Overzichtelijk assortiment, goede prijs

Ik heb zowel in de winkel als online gekocht. De winkelervaring was redelijk wat betreft service door de medewerkster. Het beperkte/overzichtelijke assortiment voor standaard mix&match-pakken (grijs, zwart, blauw) was goed: ook lengte- en breedtematen. Online kun je er dan een pantalon extra bijkopen (meestal niet op voorraad in de winkel). Diverse andere pakken alleen in de standaard confectiematen, wat helaas ook geldt voor de overhemden. Verder gespecialiseerd in smokings. Goede prijs voor het geleverde. Verzending duurt wat langer dan verwacht.

Bestelling geplaatst, niets meer gehoord

Na het plaatsen van mijn bestelling een bevestiging gehad, maar daarna geen informatie meer ontvangen over de levertijd, de orderstatus of enige andere informatie. Het is maar afwachten totdat er een bezorger op de stoep staat. Waarschijnlijk komt mijn smoking dan ook te laat en gaat hij retour.

Product/prijs verhouding uitstekend. Retourneren minder.

Het online bestellen gaat prima. Bezorging binnen een week ook ok. De maat via online hulp van GENTS bepaald. Kwam overeen met mijn overige kleding. De bestelde broek bleek echter te klein. Vreemd. Dan terugsturen, dat is wat lastiger en kost ineens € 8,00. Nieuwe broek besteld en inmiddels ontvangen. Prima. Het geld van de eerste bestelling is (nog) niet binnen. Jammer.

Online besteld, alles duidelijk en goed geregeld!

Makkelijk om iets te bestellen, fijn dat er voor alles een maat tabel is. Winkel voorraad word aangeduid zodat je weet waar je aan toe bent.

Heel goed quality een precies maat Een snelle leveren

Heel goed geholpen

Had online besteld, afgeleverd in de winkel (Enschede) Daar goed geholpen, met andere maat naar huis gegaan.

Smoking is snel en goed geleverd tegen een goede prijs.

Smoking is snel en goed geleverd tegen een goede prijs. Verder was het duidelijk op de website om je juiste maat te bepalen.

Alles perfect naar wens.

Leuke kleding, heerlijke stof. Geweldige service.

Mooie en nette overhemd! Zit ook perfect!

Overhemd zit als gegoten. Levering ook uitstekend. Helemaal volgens planning.

Slechte communicatie

Ik heb nu bij a een week geleden een 3 delig pak besteld. Ik heb tot op heden nog niks vernomen over eventuele vorderingen van mijn bestelling.

Goed materiaal, snelle levering en heldere communicatie.

Goed zittende kleding. Stevig en mooie pasvorm. Goede klantenservice, ook als je wat retourneert, krijg je het bedrag sne terug.

Spijtig dat nog niet alles geleverd is.

Mijn trui werd snel geleverd en de kwaliteit is prima

Frustrerend

Pakketje laten bezorgen in winkel, zodat ik deze snel kon ophalen als het mij schikte. Half uur gestaan voordat ik geholpen werd, aardige werknemers wel. Efficientie staat alleen niet zo hoog in het vaandel, na dit wachten kwam ik erachter dat mijn pakket open was gemaakt en er een paar artikelen waren verkocht. Paar dagen later terug naar de winkel en werd hier uitermate vervelend behandeld. Mij zie je hier niet meer

slecht, heel slecht

Een das besteld via de site en een week later pas bevestiging van verzending krijgen. Dit was dus al heel laat. Daarnaast ook nog eens een compleet verkeerd item geleverd. Nu inmiddels is het bestelde item uitverkocht, hele slechte zaak!!!!

Handige website, snelle levering

Even snel een pak besteld. De maatvoering is helder op de website. Vlot en netjes geleverd.

Professioneel personeel

Leuke interactie en positief personeel vind ik echt een pre en dat is aanwezig bij gents

Niet te spreken over de service

Ik had een pak besteld maar na ongeveer een week kreeg ik een berichtje dat de maat niet beschikbaar was. Ook twee keer om een recensie vragen vind ik een beetje opdringerig. Dan kan je ook een recensie krijgen, een slechte weliswaar.

Snelle bestelling en het product voldoet aan de verwachtingen

Goede kwaliteit met snelle levering

Overzichtelijke website met snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom tevreden klant!

Zeer goede service

Prima zaak met goede prijzen en voldoende assortiment

Behoorlijk assortiment in pakken overhemden enz. Geen over de top prijzen. Netjes

Snel ogen en betrouwbaar

Keurig geleverd als gehoopt

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire