Goede kwaliteit en snel geleverd
Bedankt voor uw uitstekende beoordeling!
Ik was al een tijd op zoek naar goed geprijsde kwalitatieve overhemden in een iets grotere maat, zonder meteen 100 per hemd neer te moeten leggen. Blumfontain overhemden van Gents zijn dat. De kwaliteit van de stof is prima. Eerst even wassen en aan een hangertje laten drogen voor de eerste keer dragen, waarna het overhemd dan wel een heel lichte strijk nodig heeft, wat amper een naam mag hebben. De stof heeft een mooie glans en zit heel soepel. De armen zouden wel iets meer ruimte mogen hebben, maar misschien ben ik de strakkere snit niet zo gewend. Na en tijdje dragen merkte ik dat niet meer. Aanbevelen? Dat heb ik zelfs al gedaan bij een aantal bekenden van mij.
Bedankt voor uw super mooie review, hier worden wij blij van! Fijn dat u zo tevreden bent en ons heeft aanbevolen aan anderen!
Pak voor mijn man besteld. Foto's van het pak gaven aan dat het een beetje groenig pak was. Zowel op mijn telefoon (one plus), die van mijn man (Apple) en mijn laptop (macbook). Helaas toen het pak binnen kwam was er niets groens bij. Deze was zo blauw als de lucht. Erg jammer dit ook gaf deze aan dat het een slimfit was maar dat viel ook tegen. De maten vindt ik ook extreem schaars. Al met al een behoorlijke tegenvaller.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Ondanks de omschrijving 'Pak melange grijsblauw' voor dit kostuum op onze website, constateren wij ook dat de kleur van de foto voor dit artikel op sommige devices wat groener overkomt. Wij zullen bekijken of we een betere foto op de website kunnen plaatsen. Vanwege de populariteit van dit artikel is de voorraad helaas beperkt.
Niet alles was op voorraad (en ik had weinig tijd), maar door de persoonlijke hulp en alternatieve maatkeuzes via de telefoon heb ik toch mijn pak op tijd compleet en naar wens geleverd gekregen. Ik werd ook teruggebeld om de wijzigingen in de order te bespreken, wat erg fijn was. Ze deden alles wat ze op korte termijn konden doen. Het toont ook veel vertrouwen in de klant. Blij mee, en prijs-kwaliteit verhouding is prima!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en review. Heel fijn om te horen allemaal en veel plezier met uw pak!
Ik kreeg kleren en ze pasten
Bedankt voor uw goede beoordeling!
kleding snel volgens afspraak geleverd en dankzij maattabellen paste alles perfect
Bedankt voor uw mooie beoordeling en review! Veel plezier met uw aankopen!
Op 6 april bestelde ik een broek en jas. Er werd vermeldt dat dit binnen 2 dagen afgezonden zou worden. Het is nu 15 april en nog steeds niks ontvangen. Toen ik de klantenservice belde kreeg ik een verveelde jongeman aan de lijn die vertelde, na lang in het systeem te moeten zoeken terwijl ik mijn bestelnummer direct gegeven had, dat men het in Groningen wat druk had gehad. Dat het zo snel mogelijk verstuurd zou worden Ik hoop dar de kwaliteit van het pak niet tegenvalt...
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Toevallig is uw order op 15 april afgeleverd. Onze excuses voor de vertraging. Vanwege de enorme inhaalvraag naar smokings na corona moest die van u uit een ander filiaal verstuurd worden. Vanwege de enorme drukte en personeelstekort daar is uw order later dan normaliter verstuurd. Wij hopen dat uw smoking naar wens is.
Goede maatvoering en bij retourzending al 1 dag later terugbetaling op mijn bankrekening.
Bedankt voor uw prachtige beoordeling en review!
Mijn kleding ingeruild in de winkel in Nijmegen, en daar fijn geholpen en met een kompleet kostuum de deur uit gegaan.
Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw kostuum!
Prima pak, en goede service!
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Ik heb op maandag om 16:00 uur een product besteld dat ik op vrijdag nodig had. Het werd zaterdag geleverd, ondanks dat er bij het product stond: "op voorraad, levering binnen 1-2 dagen".
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Onze excuses dat u het product niet op tijd geleverd heeft gekregen. Wij hebben na corona een enorme inhaalvraag naar rokhemden. Daarom moest die van u vanuit een ander filiaal verstuurd worden. Wegens enorme drukte en personeelstekort daar heeft de verzending vertraging opgelopen. Op werkdagen voor 14.00 besteld is bestelling normaliter binnen 1-2 werkdagen verstuurd.
Websitebezoek maren lastig en telefonisch niet zo goed te bereiken. Alles opgelost en prima pak voor prima prijs
Bedankt voor uw mooie beoordeling en review. Misschien dat onze nieuwe maattool op de website u hulp biedt bij het vinden van de juiste maat? Wegens enorme drukte en personeelstekort is onze klantenservice soms onderbezet. Fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost en veel plezier met uw pak!
Prima service en mooie kleding
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Knopen bleven open springen
Het spijt ons te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over een aankoop. Wij zullen contact met u opnemen om te kijken of we uw klacht kunnen verhelpen.
Prima product, goede levering!
Bedankt voor uw mooie 5* beoordeling!
Simpel te bestellen. De maten waren niet meer in de winkel beschikbaar. Met een simpele code wel online te bestellen. Binnen twee werkdagen had ik het thuis!
Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw aankopen!
Pak zit als gegoten. Pasvorm was prima! Daarnaast vanuit hun eigen label ook voor een leuke prijs een pak kunnen scoren.
Bedankt voor uw super mooie beoordeling en review. Fijn dat het pak helemaal naar wens is. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Ik bestelde op de website van Gents een smoking. De volgende dag werd ik opgebeld om de opgegeven maten nog eens te dubbelchecken zodat er zeker geen foute maar geleverd zou worden. Een aanrader!
Bedankt voor uw uitstekende beoordeling en review! Veel plezier met uw smoking!
Bedankt voor uw super goede 5* beoordeling!
Moet nog even wat langer wachten op mijn bestelling omdat ik het verkeerde geleverd kreeg, maar de klantenservice werkt goed mee en het wordt allemaal snel geregeld
Bedankt voor uw mooie beoordeling ondanks de verkeerde levering. Fijn dat u tevreden bent over hoe onze klantenservice het probleem opgelost heeft.
Bij Gents kun je online en in de winkel heel eenvoudig een volledig rokkostuum kopen, waarbij je ook nog de keus hebt uit twee soorten stof! Op de website staan heel duidelijk de maatvoeringen vermeld en hoe je die bij jezelf kunt meten. Het enige verbeterpunt is dat van de iets duurdere (PW-) broeken er beperkt maten voorradig zijn. Zo zijn de zeer gangbare maten 48, 50 en 52 niet beschikbaar. Dus ik een maat broek gekocht die daar zoveel mogelijk op lijkt, en ga nog even langs bij de kleermaker.
Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Uw mening is heel belangrijk voor ons. Vanwege de enorme inhaalvraag na corona is de voorraad van onze kostuums in sommige maten helaas beperkt. Wij doen onze uiterste best om de voorraden zo snel mogelijk weer aan te vullen. Fijn dat u toch geslaagd bent!
Mooi pak. Vallen alleen kleiner uit. En met verzenden vind ik wel jammer dat ze zo los in de doos zitten. Had wel een plastic verpakking omheen gemogen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Doorgaans verpakken wij onze pakken in plastic. Uw opmerking m.b.t. het verzenden nemen wij mee in onze procesverbetering.
Prettig makkelijk uitzoeken en snelle levering
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
bestelde voor de eerste keer. mooi pak alleen jammer dat de broek en de jas de zelfde maat moest zijn. dus was de broek nu te groot. dus ff terug naar de winkel en nieuw pak gekocht.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wellicht is onze Mix and Match collectie een uitkomst voor u want daarin kunt u wel een afwijkende pantalon maat van de colbert maat bestellen. In ieder geval fijn dat u geslaagd bent en veel plezier met uw pak!
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij willen graag weten wat wij kunnen doen om onze dienstverlening te verbeteren, daarom zullen wij contact met u opnemen.
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire