Prijs van kwaliteit is top

Koop er al jaren pantslons, dan wel los dan wel in combinatie obv mix & match. Overhemden met ML7 ook altijd erg tevreden over. Fijne winkel

Snelle levering maar verkeerde maat

Ik had twee pakken besteld in dezelfde maat. Een van de colberts was echter een verkeerde maat en was kennelijk verkeerd gelabelled. Ik ben speciaal naar de winkel gegaan en kon daar het colbert wisselen. Ik winkel online omdat de binnenstad van Amsterdam voor auto s onbereikbaar is. In de winkel werd ik gelukkig snel en goed geholpen. Pak past perfect dus daar ben ik heel tevreden over !

(B)Lijkt tweede hands

Zag eruit of het al eerder was gedragen en na het openen bleek dit ook te kloppen vanwege kleine rode vlekken op de mouw en een lichte potloodachtige streep in de kraag. Ben vrij snel door Gents gebeld met een oprecht excuus. Dus ben over hun service en reactie zeer tevreden.

Goed geholpen!

Snel en goed geholpen!

Snelle levering van een mooie smoking, erg blij mee

Keurig snel geleverd en product geheel naar wens

Keurig wit overhemd snel geleverd en maattabel klopte ook perfect.

Uitstekende kwaliteit items

Ik heb bij Gents een winterjas, een gilet en een riem gekocht. Uitstekende kwaliteit, erg degelijke spullen. Snel geleverd. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Goede after service

De bestelde schoenen waren niet juist geleverd. Na contact met de service afdeling zijn diezelfde dag nog nieuwe schoenen gestuurd en de retourkosten ruimschoots door Gents gecompenseerd. Super geregeld door Gents. Top!

Zeer goede ervaring, zowel online als ook in de fysieke winkel in Maastricht.

Goede zaak en altijd slagen

Bij Gents slaag ik altijd en vind er modieuze kleding

Vriendelijke hulp en goede service

Ondanks dat ik online artikelen besteld had omdat ik het druk vond in de winkel, kon ik het toch zonder problemen ruilen en deels terugbrengen in de winkel. Dat alles met een glimlacht. Fijne winkel en betaalbare prijzen.

Zeer goede service

Voor het eerst iets besteld bij GENTS. Die service en het bestelde was heel mooi. Dus klasse.

Top. Ben erg tevreden over Gents!

Ik koop nu al enkele jaren schoenen bij Gents. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Prima pasvorm. Kortom: ga zo door!

Snelle internet levering

In winkel uitgebreid en vriendelijk geholpen

Super goed bedrijf!

Top fantastisch en super goed bedrijf. Personeel die zo behulpzaam is en meedenkt, geeft advies. Echt een aanrader! Top bedrijf.

Snelle levering en perfecte kwaliteit

Snel en efficiënt

PRETTIG

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend en de snelheid van de levering was ook zeer goed.

Prijs-kwaliteit is goed!

Ik heb een Smoking besteld bij Gents en een dag later kwam deze thuis afgeleverd. Het was een prachtige smoking met shawlkraag.

Goede en toegankelijke website, bestellingen worden inzichtelijk geplaatst en levertijden zijn uitstekend. Kwaliteitsproducten!

Goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan

Nooit meer

Zeer arrogante en onvriendelijke verkoper

Hele fijn hulp gehad in de winkel door Kim

Gisteren onze trouwpakken uitgezocht in Arnhem. Kim hielp ons enorm prettig. Eerlijk en deskundig advies.

Correct geleverd.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire