verzending geannuleerd

rokkostuum besteld die ze vervolgens hebben geannuleerd omdat ze geen inventaris kunnen behouden, ze zijn me tegemoet gekomen als wat het nog steeds te laat

Prima kwaliteit

In orde

Geen goede afhandeling

Ik heb op 17 april een bestelling geplaatst en een bericht gehad dat het betaald is maar heb tot vandaag 24 april nog niets ontvangen. Ik heb het nodig op dinsdag 26 april. Als dat niet lukt wil ik mijn geld terug en een schade vergoeding.

makkelijk

ik heb lastige maat 30 korte maat en 68 confectie maat en Gents heeft wat ik zoek . en Zeer betaalbaar. dus ik best nu online. en ga persoonlijk naar de van woustraat

Retourmogelijkheden zeer beperkt

Retourmogelijkheden zeer beperkt

Goede Kwaliteit

Tot nu toe zeer matig !!!!

Ik heb een gilet ( bloementjesmotief ) besteld. Dit is in goede staat ontvangen, maar helaas te klein. Het retourformulier kan ik niet uitprinten. Daaropvolgend heb ik geprobeerd te chatten met Gents ... dit lukt niet. Ook een mail gestuurd ..... wederom geen reactie Ondertussen een reactie gekregen !!!! Door diverse oorzaken was het de klantenservice niet gelukt om te reageren, iets wat ik in deze hectische tijd zeer goed kan begrijpen. Dus toch een tevreden klant !!!!!!

Deze keer zeer slechte ervaring.

Laatste bestelling via de webshop had een ongebruikelijk lange levertijd in vergelijking tot eerdere bestellingen of aankopen. Deze keer weer opgehaald in de winkel, slordig verpakt in een plastic tas, broek zonder label (2e hands?). Enfin broek paste niet en wilde deze ruilen of tegoedbon. Onvriendelijke verkoopmedewerkster deze keer, ruilen was niet mogelijk, dat kan gebeuren echter ook niet terugnemen of compensatie met een tegoedbon was niet mogelijk.. Moest't zelf maar regelen. Contact gehad met het kantoor in Amsterdam en schijnt toch niet een normale gang van zaken te zijn. Als excuus werd grote drukte opgegeven... Zo slecht allemaal, mij zien ze dus nooit en nooit meer terug, genoeg andere zaken in Utrecht.

Mooie kleding, snel geleverd

Duidelijke foto's. Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Ontevreden

Heel omslachtig om te retourneren. Waarom met die externe firma (returnista) werken? Die dan nota bene nog 10€ vraagt erbovenop en op de koop toe niet opdaagt op het afgesproken tijdstip!

Goede producte

Snelle levering. Mooie blouse

Nog geen bestelling ontvangen

Inmiddels de bestelling ontvangen en alles naar wens. De verzendbevestiging kreeg ik na de ontvangst dus daar is nog wel ruimte voor verbetering. Ik heb tot op heden nog geen bestelling ontvangen en geen statusupdate of wat dan ook…. Zaterdag besteld en het is nu donderdag

Verkeerde maat Colbert

Verkeerde maat Colbert ontvangen, dus paklijst is ook niet gecontroleerd. Nu wel kosten mogen maken om te retourneren.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering.

Klantgericht en vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit verhouding, overzichtelijke website.

Voel me bestolen!

Broek bestelt zou op voorraad zijn. Na 4 dagen nog niks ontvangen, contact gezocht. Krijg ik te horen dat deze niet meer op voorraad is. Hebben ze me een goedkoop alternatief aangeboden in verkeerde maat toen ik zei dat ik daar niet voor ging werd mijn geld teruggestort aankoop bedrag -15 euro???? Heb nooit iets ontvangen….. Kan niet anders zeggen dan dat dit oplichting is.

Stijlvolle pakken voor een hele mooie prijs en nog beter, super service !

Goedkoop is bij Gents zeker geen Duurkoop

Snelle levering, kwaliteitsvolle producten, vriendelijk klantenservice.

Ik had een snelle levering nodig ikv een huwelijk in het buitenland. Daarom was bij bestelling ook contact met de klantenservice. Deze was heel vriendelijk en behulpzaam. De levering gebeurde heel snel en de kwaliteit van het product was uitstekend.

Het gewenste product bleek niet op voorraad!

Na bestelling online helaas 2 dagen later pas het mailtje ontvangen dat het product niet leverbaar was.

Komt beloften niet na, slechte klantenservice

Het aanbod op gents.nl leek veelbelovend. Binnen 1 à 2 werkdagen zou de bestelling verzonden worden, dit werd langer. Er is contact met mij opgenomen dat de bestelde broek niet geleverd kon worden omdat hij niet op voorraad was, hier ben ik meermaals over gebeld en de conclusie zou zijn dat de broek uiteindelijk wel opgestuurd zou worden. Tot mijn verbazing ontbrak de broek in het pakket. Omdat het kostuum nu niet compleet was, heb ik moeten uitwijken naar een veel duurder alternatief en ook het retour was allesbehalve gratis.

Matig

Via website kostuum besteld voor een feest, maar werd na aantal dagen gebeld dat kostuum toch niet voorradig was. Dus geswitched naar ander kostuum, voor de zekerheid met twee maten van dezelfde broek omdat feest dichterbij kwam. Klantenservice vertelt me dat retourlabel zal worden meegezonden vanwege dit gedoe. Kostuum na aantal dagen netjes ontvangen, 2e broek volgt apart. Maar niet toegezegde retourlabel. Gelukkig past 1 broek, andere mag terug. Mailtje naar klantenservice tot twee keer toe niet beantwoord. Beetje jammer.

Topservice

Prima telefonische service en actie

Redelijk

Overzicht op de website is redelijk goed. Grootte van het assortiment is prima. Kwaliteit van de foto’s van producten minder. Maten misschien ook niet helemaal. Kwaliteit is erg matig. Prijs- kwaliteitverhouding daarentegen is weer redelijk.

Mooi kostuum, snel geleverd

Online een kostuum besteld. De maatwijzer gaf aan dat ik een 54 moest bestellen. Toch maar een 56 besteld omdat een oud (Belgisch) kostuum in mijn kast een 54 was en dat enkel past als ik mijn buik de hele tijd intrek. Kostuum kwam toe inclusief een opbergzak. Kleur was mooi en het voelde ook echt kwalitatief aan. Bij het passen bleek echter dat de maatwijzer juist was. Meteen een mail gestuurd naar de klantendienst met de vraag of ik buiten de standaard ruiltermijn kon wisselen in de winkel. Binnen de dag had ik daar een positief antwoord op.

goede service

de laatste jaren deze broeken geregeld besteld , altijd snelle levertijd, goed verpakt en mooie prijs.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire