, zeker voor de prijs

Correcte afhandeling

Jammer dat product niet op voorraad was. Maar de communicatie is zeer klantvriendelijk en ook niet onbelangrijk, de terugbetaling was snel uitgevoerd.

Snelle levering Net pak

Smoking besteld ziet er goed uit voor het geld. Snel geleverd goed verpakt

Still not contact

Slecht

Kreeg mail dat het verzonden was en 1 minuut later dat het niet meer op voorraad was. Beetje vreemd

Ronduit slecht, anderhalve week langer moeten wachten en vier keer voor moeten bellen.

Niet waard voor wat je betaald

Zit geen stretch in de pak best armen kwaliteit Zou niet online bestellen want dat word een teleurstelling ga beter naar de winkel levering snel maar zwaar teleurgesteld voor 150 een pak die niet met precies detail is gemaakt knopen los en arm met een kunnen draag mag blij zijn dat die nog niet er van af is gevallen aub werk hier aan en als je slim fit stretch aan bied aub laat en ook echt stretch in zitten

Prima webwinkel

Goeie kwaliteit/ prijverhouding Goeie service…

Top advies vanuit de winkel

Levering

Inmiddels 1 week geleden een bestelling gedaan . Wat heel snel gedaan was is de offerte echter de levering is nu nog steeds niet aangemeld. Maw lijkt het erop dat de bestelling niet is opgestuurd. Gisteren via de chat geprobeerd contact te krijgen met Gents echter het bericht werd wel gelezen maar er kwam geen reactie op mijn vraag .

Geen updates en informatie overbestelling.

Anderhalve week moeten wachten op levering. opzich geen probleem maar een update tussendoor met dat het wat langer duurt zal toch wel fijn zijn. de kwaliteit van de bestelde producten zijn prima om deze reden geef ik nog wel een voldoende echter de afhandelijk van de bestelling laat wel te wensen over.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire