Koop er al jaren pantslons, dan wel los dan wel in combinatie obv mix & match. Overhemden met ML7 ook altijd erg tevreden over. Fijne winkel
Bedankt voor uw mooie beoordeling en leuk om te horen dat u al jaren vaste klant bent! Graag tot een volgende keer!
Ik had twee pakken besteld in dezelfde maat. Een van de colberts was echter een verkeerde maat en was kennelijk verkeerd gelabelled. Ik ben speciaal naar de winkel gegaan en kon daar het colbert wisselen. Ik winkel online omdat de binnenstad van Amsterdam voor auto s onbereikbaar is. In de winkel werd ik gelukkig snel en goed geholpen. Pak past perfect dus daar ben ik heel tevreden over !
Super bedankt voor uw mooie aanbeveling ondanks alle moeite die u heeft moeten doen om het colbert te ruilen. Fijn dat de pakken goed passen en veel plezier ermee!
Zag eruit of het al eerder was gedragen en na het openen bleek dit ook te kloppen vanwege kleine rode vlekken op de mouw en een lichte potloodachtige streep in de kraag. Ben vrij snel door Gents gebeld met een oprecht excuus. Dus ben over hun service en reactie zeer tevreden.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en wij vinden het spijtig uw klacht over uw smoking overhemd te vernemen. Wij hebben contact met u opgenomen en uitgelegd dat de staat van levering niet conform onze kwaliteitsstandaard is en hebben hopelijk uw klacht naar tevredenheid opgelost.
Recensione originale
Snel en goed geholpen!
Snelle levering van een mooie smoking, erg blij mee
Bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier met uw smoking!
Keurig wit overhemd snel geleverd en maattabel klopte ook perfect.
Hartelijk dank voor uw super mooie beoordeling en veel plezier met uw overhemd!
Ik heb bij Gents een winterjas, een gilet en een riem gekocht. Uitstekende kwaliteit, erg degelijke spullen. Snel geleverd. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Bedankt voor uw uitstekende beoordeling en fijn om te horen allemaal! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
De bestelde schoenen waren niet juist geleverd. Na contact met de service afdeling zijn diezelfde dag nog nieuwe schoenen gestuurd en de retourkosten ruimschoots door Gents gecompenseerd. Super geregeld door Gents. Top!
Het spijt ons te moeten vernemen dat u een verkeerde schoen heeft ontvangen. Wij hebben u dezelfde dag van dit bericht een paar nieuwe schoenen gestuurd. Wij hadden graag de retourkosten voor u betaald. Wij hebben u gecompenseerd voor deze kosten en hopen dat uw schoenen naar wens zijn en dat deze kwestie naar tevredenheid is opgelost.
Recensione originale
Chelsea boot besteld. 1 Chelsea boot schoen ontvangen plus een andere lage schoen. Retourneren zelf moeten betalen.
Zeer goede ervaring, zowel online als ook in de fysieke winkel in Maastricht.
Bedankt voor uw zeer goede aanbeveling en fijn om te horen dat u zowel online als in de winkel goede ervaringen met GENTS heeft.
Bij Gents slaag ik altijd en vind er modieuze kleding
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn om te horen dat wij u tot onze vaste klantenkring mogen rekenen! Graag tot een volgende keer!
Ondanks dat ik online artikelen besteld had omdat ik het druk vond in de winkel, kon ik het toch zonder problemen ruilen en deels terugbrengen in de winkel. Dat alles met een glimlacht. Fijne winkel en betaalbare prijzen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u de moeite heeft genomen om online te bestellen en wij zijn blij te horen over de goede after sales service in de winkel.
Voor het eerst iets besteld bij GENTS. Die service en het bestelde was heel mooi. Dus klasse.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw eerste aankoop bij GENTS. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Ik koop nu al enkele jaren schoenen bij Gents. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Prima pasvorm. Kortom: ga zo door!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze schoenen. Graag tot een volgende keer!
In winkel uitgebreid en vriendelijk geholpen
Top fantastisch en super goed bedrijf. Personeel die zo behulpzaam is en meedenkt, geeft advies. Echt een aanrader! Top bedrijf.
Bedankt voor uw super mooie review! Heel fijn om te horen allemaal! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer.
Snelle levering en perfecte kwaliteit
Bedankt voor uw geweldige aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
PRETTIG
Snelle levering goede kwaliteit
Bedankt voor uw goede aanbeveling!
Kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend en de snelheid van de levering was ook zeer goed.
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling en veel plezier met uw aankopen!
Ik heb een Smoking besteld bij Gents en een dag later kwam deze thuis afgeleverd. Het was een prachtige smoking met shawlkraag.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier met uw smoking!
Goede en toegankelijke website, bestellingen worden inzichtelijk geplaatst en levertijden zijn uitstekend. Kwaliteitsproducten!
Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw aankopen!
Goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Zeer arrogante en onvriendelijke verkoper
Wij schrikken er van om te vernemen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen in een van onze filialen. Uw mening is heel belangrijk voor ons. Wij zullen daarom contact met u opnemen om te horen wat er gebeurd is zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren en om te kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen.
Gisteren onze trouwpakken uitgezocht in Arnhem. Kim hielp ons enorm prettig. Eerlijk en deskundig advies.
Bedankt voor uw mooie review. Wij zullen uw complimenten doorgeven aan ons filiaal Arnhem. Veel plezier met uw trouwpakken en een mooie bruiloft toegewenst.
Correct geleverd.
Bedankt voor mooie aanbeveling!
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire